myszka600 22.05.06, 02:42 kupilam sobie yamahe diversion 600.dobry wybor jak na pierwszy motorek??bo ja jechalam motorkiem 2 razy..........jako pasazer Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Pacu Re: poczatkujaca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.06, 10:06 Oj Oj uważaj na siebie jeśli nie jeżdziłąś nigdy motocyklem to nie masz jeszcze doświadczenia a taki motocykl jest dość mocny jak na pierwsze moto. Ale ogólnie jako motocykl to uważam że świetny wybór.....ja mam taki www.motocykl.blog.onet.pl jest to młodszy brat hihi i nie nażekam mimo że wiek XJ-ty sędziwy :-) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
wojtekk1000 Re: poczatkujaca 26.05.06, 13:14 myszka600 napisała: > kupilam sobie yamahe diversion 600.dobry wybor jak na pierwszy motorek??bo ja > jechalam motorkiem 2 razy..........jako pasazer Bardzo dobry wybór - motocykl nie należy do mocnych więc łatwo i szybko się wjeździsz. Nie ma się czego bać - ale proponuję potrenować gdzieś na parkingu pod okiem kolegów, którzy już latają. Odpowiedz Link Zgłoś