Dodaj do ulubionych

jak ja niecierpie bocznego wiatru

IP: *.crowley.pl 15.05.06, 16:20
dalczego za kazdym razem jak powieje mi wiatr z boku to sie wyglebie?
a) cycki dzialaja jak ster w lodzi
b) cycki dzialaja jak zagiel
c) cycki maja niewielkie znaczenie
d) cycki maja wielkie znaczenie, ale nie w tym przypadku
Obserwuj wątek
    • Gość: miki boczny wiatr :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.06, 16:26
      Z pewnością (d)
    • Gość: NYorker Re: jak ja niecierpie bocznego wiatru IP: 70.19.14.* 15.05.06, 16:26
      musisz byc cudem nadnatury, bo zdajesz sie miec wieksze piersi, niz moje givi
      (chyba 36 litrow kazdy), skoro robisz z tego kwestie. poza tym, slowa
      typu 'cycki dzialaja jak ster w lodzi' sa ponad moja wyobraznie. nudzisz sie w
      pracy, carinko - przyznaj sie.
      • Gość: NYorker post scriptum IP: 70.19.14.* 15.05.06, 16:28
        zapomnialem dodac, ze jako wyposarzona ponad miare zostalas zepchnieta na sam
        dol mojej dlugiej listy kobiet to zaplodnienia.

(hondy sa brzydkie)
      • Gość: carina79 Re: jak ja niecierpie bocznego wiatru IP: *.crowley.pl 15.05.06, 16:31
        wiedzialam, ze jestes niezly zbokol, ze se givi montujesz na klacie!!
        i nie nazywaj mnie carinko, bo bede nieuprzejma. Carina to nie jest imie do diaska!

P.S. przyznaje. nie mam z kim gadac, nie lubia mnie czy co?
    • lorneta.i.meduza Re: jak ja niecierpie bocznego wiatru 15.05.06, 16:30
      Radzę jeździć w ubraniu.
      Nie będą wkręcać się w szprychy.
      :)
      • Gość: carina79 Re: jak ja niecierpie bocznego wiatru IP: *.crowley.pl 15.05.06, 16:42
        do tej pory myslalam ze nie ma takich ubran, ale NY juz mi napisal, ze daja rade
        kufry GIVI 36-litrowe.
    • deviant.rr ja lubię wiatr od tyłu :D 15.05.06, 18:37
      • troll33 Re: ja lubię wiatr od tyłu :D 15.05.06, 20:29
        a ja jakos ciebie karina nie widze na motorze wogule :)
        • Gość: NYorker Re: ja lubię wiatr od tyłu :D IP: 70.19.14.* 15.05.06, 22:20
          a co widzisz?
    • supermacio Re: jak ja niecierpie bocznego wiatru 15.05.06, 21:51
      Odpowiedź kombinowana:
      cycki mają wielkie znaczenie bo działają jak żagiel (oszczędzasz wachę ;) !!!

Pozdro
    • simon_r Re: jak ja niecierpie bocznego wiatru 16.05.06, 08:54
      no mi sie zawsze zdawało że cycki maja kształt aerodynamiczny.... chyba ze to
      już takie flaki, że zaczynają powiewać i łopotać... wtedy mogą być problemy.
    • Gość: Potas Re: jak ja niecierpie bocznego wiatru IP: 195.128.228.* 16.05.06, 09:47
      Odpowiedź "D" z pewnością. A wyglebiasz się bo pewnie masz lekkie moto i
      niezbyt uważasz podczas jazdy. Przyznam, ze nigdy czegoś takiego nie widziałem.
      Owszem, zeby kogos mocno gibnęło od podmuchu z ciężarówy, albo przy wjezdzaniu
      na most, albo wyjątkowo silnym wietrze, alezeby zaraz zwałka, to nie słyszałe.
      Ale jak wynika z konstektu, zapewne masz czym amortyzować upadki :)))
      • ireo Re: jak ja niecierpie bocznego wiatru 17.05.06, 12:13
        Potas pożycz jej tej taśmy do podklejania
        a cały wątek przenieś do "Towarzyskie"
    • irish76 to chyba nie chodzi o wiatr 16.05.06, 10:27
      a o to, ze cycki podwyzszaja srodek ciezkosci
      ja mam brzuch wiec wszystko jest idealnie wywazone ;)
      przestan stosowac push up'y a niech Ci luzno zwisaja to srodek ciezkosci bedzie
      nizej
      ;))
      • Gość: yamasz Re: to chyba nie chodzi o wiatr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.06, 21:00
        zgadzam się z toba karino, boczny wiatr jest szczególnie niebezpieczny dla
        kobiet śmigających na komarkach. bo przecież ta żyleta waży ze 30kg tylko...a
        jak na niego usiądzie takie 100kg to srodek cieżkosci się znacznie podnosi ;p
        Pozdrawiam Yamasz
        :::Puści klamę, ruszy i na horyzoncie zniknie:::
        • rzawy Re: to chyba nie chodzi o wiatr 17.05.06, 12:03
          Cycki u kobiety stawiam na jednym z ostatnich miejsc w rankingu ulubionych
          części ciała .Zawsze patrzę na twarz i tyłek(w pewnym odstępie czasu w jednym
          to niemożliwe chyba) przez co koledzy podejrzewają mnie o homoseksualizm bo
          nigdy nie wiem co odpowiedzieć na pytania w rodzaju widziałeś jakie miała
          balony? Przyznam szczerze że kiedyś jeszcze przed wojną kiedy byłem bardziej
          aktywny czasem nawet nie ściągałem laskom swetra czy co tam miała w czasie
          bzykanka .A wracajac do tematu to czy cycki podczas szybkiej jazdy na nakedzie
          spłaszczają się jakoś w dół? do góry? czy bardziej pod pachy?
          • Gość: carina79 Re: to chyba nie chodzi o wiatr IP: *.crowley.pl 17.05.06, 13:39
            ja za to uwielbiam u kobiet cycki i zawsze z kolezankami dokladnie je sobie
            obmacujemy w ramach walki z nowotworem.
            P.S. lubie rozmiar >=D
    • Gość: Dzakas A próbowalaś na Hiszpana?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.06, 14:28
      :D
      • Gość: carina79 Re: A próbowalaś na Hiszpana?? IP: *.crowley.pl 17.05.06, 14:43
        ty spróbuj, bo od Greka wyraźnie Ci sie w dupie przewróciło

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka