scarlet_agta 29.01.09, 08:28 Dzisiaj świętujemy! :) Z okazji urodzin życzę wszystkim forumkom - i nowym i tym, które są tu już od roku - wszystkiego najlepszego, a przede wszystkim fajnych staników :D Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
edytaf5 Re: Pierwsze urodziny Lobby Małobiuściastych :) 29.01.09, 08:42 Ja myslalam, ze LMB powstalo pozniej :) W kazdym badz razie mam nadzieje, ze nadal bedzie sie rozwijalo i ze bedzie coraz wiecej dobrze ostanikowanych malobiusciastych :) A u mnie dodatkowa rocznica, bo mniej wiecej rok temu pod koniec stycznia/poczatek lutego zamowilam swoj pierwszy stanik w dobrym rozmiarze :) Moim pierwszym prezentem z tej okazji byl gorste sahara i mam nadzieje, ze na tym nie zakoncze ;) Odpowiedz Link
gosiadzika Re: Pierwsze urodziny Lobby Małobiuściastych :) 29.01.09, 08:42 no to świętujmy ...:))))))) a tak w ogóle to gdzie mogę sobie poczytać o tym kto założył forum i co go to tego zainspirowało? czy forum ma jakąś historię tyle już zrobiłyście a tyle biustów jeszcze do uświadomienia:) Odpowiedz Link
scarlet_agta Re: Pierwsze urodziny Lobby Małobiuściastych :) 29.01.09, 08:53 Tu jest wątek na LB, który był bezpośrednią przyczyną powstania forum: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=32203&w=74985869 Odpowiedz Link
ocisza scarlet_agta 29.01.09, 09:57 Czyli to Ty jesteś odpowiedzialna za założenie forum LMB. Powinnaś zostać dziś szczególnie uhonorowana :) Odpowiedz Link
2tea Naj naj naj... 29.01.09, 10:27 najlepiej dobranych staników wszystkim dziewczynom :D Odpowiedz Link
joankb Re: Pierwsze urodziny Lobby Małobiuściastych :) 29.01.09, 10:37 Wszystkich najpiękniejszych staników świata - dla wszystkich. Dużo się przez ten rok zmieniło, na lepsze - niech się dalej szybko zmienia :))) Odpowiedz Link
sadzka wszystkiego naj! 29.01.09, 10:37 Wszystkiego najlepszego dla naszego forum!! Długich i szczęśliwych lat istnienia, samych miłych forumowiczek, wielu sensownych i rzeczowych wątków oraz dalszych sukcesów w ostanikowaniu kolejnych rzeszy kobiet :)) scarlet_agta gratuluję pomysłu założenia forum! Odpowiedz Link
stary_dywanik Szybko zlecialo 29.01.09, 10:46 Zycze, zeby Lobby rozwijalo sie coraz szybciej. Zeby kazda odnalazla swoj stanik ideal. A przedewszystkim, by pozytywnym podejsciem do swojego ciala zarazilo sie jak najwiecej dziewczyn. Odpowiedz Link
anulla1974 Re: Pierwsze urodziny Lobby Małobiuściastych :) 29.01.09, 12:59 A to szybko zleciało :) Wszystkim wszystkiego najlepszego, a zwłaszcza pięknych i pasujących staników. Odpowiedz Link
maupa-maupa Re: Pierwsze urodziny Lobby Małobiuściastych :) 29.01.09, 13:17 Wszystkiego najlepszego dla lobby i naszych biustów - żeby nigdy nie zabrakło stanika na żadną z nas :) A w ogóle to miło słyszeć, że moje ulubione forum powstało w moje urodziny :D Odpowiedz Link
kulka_kulkowa Wszystkiego najlepszego jubilatom :) 29.01.09, 22:54 Maupo-maupo, to możemy sobie rękę podać :) Ja dziś otwieram nowe ćwierwiecze życia, czekając na przesyłkę z pierwszym dobrze dobranym (oby) stanikiem. Wszystkiego najlepszego życzę Lobby i wszystkim, którzy dziś obchodzą urodziny! A Scarlet dziękuję, że wpadła na ten genialny pomysł! Niech się naszym biustom wszystko dobrze układa (a raczej niech one się dobrze układają ;))! Odpowiedz Link
zoi2 Re: Pierwsze urodziny Lobby Małobiuściastych :) 29.01.09, 13:25 Super dobranych staników! Zadbanych biustów i długich lat funkcjonowania tego chwalebnego forum! Odpowiedz Link
l_ka7 HAPPY BIRTHDAY! życzę 29.01.09, 13:54 forum - by się rozwijało i zrzeszało coraz więcej uświadomionych (mało)biuściastych nam - żebyśmy miały mnóstwo dobranych staników, coraz łatwiej dostępnych i w coraz niższych cenach i wszystkim jeszcze nieobecnym - by tu trafiły, szybko znalazły "pierwszy" stanik i odnalazły tożsamość własnego biustu scarlet_agta, w rocznicę odstawienia od piersi Matki LB :D chcę Ci również podziękować za wątek na W. Odpowiedz Link
2pani_bovary Re: HAPPY BIRTHDAY! życzę 29.01.09, 22:56 l_ka7 napisała: > > scarlet_agta, w rocznicę odstawienia od piersi Matki LB :D chcę Ci również podz > iękować za wątek na W. O tak, tak właśnie :) gdy po raz pierwszy tu trafilam pomyslalam ze to jakies brednie. Gdyby nie wątek na W. nie byłoby mnie tutaj :) Odpowiedz Link
quleczka wlasnie szukalam... 20.03.09, 12:37 od kiedy jestem na lobby w ramach szykowania zdjecia na wiosenna akcje butters :) i odkrylam, ze jakims cudem jestem na lobby od jego pierwszego dnia... wstyd sie przyznac z jakim postem :D mowiacym o tym, ze jak widac nie kazdemu jest pisane 65D lub wiecej i ze ja mam po mierzeniu nadal 70B jak nic :D :D :D nie wiem jak ja to zrobilam, ze wymierzylam sobie 76-78 pod biustem, potem na szczescie doszlam do tego, ze to 73-74 bardziej, a jak mnie effuniak scisnela porzadnie to wyszlo i 69-70 ;) kurcze, dzieki Wam dziewczyny juz wiem, ze nie mam 70B/C, a raczej 65DD/E lub czasem 60F/FF :) no nic, koncze szykowac fotke - deadline dzis :) Odpowiedz Link
nieco8 Re: Pierwsze urodziny Lobby Małobiuściastych :) 29.01.09, 15:19 Lobbystkom życzę pięknych staników i zadowolenia ze swojego wyglądu. Ponadto marzy mi się, żeby wiedza z Lobby opanowała cały świat (haha złowieszczo to zabrzmiało:)) Odpowiedz Link
zawsze_zielona Re: Pierwsze urodziny Lobby Małobiuściastych :) 29.01.09, 15:22 Na czesc Lobby Malobiusciastych: hip hip hurra!! Odpowiedz Link
maith Stoooooo laaaaaat, stooooo laaaat :) 29.01.09, 16:35 Super dziewczyny, że jesteście :) I Scarlet - gratulacje, że się wtedy odważyłaś założyć nowe forum, nie wiedząc, czy coś z tego wyjdzie. A przede wszystkim gratuluję Wam tego, że forum stało się dojrzałe, że wypracowałyście wiedzę charakterystyczną dla małobiuściastych i teraz w wielu przypadkach możemy tylko odesłać do Was ludzi z tekstem "tam wiedzą na ten temat znacznie więcej" :) A oprócz tego po prostu cieszę się też jako jedna z, jakby nie patrzeć, forumek LMB :) Odpowiedz Link
juannita Re: Pierwsze urodziny Lobby Małobiuściastych :) 29.01.09, 17:47 niech mu gwiazdka pomyslnosci... i brawa dla zalozycielki Odpowiedz Link
makava sto lat, sto lat! 29.01.09, 19:57 staników w dobrych rozmiarach i uswiadomionych producentów i sprzedawców Odpowiedz Link
wiedzma_29 Re: sto lat, sto lat! 29.01.09, 22:13 Dobrze zaopatrzonych sklepów! :) I w ogóle to dzięki, że jesteście... ;) Odpowiedz Link
lavaenn Re: Pierwsze urodziny Lobby Małobiuściastych :) 29.01.09, 22:59 sto lat! :) przez ostatni rok oba Lobby zrobiły tyle dobrego, że może czegokolwiek byśmy sobie nie zażyczyły, to na drugie urodziny się spełni? :D Odpowiedz Link
mohherowa Re: Pierwsze urodziny Lobby Małobiuściastych :) 30.01.09, 00:26 :))) Wszystkiego naj całemu LMB Ja jak zwykle spóźniona, ale to już norma jakaś ;-D Odpowiedz Link
kasica_k Wszystkiego najlepszego! + historycznie 30.01.09, 01:05 Wszystkiego najlepszego wszystkim LM-lobbystkom z okazji roczku ;-) Notka, którą popełniłam rok temu z okazji powstania LMB: stanikomania.blox.pl/2008/02/Biusciasta-czyli-jaka.html Odpowiedz Link
plica Re: Pierwsze urodziny Lobby Małobiuściastych :) 30.01.09, 07:25 to i ode mnie stoooooooo laaaaaaaaaat! (nie chce wiedziec, jak po tym czasie beda wygladac moje cycki :) Odpowiedz Link
helejabea Re: Pierwsze urodziny Lobby Małobiuściastych :) 30.01.09, 07:48 Wszystkiego najlepszego dla twórców, a także współtwórców tej wspaniałej inicjatywy jakim jest lobby, łączącym kobiety naszej planety. Dziewczyny wspaniałych krągłości i wymarzonych "ubranek" na nie:) Odpowiedz Link
anna.michal Re: Pierwsze urodziny Lobby Małobiuściastych :) 31.01.09, 10:46 Wszystkiego najlepszego dla forum, lobbystek i wielkie podziękowania dla Scarlet - Matki założycielki. :) Odpowiedz Link
bibea Re: Pierwsze urodziny Lobby Małobiuściastych :) 20.03.09, 14:29 Hehe, jak przyszłam na forum to nosiłam 70b/c. :) Miałam aż 86 cm w biuście Przeszłam od 70b/c, przez 30dd, przez 30e, a teraz już zaczynam raczej 30f :) No i 91 cm w biuście :) Odpowiedz Link
quleczka Re: Pierwsze urodziny Lobby Małobiuściastych :) 20.03.09, 14:35 no mnie ten rozmiar na przyjsciu nie dziwi...tylko zastanawiam sie jak ja to zrobilam, ze po wymierzeniu sie nadal mi 70B wychodzilo, a pamietam, ze mierzylam sie na wydechu...dobrze, ze pozniej wpadlam na to, ze mam pare cm mniej jednak :D tak czy siak to dzieki wam dziewczyny nosze teraz to co nosze:) wiec wyslalam juz swoje zdjecie do zabawy zorganizowanej przez butters77 :) Odpowiedz Link
bibea Re: Pierwsze urodziny Lobby Małobiuściastych :) 20.03.09, 15:01 a ja zrobię zdjęcie po powrocie do domu. dzięki za przypomnienie :) Odpowiedz Link
quleczka Re: Pierwsze urodziny Lobby Małobiuściastych :) 20.03.09, 15:33 do mnie tez dzis dotarlo, ze to juz ostatni dzien kiedy mozna :) Odpowiedz Link