Dodaj do ulubionych

Piękny, mały cyc ! :) I już się nie smucimy :)

22.05.08, 19:07
od razu powiem, ze nie wchodze na ta strone. dzis chyba bylam po raz pierwszy
od 10 miesiecy.. ale nie zaluje :)

www.pudelek.pl/artykul/10281/piersi_keiry_knightley/
i niech ktos mi powie, ze male nie jest piekne :> :)
i tym optymistycznym akcentem namawiam Was do szczycenia sie swoimi
skarbenkami. mnie to chyba ostatecznie przelamalo :)

pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • wiszer Tu juz mniej piekny cyc!;D 22.05.08, 19:13
      www.pudelek.pl/artykul/10304/goldie_hawn_bez_stanika/
      Ale przynajmniej na tych zdjeciach mozna zobaczyc, dlaczego fiszbina ma wchodzic
      pod pache.
      • fallen_warrior Re: Tu juz mniej piekny cyc!;D 22.05.08, 19:17
        wiesz, ale jak na jej wiek, to nie jest zle.
        co nie zmienia fakty, ze mnie obrzydzily te zdjecia :)
        • wiszer Re: Tu juz mniej piekny cyc!;D 22.05.08, 19:22
          Nie chodzilo mi zeby kogos obrzydzac, a wlasnie jak zobaczylam ostatnie zdjecie
          to zdalam sobie sprawe dlaczego fiszbiny MUSZA wchodzic w srodek pachy. Jesli
          chodzi o jej piersi to uwazam, ze na jej wiek ma ladne piersi, ale z drugiej
          strony czy gdyby o nie dbala i chodzila w dobrze dopasowanym staniku czy nie
          bylyby w lepszej kondycji? Kazde piersi sa piekne, jesli sa zadbane. Mimo
          wszystko ja bym sie tak nie ubrala z moim biustem, wiec jej stroj jest troche
          nie halo.
          • fallen_warrior Re: Tu juz mniej piekny cyc!;D 22.05.08, 19:32
            ej jak to "fiszbiny musza wchodzic w srodek pachy"?
            ::mysli:: hmm...
            • malagracja "fiszbiny musza wchodzic w srodek pachy"... 22.05.08, 21:04
              ...a jeszcze lepiej, aby przebijały ja na wylot i końcówka fiszbiny imitowała
              dodatkowo kolczyk w uchu, zapewniajac perfekcyjne podtrzymanie kochanemu
              piersiątku :)

• 100krotna Re: "fiszbiny musza wchodzic w srodek pachy"... 22.05.08, 21:21
                posiusiałam sięęęęęęęęęęęe :D
                • wiszer Re: "fiszbiny musza wchodzic w srodek pachy"... 22.05.08, 22:26
                  Oj czepiacie sie dziewczyny :P.
              • fallen_warrior Re: "fiszbiny musza wchodzic w srodek pachy"... 23.05.08, 12:27
                hheehehehhehhehe
                :DDD
        • turzyca Re: Tu juz mniej piekny cyc!;D 22.05.08, 19:24
          "nie jest zle"??? Jest tragicznie, niezalenie od wieku, bo ma piersi
          zdeformowane zlymi stanikami. Takie cos to zazwyczaj widze u hojnie obdarzonych
          kobiet, ktore w przecietnym sklepie w malym miescie nie maja zadnych szans na
          dobry stanik. Ona miala, przy tej kasie to rigby&peller jest tani.
          Swoja droga pewnie po roku noszenia dobrych stanikow problem by zniknal.
          • blizniaki14 Re: Tu juz mniej piekny cyc!;D 22.05.08, 19:24
            Piękny piękny :) chciałabym mieć choć taki
            • blizniaki14 Re: Tu juz mniej piekny cyc!;D 23.05.08, 13:17
              chodziło mi oczywiście3 o biust Keiry, ja nawet takiego nie mam :(
          • ma_go Goldie 22.05.08, 21:17
            Fakt, tragicznie.
            Moja mama mimo kilku lat więcej, przy niej prawie jak nastolatka
            wyglada.
            Wiem, bo pomiary ostatnio robiłam, coby coś na Dzień Matki
            (poniedziałek!!!) stanikowego podrzucić:).
          • wiszer Re: Tu juz mniej piekny cyc!;D 22.05.08, 22:27
            No nie wiem, mi sie wydaje ze to zalezy od wielu czynnikow, i czasem masowanie i
            dobry stanik nie wystarcza.
          • pierwszalitera Re: Tu juz mniej piekny cyc!;D 22.05.08, 23:06
            turzyca napisała:

> "nie jest zle"??? Jest tragicznie, niezalenie od wieku, bo ma piersi
            > zdeformowane zlymi stanikami. Takie cos to zazwyczaj widze u hojnie obdarzonych
            > kobiet, ktore w przecietnym sklepie w malym miescie nie maja zadnych szans na
            > dobry stanik. Ona miala, przy tej kasie to rigby&peller jest tani.
            > Swoja droga pewnie po roku noszenia dobrych stanikow problem by zniknal.

Nie tak znowu tragiczne jak na 63 lata. Jak dokładnie się spojrzy, to aktorka ma na ramieniu też już nie tak gładką i jędrną skórę. To raczej przez trzymanie ciągle niskiej wagi i intensywne odchudzanie. Gdyby przytyła kilka kilo, to i biust wyglądał by lepiej. Okrąglejsze kobiety w tym wieku mają zwykle ładniejsze dekolty. Rozumiem też, że wiara w dobry stanik jest wielka, ale nie przesadzajmy. Jak wypowie się jakaś sześćdziesięciolatka nosząca dobry stanik przez rok i zamelduje "nagie efekty" to może się przekonam. ;-) I w ogóle, wiele młodszych kobiet bez stanika wygląda sporo gorzej.
            • turzyca Re: Tu juz mniej piekny cyc!;D 23.05.08, 18:08
              OK, skora i tak dalej sa w porzadku. I ogolnie jak na kobiete w swoim wieku jest
              w dobrym stanie. Ale piers wywedrowala zdecydowanie za daleko w kierunku plecow.
              Nie chce mi sie sciagac tego do siebie i rysowac strzaleczek, ale uwierz, ze
              gdyby byla grubsza i piersi byly wieksze to bylyby po prostu wieksze, ale w
              zaden sposob nie poprawiloby to faktu, ze piers jest rozciagnieta w kierunku
              plecow. Widuje takie cos na basenie i jest to jeden z czynnikow mobilizujacych
              mnie do tworzenia niemieckiej wersji materialow propagandowych.
              • pierwszalitera Re: Tu juz mniej piekny cyc!;D 23.05.08, 19:49
                No, ja od pewnego czasu też zwracam uwagę na biusty kobiet na ulicy i muszę przyznać, że w domu jestem zawsze zdziwiona, że się z moją niedawną karierą od 75 do 80B jeszcze jakoś uchowałam. Jakieś genetyczne szczęście chyba mam. ;-) Niedawno nawet żałowałam, że nie miałam aparatu fotograficznego pod ręką, bo widziałam młodziutką dziewuchę w niemieckim metrze w tak makabrycznym pushupie, że aż zaniemówiłam. To już nie były bułki, tylko ciasto drożdżowe na pizzę dla dwudziestu osób. Miała jakieś 65-70 G-GG wpakowane na serio w 75B. Trzymały się w staniku tylko chyba przez obcisłą bluzkę. Kiedy ta niemiecka piersiówka? Wydrukuję sobie i będę takim rozdawać na ulicy jak jakaś sekciara. ;-)
    • fallen_warrior Re: Piękny, mały cyc ! :) I już się nie smucimy : 22.05.08, 19:34
      hehe widze ze obwisy robia wieksza furore niz biuscik keiry ;)

no ale... niech to bedzie nasza przestroga :>
    • quleczka maly offtopic ale dalej o biuscie ;) 22.05.08, 19:54
      na glownej stronie pudelka obok goldie hawn trafilam tez na to

www.pudelek.pl/artykul/10196/piersi_oli_szwed/
      :D
      • ireen Re: maly offtopic ale dalej o biuscie ;) 22.05.08, 20:44
        auaaa...
        • fallen_warrior eee tam :P 22.05.08, 20:52
          a ja bym takich nie chciala :).
          • quleczka Re: eee tam :P 22.05.08, 20:53
            no ja tez nie :D

przynajmniej mi nic az tak nie skacze :p
            • turzyca Re: eee tam :P 22.05.08, 21:14
              Mi tez nie. Tyle ze ja w przeciwienstwie do tej pani umiem swoj biust odziac.
    • zawsze_zielona Re: Piękny, mały cyc ! :) I już się nie smucimy : 22.05.08, 20:53
      Ja tam lubie Pudelka;) Czasem trzeba sie rozerwac.
      Uwazam, ze Keira jest piekna.
    • malagracja Wole swoj cyc niz Keiry :) 22.05.08, 21:05
      • u-lotka Re: Wole swoj cyc niz Keiry :) 22.05.08, 22:34
        Ja też. ale jeszcze bardziej wolę cyc Oli Szwed. Pokroić bym się dała za takie
        piersi.
        • malagracja Lubie cycki Pudziana :D :D :D 23.05.08, 14:57
      • plica taka ciekawostka 22.05.08, 23:58
        jest taki serial the L word i opowiada o amerykanskich lesbijkach.
        najgoretsza laska w tym serialu, sexbomba i lamacz serc w ogole ma malusieńki biust. cos w rodzaju trinny z tych co ubierają :)
        jak jestescie ciekawe to to shane - thelword.pl/
        szkoda tylko, ze nie nosi stanika.
    • mami2 fajny:) mam podobny;) 23.05.08, 18:16

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka