madziaost 28.06.08, 09:05 pozwolę sobie zawiadomić zainteresowane spotkaniem, że odbędzie się ono na 99% we środę 2 lipca o godz.15-tej w knajpce Rodeo Drive. serdecznie zapraszam:) magda Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szarsz Re: spotkanie WROCŁAWIANEK 28.06.08, 10:21 Dziewczyny, Madzia nie napisała najwazniejszego - że zaklada we Wrocławiu sklep stacjonarny z prawdziwego zdarzenia, i chce też zadbać o interesy małobiuściastych. I chce Was/Nas słuchać :) Sprowadzi do sklepu te modele, które Wy uznacie za najlepsze dla siebie. Chyba warto przyjść, nie? Odpowiedz Link
martyna1013 Re: spotkanie WROCŁAWIANEK 28.06.08, 10:32 myślami będę z wami -niestety jestem z poza Wrocławia tj 50km i jako świeżo upieczona mamuśka siedzę z córeczką w domku i nie mam jak się spotkać. Bardzo chętnie bym zaglądała do sklepiku jeśli będą staniczki FREYA i PANACHE 28 FF. pozdrowionka Odpowiedz Link
wensday Re: spotkanie WROCŁAWIANEK 28.06.08, 11:40 Mi ten termin idealnie pasuje, więc będę, już sobie wpisałam do kalendarza :)) Czy w Rodeo Drive będzie jakis stolik zarezerwowany czy coś?? bo ja tam nigdy nie byłam i nie wiem jak się znajdziemy, a głupio mi podchodzić do różnych stolików i sie pytać "czy to zlot małobiuściastych?". Może via mejl wymienimy numery telefonów albo coś?? Odpowiedz Link
madziaost Re: spotkanie WROCŁAWIANEK 28.06.08, 12:30 :) kilka z nas zna się juz osobiście, więc będziemy stanowić "trzon" :)) możemy machnąć sobie nicki na identyfikatorach lub trzymać różę w zębach, mnie tam wsio ryba. ja w każdym razie mogę paradować z identyfikatorem:) numer telefonu chętnie podam mailem. można pisać na gazetowy:) Odpowiedz Link
sug Re: spotkanie WROCŁAWIANEK 28.06.08, 11:47 Dla mnie to trochę za wcześnie, niestety. Odpowiedz Link
madziaost Re: spotkanie WROCŁAWIANEK 28.06.08, 12:57 no właśnie, nic się nie stanie, jak się któraś spóźni. Odpowiedz Link
bajgla Re: spotkanie WROCŁAWIANEK 28.06.08, 16:18 no ja też pewnie będę w pracy do jakiejś 18:( Odpowiedz Link
madziaost Re: spotkanie WROCŁAWIANEK 30.06.08, 22:14 ależ spokojnie, jak nie dasz rady teraz, to pewnie innym razem się uda:) Odpowiedz Link
plecha1 Re: spotkanie WROCŁAWIANEK 28.06.08, 14:52 Ja się mogę spóźnić - mam ustny egzamin tego dnia i nie wiem, jak to czasowo wyjdzie. Pojadę w takim razie jak najwcześniej, żeby wejść jak najszybciej, bo jeszcze do domu bym chętnie wróciła przebrać się :) Odpowiedz Link
madziaost Re: spotkanie WROCŁAWIANEK 01.07.08, 22:03 pozwalam sobie podciągnąć wątek i jeszcze raz zaprosić forumki na spotkanie. jutro (środa) o godzinie 15-tej w rodeo drive. będę machać torbą w kwiatki:) nieśmiałe mogą pisać do mnie na gazetowy lub madziaost@gmail.com, to podam numer telefonu:) zapraszamy. Odpowiedz Link
agniecha2008 Re: spotkanie WROCŁAWIANEK 01.07.08, 22:48 A do której planujecie to spotkanie?? Ja do ok 17 bede w pracy niestety :/..pewnie już śladu po was tam nie będzie.. Czekam na info o twoim sklepie na forum..nie tylko ja pewnie ;) Odpowiedz Link
madziaost Re: spotkanie WROCŁAWIANEK 02.07.08, 08:06 niestety, nie potrafię powiedzieć, do której będziemy, ale mogę cię zapewnić, że to nie ostatnie spotkanie. na następne planuję przynieść ze soba małe niespodzianki:) Odpowiedz Link
madziaost Re: spotkanie WROCŁAWIANEK 02.07.08, 20:48 dziękuję odważnym:) było świetnie, prawda? pozdrawiam magda Odpowiedz Link
megiddo0 Re: spotkanie WROCŁAWIANEK 02.07.08, 21:04 bylo:) tylko szkoda ze wiecej malobiusciastych sie nie zjawilo bo troche dziwnie sie czulam Odpowiedz Link
sophie999 Re: spotkanie WROCŁAWIANEK 02.07.08, 23:15 Ja też:):):) szczególnie, że jak przyszłam, to same biuściaste były:) ale dziewczyny bardzo miłe i atmosfera jakaś taka fajna, otwarta:) katalogi i staniki na stole;) a pan kelner wcale nie wyglądał na zaskoczonego! byłyście już tam??:) Odpowiedz Link
szarsz Re: spotkanie WROCŁAWIANEK 03.07.08, 09:56 Super było Was poznać. Ja miałam z kolei wrażenie, że to małobiuściaste dominowały :D Odpowiedz Link
slim.fast Re: spotkanie WROCŁAWIANEK 03.07.08, 12:46 szarsz napisała: > Super było Was poznać. Ja miałam z kolei wrażenie, że to > małobiuściaste dominowały :D No widzisz, ja właśnie też, bo ja tam w okolicach powyżej GG może z 5 babek wyłapałam (w tym siebie samą z literką J) :D Super było, bardzo się cieszę, że przyszłyście, a za kilka dni może będę miała namiary na wrocławską gorseciarkę, której tak szukałyśmy ;) Aha, po 15 lipca ma przyjechać do nas Effuniak, gdybyście były zainteresowane, to zapraszam serdecznie na spotkanie! Odpowiedz Link
wensday Re: spotkanie WROCŁAWIANEK 03.07.08, 14:31 A ja tam statystyk nie prowadziłam :)) Mi się bardzo podobała atmosfera i to, że wreszcie część z was poznałam na żywo... Mam nadzieję, że na spotkaniu z effuniak też będę mogła być :)) Odpowiedz Link
megiddo0 Re: spotkanie WROCŁAWIANEK 04.07.08, 09:19 dla mnie to tam wszystkie dziewczyny byly duzobiusciaste:P super ze effuniak przyjedzie, na pewno wpadne:) nie orientujesz sie czy ten wroclawski sklep bedzie tez sprzedawac przez internet? bo oczywiscie na spotkaniu zapomnialam o to spytac Odpowiedz Link
szarsz Re: spotkanie WROCŁAWIANEK 04.07.08, 09:21 megiddo0 napisała: > nie orientujesz sie czy ten wroclawski sklep bedzie tez sprzedawac > przez internet? Tak. Odpowiedz Link
bananela Re: spotkanie WROCŁAWIANEK 03.07.08, 17:05 A mnie czemu tam nie było:-(((( nie zauważyłam tego ogłoszenia:-(((a 15 mnie nie będzie...mam nadzieję, że takie spotkania będą odbywać się częściej i uda mi się jeszcze z Wami spotkać :-) I super sprawa z tym sklepem! Nareszcie:-) pozdrawiam Odpowiedz Link