ko1w 10.06.04, 08:48 Czy ktos moze posiada najnowszy cennik mandatów. A jesli nie to moze posiadacie jakis link do cennika mandatów!!!!???? Z góry wielkie dzieki!!! Musze cos zrobic zeby tyle nie placic!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
luckyluke-21 Re: Mandaty 10.06.04, 13:07 Czesc Cennika nie mam :-( . Ale mam dla ciebie rade przesiądz sie przez jakis czas na rower ( przynajmniej mandaty za przekroczenie prędkosci nie bedą juz tak częste :-) ) pozdrawiam, Ciesz sie ze cało wyszedłes z tego wypadku :-) no a motorek to tylko plastik :-)), Ten kierowca busa powinien dostac 2000 zł i 24 pkt. jak można skęcac bez kierunkowskazu cymbał jeden ( tak to jest niby stary doświadczny a głupi ( kolejny kierowca jezdzący na pałe ) Idiota, Nadzieja tylko w młodych kierowcach - POKAŻMY tym emerytom jak sie powinno prawidłowo jezdzic !!!! pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
motodawca1 Re: Mandaty 10.06.04, 13:20 Twoja kara jest wysoka, tego nikt nie neguje, ale to dlatego, że zsumowali Twoje wykroczenia (niechęć policjanta do Ciebie)... Odpowiedz Link Zgłoś
ko1w Re: Mandaty 10.06.04, 17:13 Mam jeszcze takie pytanie!!!Spowodowalem wypadek 09.06.2004r a mandat jest wypisany na 09.05.2004r i na dodatek patrzylem w taryfikator mandatów to za wyprzedzanie na skrzyzowaniu max kwota to 300zl a ja dostalem 500zl, i jeszcze na mandacie bylo napisane ze spowodowalem zagroznie bezpieczenstwa w ruchu drogowym(nie wiem ile za to powinno sie dostac - moze ktos wie???)!! Co ja mam teraz robic???????? Odpowiedz Link Zgłoś
ko1w Re: Mandaty 10.06.04, 17:15 aaa jeszcze jedno mandat wypisali na starym druczku i kwote madatu(wyprzedzanie na skrzyzowaniu) wzieli ze starego taryfikatora!!! Odpowiedz Link Zgłoś
motodawca1 Re: Mandaty 10.06.04, 17:17 błędy formalne są niedopuszczalne - moim zdaniem mandat nie jest ważny Odpowiedz Link Zgłoś
dabitdm850 Re: Mandaty 10.06.04, 17:39 Jeśli masz pewność że druki są przestarzałe (choć nie bardzo mi sie chce w to wierzyć)to nie trać czasu na pisanie tutaj,tylko wal do komendy z której byli ci policjanci i wyjaśniej sprawę.Jak dobrze to rozegrasz to ci zmniejszą na 100 za spowodowanie kolizji.Za wystawianie kar na nieważnych mandatach oni też mogą oberwać i tego sie trzymaj. Odpowiedz Link Zgłoś
motodawca1 Re: Mandaty 10.06.04, 17:42 no niby tak, ale 9 maja to on nie miał żadnej kolizji... Odpowiedz Link Zgłoś
ko1w Re: Mandaty 10.06.04, 18:40 No wlasnie ja 9 maja nie mialem zadnego wypadku a mam nawet zdjecia z data chyba z 15 maja!!! Kurwa jak sie uda to bedzie git!!! Jutro sie za to biore!!! Odpowiedz Link Zgłoś
motodawca1 Re: Mandaty 10.06.04, 19:28 jutro długi weelend - wszystkie offisy ;-) nieczynne ale do mandatu - nie ma sie co przyznawac do prędkości i do wyprzedzania - kierowca samochodu skręcal w lewo, ale robił to w ten sposób, że pierwsze odbil w prawo (wiesz o co chodzi - dużym łukiem), więc Ty myślałeś, że skręca on w lewo i chciałes go bezpiecznie ominąć z lewej - własnie po to by uniknąć sprowadzenie niebezpieczeństwa w ruchu drogowym Przypomnij sobie wszystko i odpowiednio ubierz w słowa (staraj sie przy tym nie skrzywdzić kierowcy samochodu - mało jest jego winy w tym zdarzeniu) Oczywiście wyrażaj skruchę i powiedz, ze zrobiłes wszystko by tego wypadku/zdarzenia uniknąć No i ja trzymam kciuki Mam nadzieję że dasz znac co i jak - bo pewnie wszyscy ciekawi. Odpowiedz Link Zgłoś
luckyluke-21 Re: Mandaty 10.06.04, 21:26 No ja tez jestem ciekawy ja to sie zakonczy ??? ;-) powodzenia !!! i nie daj siee !!! pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
slayder I jak sie zakonczylo? 05.07.04, 17:11 bo tez jestem ciekawy, noo chyba ze to jeszcze trwa... ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
ko1w Re: I jak sie zakonczylo? 05.07.04, 17:23 Jeszcze sie nic nie wyjasnilo, sprawa w toku!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kubson10382 Re: I jak sie zakonczylo? 17.07.04, 16:39 POWODZENIA !!! TRZYMAM KCIUKI... Odpowiedz Link Zgłoś