Dodaj do ulubionych

Handlarze ze Śremu Robomod GregorBike

IP: *.icpnet.pl 22.05.11, 09:37
Witam,
Macie jakieś doświadczenia z tymi handlarzami? Czy są godni polecenia?
Obserwuj wątek
    • Gość: Motomaniak Re: Handlarze ze Śremu Robomod GregorBike IP: *.icpnet.pl 19.06.11, 21:51
      Robomod jak najbardziej polecam, sam tam kupiłem motocykl i jestem bardzo zadowolony!
      Jeśli chodzi o Gregorbike to kiedy szukałem jeszcze moto zauważyłem że całe są odpicowane na sprzedaż, świeciły się razem z oponami. Oczywiście nie chcę od razu odradzać tego handlarza, tylko piszę co zauważyłem na zdjęciach, większej styczności z nim nie miałem.
      • bimota Re: Handlarze ze Śremu Robomod GregorBike 20.06.11, 15:52
        To, ze odpicowane to raczej zaleta niz wada. Mi sie podobaja ich opisy... NA poczatku, ze moto bez wad, oryginalny lakier, nie wymaga wkladu. Potem stwierdzenie, ze po jakiejs przewrotce i wymga jakichs "poprawek".. i do kazdego moto prawie taki sam opis. :)
        • Gość: marcin Re: Handlarze ze Śremu Robomod GregorBike IP: *.poczta-polska.pl 22.06.11, 15:40
          Osobiście polecam GregorBike pomimo odpicowanego z oponami zakupione moto całe oryginale. wiadomo na zdjęciach wszystkiego nie było widać słychać itp. ale zakupiona sevenka warta była przejechania pół PL. tak więc polecam
    • aquaoffice.com.pl Re: Handlarze ze Śremu Robomod GregorBike 02.07.11, 13:46

Gość portalu: Piotrek70 napisał(a):

> Witam,
      > Macie jakieś doświadczenia z tymi handlarzami? Czy są godni polecenia?

Nie jestem pewie czy to Ci sami ale mi robili moto i było wszystko ok.
    • Gość: Majster Re: Handlarze ze Śremu Robomod GregorBike IP: *.play-internet.pl 03.06.14, 00:42
      Mi ten Pan sprzedał HONDĘ CBR600RR.
      Motor był po delikatnej przewrotce i miał obdartą jedną owiewkę (oficjalnie).
      Po kupnie okazało się, że był też z ładnie zatuszowanym konkretnie pękniętym blokiem silnika... Co zauważyłem dopiero jak podczas dłuższej jazdy spod silnika zaczął sączyć się olej na buty.
      Spawanie nic nie dało i na początku na wkurzałem się nieźle, ale nie czuje żadnego żalu bo w tym roku pozbyłem się problemu i sprzedałem ten motor.
      • Gość: Majster Re: Handlarze ze Śremu Robomod GregorBike IP: *.play-internet.pl 03.06.14, 00:45
        Zapomniałem dopisać kupiłem motor u GregorBike.
      • Gość: motocyklista Re: Handlarze ze Śremu Robomod GregorBike IP: *.internetia.net.pl 02.09.15, 09:06
        Witam-kupiłem w Gregor-Bike Hondę CB 750.Wszystko zgodne z opisem,żadna mina,koleś dużo tego towaru sprowadza i jest w czym przebierać.Można się potargować i przy okazji wyrwać kilka gratisów w cenie motocykla. Robomod nie polecam.
        • Gość: daro Re: Handlarze ze Śremu Robomod GregorBike IP: *.static.ip.netia.com.pl 30.09.15, 23:11
          n
          • Gość: daro Re: Handlarze ze Śremu Robomod GregorBike IP: *.static.ip.netia.com.pl 30.09.15, 23:16
            nie polecam gregorbik, łaska żeby pokazać moto , jak już się umówisz to nikogo niema na umówioną godzinę. ostatecznie kupiłem.
      • majkxtz Re: Handlarze ze Śremu Robomod GregorBike 22.12.16, 15:50
        Dlaczego nie oddałeś go na gwarancji? przecież ten handlarzyk sam może nie wiedzieć, że coś było ale z jego słów wynika, że pomaga temat załatwić i ręczy nawet jeśli nie wiedział! przecież jakbyś przedzwonił do niego to musi odebrać motocykl ponieważ ma wadę ukrytą. Kupiłem u niego motocykl Yamaha XTZ 750 Super Tenere było tak jak mówił (dodam, że kupiłem przez telefon na wysyłkę- mówił, że jak coś będzie z motocyklem to gwarantuje, że pokryje straty lub odda pieniądze i przyjmie motocykl z powrotem, ma być dobry jak w opisie i jak będzie inaczej to się pod tym położy). Coś kolego ściemniasz bo przeprowadzając z nim rozmowę stwierdziłem, że z pijanym garażem nie gadam i zaufałem mu na odległość. Więc wydaje mi się, że albo zajechałeś zabawkę albo motocykl nie istnieje i jesteś konkurencją i piszesz żeby tylko osmarować tego kolesia. Tenera śmiga przeziemsko!!! byłem w Albanii, zero problemu (możliwe, że trafiłem po prostu na dobry motor ale nie sądzę żeby gość zostawił taki poważny problem bez rozwiązania). Dodam, że 2 innych kolegów też miało od nich motocykle. Jeden igła drugi ordzewiały ale za to tani jak barszcz (kolega taki chciał do gnojenia w terenie). Nic więcej nie dodam... czytajcie sami.
        łapka
      • Gość: Grzegorz O. Re: Handlarze ze Śremu Robomod GregorBike IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.19, 07:50
        Proszę podać numer faktury, sprawdzimy prawdomówność... niestety w internecie można pisać wszystko na wszystkich. KAŻDY NIEWYMYŚLONY KLIENT ZADZWONIŁBY PRZEDSTAWIĆ TAKI PROBLEM. NIGDY NIE BYŁO U NAS TAKIEJ SYTUACJI. Uznajemy to za blef pogarszający z zazdrości naszą opinię.
    • Gość: Wojtek Re: Handlarze ze Śremu Robomod GregorBike IP: *.google.com 11.09.15, 11:31
      Okej. Moga byc, mialem z nimi stycznosc. Sa wiarygodni
      • Gość: Wojtek Re: Handlarze ze Śremu Robomod GregorBike IP: *.google.com 11.09.15, 11:36
        Oczywiscie chodzi o gregor bike
    • radar67 Re: Handlarze ze Śremu Robomod GregorBike 20.10.15, 03:30
      W Gregorbike właśnie zakupiłem XTZ750 Super Tenere. Tak jak na zdjęciu, tak w rzeczywistości - czyli prawie nówka. Jestem zadowolony ze sprzętu, po naładowaniu aku, odpalił od "strzała". Ze sprzedawcą miła rozmowa, idzie na ustępstwa (czytaj: upusty :D), pomaga w "dokumentologii" przed zarejestrowaniem, naprawdę - przejechałem po moto 400km i nie na darmo. POLECAM.
    • piter3461 Re: Handlarze ze Śremu Robomod GregorBike 15.03.17, 22:20
      Wiatm, ja jak najbardziej polecam GregoryBike zakupilem motocykl yamaha xj 600 kontak tylko telefoniczny pan wszystko wytlumaczyl podpowiedzial jak wyslac motocykl ze zna firme zajmujaca sie spedycja motocykli- zalatwil komplet dokumentacj co do ceny tez dalo sie negocjowac jesli widzi ze ktos jest konkretnie zaintersowany danym motocyklem lub marka, tak ze moje doswiadczenie dobre kontak dobry polecam i jesli bede szukal kolejnego motocykla to tylko u Gregorbike Srem, polecam piotrek Ostrowiec Swietokrzyski...
    • Gość: Wojciech Re: Handlarze ze Śremu Robomod GregorBike IP: *.146.3.85.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 21.04.17, 10:02
      też mam motocykl od GregorBike, jak go kupowałem to tak jak ktoś pisał :"świecił razem z oponami" ale technicznie też był dobry i do dziś nic nie ''wylazło'' więc warto było i na następne moto też rozważę kupno u nich
    • leon1974 Re: Handlarze ze Śremu Robomod GregorBike 03.07.17, 23:05
      Witam
      kupilem GTRa w tego pana.nawet nie jezdzilem ogladac.dogadalismy szczegoly fotki.szwagier na miejscu posluchal silnika.moto przyslane kurierem.smiga az miło.wszystko bylo jak najbardziej ok.polecam.Robert
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka