Dodaj do ulubionych

fanntasie- obwody i miski

25.04.08, 22:00
pisze do was z prosba o to aby wypowiedziały sie te, ktore miały do czynienia z ta marka. jakie maja obwody i miski?

na naszym forum cos jakby cicho, na duzym lobby tez niewiele sie dowiedziałam z watku producenckiego, wiec licze na to ze ktoras z was cos wie- ma jakies swieze doswiadczenia, bo zdania sa podzielone co do obwodow- ponoc rimini zrobiło zła prase rozciagliwca, a co z innymi i michami? jakie sa? do czego je mozna przyrownac?

interesuje mnie zwłaszcza helena, bella i gabriela, bo sa dosc klasyczne i bardzo mi sie podobaja- jedna nawet w drodze:)

pomozcie dziewczyny!;)
Obserwuj wątek
    • maggiore76 Re: fanntasie- obwody i miski 25.04.08, 22:11
      No więc zakupiłam belle full cup bo LB utwierdziło mnie , ze belle
      to mega ściśliwiec i okazało się , ze to zwykły rozciągliwiec 65
      bamboo rozciąga się do 80 i miska o rozmiar (może pół ciężko przez
      ten rozciągliwy obwód sprawdzić) większa.
      • rockiemar belle full cup i balcony 26.04.08, 01:09
        Niestety ja tez zasugerowalam sie przy kupnie full cupa opisem
        balkonika, ktory podobno jest scisliwy i malomiskowy. Dzieki temu
        lezy sobie teraz nowy full cup w szufladzie, bo rowniez rozciaga sie
        do 80, a miska FF to niemalze G ;)
        • turzyca ej no dziewczyny! a skad inne maja o tym wiedziec? 26.04.08, 01:24
          tu jest tabelka:
          spreadsheets.google.com/pub?key=pxpi6szJEGjb8-r-aEKk9Hw&output=html
          dostep daje mauzonka, dopiszcie te informacje, bo bardzo cenne. Ja pierwszy raz
          czytam o tak olbrzymiej roznicy, na podstawie tabelki celowalabym w 65
          zakladajac, ze bedzie ciasno, a tu 60 moze byc za luzne. Nie badzcie sknery,
          podzielcie sie wiedza. :)
          • azareth Re: ej no dziewczyny! a skad inne maja o tym wied 26.04.08, 10:33
            w tabelce jest jedna bella (full cup?) i balkonik gabrielle, wy piszecie tez o full cupach, a ja sie sprawa ma z balkonikami- bo własnie o te najbardziej mi chodzi? jest jakas roznica?
            • azareth Re: ej no dziewczyny! a skad inne maja o tym wied 26.04.08, 10:36
              eee, cos przeoczyłam;), znaczy ze scisliwe i małomiskowe?

no to w de sie nie zmieszcze;(
              • rockiemar Re: ej no dziewczyny! a skad inne maja o tym wied 26.04.08, 11:47
                Ten balkonik podono nie jest jakis strasznie malomiseczkowy (tzn.
                nie ma roznicy o rozmiar, jak np. w Rio))... na LB sie dowiedzialam,
                ze miseczki ma troche mniejsze niz Polyanna.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka