10.06.04, 08:48
Czy ktos moze posiada najnowszy cennik mandatów. A jesli nie to moze
posiadacie jakis link do cennika mandatów!!!!???? Z góry wielkie dzieki!!!
Musze cos zrobic zeby tyle nie placic!!!!
Obserwuj wątek
    • luckyluke-21 Re: Mandaty 10.06.04, 13:07
      Czesc Cennika nie mam :-( . Ale mam dla ciebie rade przesiądz sie przez jakis
      czas na rower ( przynajmniej mandaty za przekroczenie prędkosci nie bedą juz
      tak częste :-) ) pozdrawiam, Ciesz sie ze cało wyszedłes z tego wypadku :-) no
      a motorek to tylko plastik :-)), Ten kierowca busa powinien dostac 2000 zł i 24
      pkt. jak można skęcac bez kierunkowskazu cymbał jeden ( tak to jest niby stary
      doświadczny a głupi ( kolejny kierowca jezdzący na pałe ) Idiota, Nadzieja
      tylko w młodych kierowcach - POKAŻMY tym emerytom jak sie powinno prawidłowo
      jezdzic !!!! pozdrawiam
    • motodawca1 Re: Mandaty 10.06.04, 13:20
      Twoja kara jest wysoka, tego nikt nie neguje, ale to dlatego, że zsumowali Twoje
      wykroczenia (niechęć policjanta do Ciebie)...
      • ko1w Re: Mandaty 10.06.04, 17:13
        Mam jeszcze takie pytanie!!!Spowodowalem wypadek 09.06.2004r a mandat jest
        wypisany na 09.05.2004r i na dodatek patrzylem w taryfikator mandatów to za
        wyprzedzanie na skrzyzowaniu max kwota to 300zl a ja dostalem 500zl, i jeszcze
        na mandacie bylo napisane ze spowodowalem zagroznie bezpieczenstwa w ruchu
        drogowym(nie wiem ile za to powinno sie dostac - moze ktos wie???)!! Co ja mam
        teraz robic????????
        • ko1w Re: Mandaty 10.06.04, 17:15
          aaa jeszcze jedno mandat wypisali na starym druczku i kwote madatu(wyprzedzanie
          na skrzyzowaniu) wzieli ze starego taryfikatora!!!
          • motodawca1 Re: Mandaty 10.06.04, 17:17
            błędy formalne są niedopuszczalne - moim zdaniem mandat nie jest ważny
          • dabitdm850 Re: Mandaty 10.06.04, 17:39
            Jeśli masz pewność że druki są przestarzałe (choć nie bardzo mi sie chce w to
            wierzyć)to nie trać czasu na pisanie tutaj,tylko wal do komendy z której byli
            ci policjanci i wyjaśniej sprawę.Jak dobrze to rozegrasz to ci zmniejszą na 100
            za spowodowanie kolizji.Za wystawianie kar na nieważnych mandatach oni też mogą
            oberwać i tego sie trzymaj.
            • motodawca1 Re: Mandaty 10.06.04, 17:42
              no niby tak, ale 9 maja to on nie miał żadnej kolizji...
              • ko1w Re: Mandaty 10.06.04, 18:40
                No wlasnie ja 9 maja nie mialem zadnego wypadku a mam nawet zdjecia z data
                chyba z 15 maja!!! Kurwa jak sie uda to bedzie git!!! Jutro sie za to biore!!!
                • motodawca1 Re: Mandaty 10.06.04, 19:28
                  jutro długi weelend - wszystkie offisy ;-) nieczynne
                  ale do mandatu - nie ma sie co przyznawac do prędkości
                  i do wyprzedzania - kierowca samochodu skręcal w lewo, ale robił to w ten
                  sposób, że pierwsze odbil w prawo (wiesz o co chodzi - dużym łukiem), więc Ty
                  myślałeś, że skręca on w lewo i chciałes go bezpiecznie ominąć z lewej - własnie
                  po to by uniknąć sprowadzenie niebezpieczeństwa w ruchu drogowym
                  Przypomnij sobie wszystko i odpowiednio ubierz w słowa (staraj sie przy tym nie
                  skrzywdzić kierowcy samochodu - mało jest jego winy w tym zdarzeniu)
                  Oczywiście wyrażaj skruchę i powiedz, ze zrobiłes wszystko by tego
                  wypadku/zdarzenia uniknąć
                  No i ja trzymam kciuki
                  Mam nadzieję że dasz znac co i jak - bo pewnie wszyscy ciekawi.
                  • luckyluke-21 Re: Mandaty 10.06.04, 21:26
                    No ja tez jestem ciekawy ja to sie zakonczy ??? ;-) powodzenia !!! i nie daj
                    siee !!! pozdrawiam
                    • slayder I jak sie zakonczylo? 05.07.04, 17:11
                      bo tez jestem ciekawy, noo chyba ze to jeszcze trwa... ;/
                      • ko1w Re: I jak sie zakonczylo? 05.07.04, 17:23
                        Jeszcze sie nic nie wyjasnilo, sprawa w toku!!!!!
                        • kubson10382 Re: I jak sie zakonczylo? 17.07.04, 16:39
                          POWODZENIA !!! TRZYMAM KCIUKI...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka