Gość: Kandydat IP: *.kim.pl 03.10.05, 12:50 Jak oceniacie te gazety? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: brembo Re: Świat Motocykli vs. Motocykl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.05, 16:58 jak troche pojeżdzisz i zkumasz juz o co w tym wszystkim chodzi, to dasz sobie spokój z czytanie czy kupawaniem tych szmatławców. dobre na początek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kandydat Re: Świat Motocykli vs. Motocykl IP: *.kim.pl 03.10.05, 17:34 Czy mam rozumieć że nie ma w Polsce opiniotwórczego czasopisma???? Że mam się zdać na opinie kolegów i znajomych z których każdy twierdzi co innego, czasem przecząc sobie nawzajem???? A może mam zaufać sprzedawcom w salonach z których każdy zachwala swój towar? Zakładam że goście którzy mają okazję pojeździć na wielu motocyklach jednocześnie mają wyjątkową szansę na porównanie ich w jakiś miarodajny sposób, tak aby Kandydat:-))) mógł przynajmniej skupić się na kilku typach które przetestuje osobiście w salonach. A tak bogiem a prawdą nie spotkałem się z salonem który chętnie i bez szemrania daje motocykl na jazdę próbną, lub jest ona ograniczona do okolicy salonu.... To jak wybrać???????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NYorker Re: Świat Motocykli vs. Motocykl IP: *.kondylis.com 03.10.05, 17:59 internet jest zrodlem bez dna. zdajesz sie miec do niego dostep i tez sprawiasz wrazenie, iz jakis jezyk poza rodzimym mozesz znac. Odpowiedz Link Zgłoś
saracen1608 Re: Świat Motocykli vs. Motocykl 03.10.05, 18:50 stary - czytaj świat motocyli !! Bedziesz wiedział wszystko o motocyklach , pod warunkiem ze produkcji BMW . To chyba najpopularniejsza w tym kraju marka , bo w tym czasopismie opisano juz chyba kazdy model który ukazał sie na rynku i to w kazdej z dostepnych wersji wyposażenia. Wg red. Szymona za taki stan rzeczy odpowiadaja importerzy innych marek którzy chyba przez czysta złosliwosc chowają przed nim swoje motocykle. Tylko i wyłącznie BMW dostarcza motocykli do testów i do jazd próbnych ;]. Inne trzeba siłą wydzierac importerom. Oczywiscie się wygłupiam ;], a tak na poważnie to warto popytac na 4rum motocyklowym o jaki motocykl ci chodzi. Moze odezwie sie ktos kto nim jezdził i rzetelnie odpowie na pytania. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Potas Re: Świat Motocykli vs. Motocykl IP: 195.128.228.* 05.10.05, 09:55 Tylko z forum jest taki kłopot, że tam wypowiadają się w znacznej większości goście, którzy swoje opinie czerpią nie z własnych doświadczeń, ale z opowieci zasłyszanych. Właśnie BMW jest bardzo dobrym przykładem. Wszyscy na nie pluja, a tak na prawę niemal nikt z tych "znawców" na nim nie jeżdził. Nie pisze tu o starych "cegłach" coraz bardziej w Polsce popularnych, ale sprzętach nowej generacji z elektrycznym wspomaganiem układu hamulcowego. 100% kolesi którzy przejechali się nowej Beemce twierdzi, że może nie śa za piękne, ale pod wzgledem zawieszeń i hamulców nie ma nic lepszego. Tyle tylko, że takich gości ze względów oczywistych jest bardzo niewielu. Ale na forum wszyscy wiedzą lepiej.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomex YamahaYBR125 Re: Świat Motocykli vs. Motocykl IP: *.satfilm.net.pl / *.satfilm.pl 03.10.05, 19:55 Obydwa pisma mi odpowiadają ale ... właśnie zaprenumerowałem (w promocji) Świat Motocykli :) Zato kupiłem wczoraj katalog Motocykle 2005, wydany przez Motocykl (w cenie katalogu tj. 19,90 zł dwie siatki na kask gratis !!). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brembo Re: Świat Motocykli vs. Motocykl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.05, 20:16 jak mialem pierwszy motocykl to nie moglem sie doczekac kiedy te miesieczniki pokażą. teraz śmieje sie z siebie wtedy i z innych teraz. Odpowiedz Link Zgłoś
aylen Re: Świat Motocykli vs. Motocykl 03.10.05, 23:16 brembo, przybij piatke czasem tylko lekka nostalgia za Joe Bar'em ogarnia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kura_maruda Re: Świat Motocykli vs. Motocykl IP: *.aster.pl / *.aster.pl 03.10.05, 23:40 gdybyś zapragnoł poszerzyć wiedzę o motocyklach bmw z powodu zbyt skromnego opisu rzeczywistości widzianego z wysokości siodła wzmiankowanego to niewątpliwie lektura obszernych i wyczerpujących felietonów naszego znakomitego delegata za wielką wodę nieocenionego ganz nowego jokera przyniesie ci niezapomniane wrażenia i satysfakcje graniczącą z mdłościami serdecznie polecam kuramaruda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NYorker Re: Świat Motocykli vs. Motocykl IP: *.nycmny.east.verizon.net 04.10.05, 00:48 gdziez mi rownac sie do krotkiego, zwiezlego raportu z dwoch lat orbitowania busa. jakies pytania? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brembo Re: Świat Motocykli vs. Motocykl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.05, 00:18 ach joe bar... komix, plakat... było super. teraz nędza. jak zimować moto, MV agusta za 400 000zł ktorego sie i tak nie da lupic w polsce, dziawer na wszytskim na gumie, babilon i syf Odpowiedz Link Zgłoś
speedone Re: Świat Motocykli vs. Motocykl 04.10.05, 06:39 Gość portalu: brembo napisał(a): MV > agusta za 400 000zł ktorego sie i tak nie da lupic w polsce, dziawer na > wszytskim na gumie, babilon i syf bo wiecie jak to bylo napiszane z pierwszych nr po przejecie przez agore SM nigdy nieoderwie sie polskiej rzeczywistosci a jak my mamy taka rzeczywistosc to ash chce sie zyc :) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
aylen Re: Świat Motocykli vs. Motocykl 04.10.05, 09:24 cicho, nie tak glosno, bo Dziawer przeczyta i jeszcze niepokornych z forum pousuwa ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kandydat Re: Świat Motocykli vs. Motocykl IP: *.kim.pl 04.10.05, 11:24 Jaasssne. Już miałem okazję przeczytać parę wątków....:-(((( Ogólne nap....lanie bez sensu i tyle. No i o wyższości świąt Wielkiej nocy nad Świętami Bożego Narodzenia. Żeby nie szukać daleko: Wszystkie wypowiedzi w żaden sposób nie odnoszą się do pytania w temacie. Zeby choć ktoś powiedział że testy wiarygodne lub nie, że artykuły tendencyjne (no może coś było o BMW), że testy opon sponsorowane przez Pirelli (a może wiarygodne)... A tu tylko kubły z pomyjami na tego Węgra albo tego z kucykiem co na gumie w każdym numerze.... ;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brembo Re: Świat Motocykli vs. Motocykl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.05, 13:08 był kiedyś taki głupi dowcip: kolo patrzy a ma cos na palcu. powąchał to i mówi: -gó..o. poczym polizał i mówi: -glut. i tak w w kółko bo nie mogł sie zdecydować. -glut.... nie gó..o, a może glut.. nie chyba jednak gó..o po czym pogłowkował troche i mówi: - nie no jak to glut z dupy? świat motocyckli w świecie motocykli i motocyklu a prawdziwy świat motocyklowy ma sie jak świat do świata na filmie. zachwala sie sie jakąs tam marke, marka wygrywa testy.... a nikt nie pisze ze w serwisie tej marki za wymiane byle czego bierze od 500zł zł w góre. takich przykladów chopaki tu wymienią setki. Odpowiedz Link Zgłoś
tycza Re: Świat Motocykli vs. Motocykl 05.10.05, 22:11 nie ma lepszej gazety numer 1 wsrud czasopism motocyklowych:D Odpowiedz Link Zgłoś