Dodaj do ulubionych

Hyosung 125

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.06, 19:27
czesc!
Mam zamiar kupic moto z tego ogloszenia: www.otomoto.pl/index.php?
sect=show&id=M296937
Mial ktos do czynienia z takim wynalazkiem?? Prawko zrobilem niedawno i
wszystko co jest mocniejsze od mojego niesmiertelnego ogara jest dla mnie
warte uwagi. Ten Hyosung, bo na niego mi starczy kasy, ma maly przebieg, stoi
blisko. Przod mam zamiar dopasowac od jakiegos innego moto, jest tego sporo
na allegro.
Pozdrawiam i czekam na opinie...
Obserwuj wątek
    • shipp Re: Hyosung 125 02.11.06, 19:33
      albo linka pomyliłeś albo forum.to jest forum moto a ja widzę jakiś katamaran
    • Gość: Doc Re: Hyosung 125 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.11.06, 12:17
      1. To złom. Daruj sobie. Chyba, że jak żródło części zamiennych, ale na to cena
      za wysoka.
      2. Popraw link, bo wyrzuca na jakiegoś Fiacika (PIĘKNEEEEGO BTW ;)))) )
      • Gość: szynszyll Re: Hyosung 125 IP: *.prz.rzeszow.pl 06.11.06, 15:26
        yo!

pewnie by przod od GS 500 podszedl, pytanie tylko po co - cena jest z kosmosu -
        to powinno kosztowac max 2000 pln - daruj sobie

szynszyll
    • Gość: rychoo Re: Hyosung 125 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.06, 18:13
      pierwsze GS 500 kosztuja juz od 3200 zl........ inne nowsze dzaponskie 500 nieco wiecej, niesmiertelna XJ 600 tez od 3 - 4 tys za niezly okaz ..Nad czym tu sie zastanawiac nad 15 konnym koreancem po dzwonie, czy calym ale starszym 50 konnym dzaponcem.
      • bartekexc Re: Hyosung 125 06.11.06, 19:24
        do hyousunga nic nie mam (silnik hyundai, elektryka mitsubishi) ale ten
        egzemplarz jest po konkretnym dzwonie więc go sobie odpuść
        • Gość: motomirek Re: Hyosung 125 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.06, 21:31
          czesc! dzieki za odpowiedzi!!! pytanie jest juz nieaktualne bo w miniona
          niedziele kupilem GS500 w ladnym stanie i za mniejsze pieniadze. reszta gotowki
          starczy mi na zarejestrowanie i przygotowanie motorka do sezonu (filtry, oleje,
          oponka tyl). Heh czyli mój tok rozumowania byl podobny, ten hyosung to byla
          taka chwila slabosci, sie napalilem bo maly przebieg i mlody rocznik, dlatego
          wogole zadalem pytanie. Ale pozniej pojechalem obejrzec tego GS-a i
          stwierdzilem, ze trza by sie mocno uderzyc w glowe, zeby kupic taki maly i
          mocno rozbity motor za taka kase:-);-)
    • Gość: weigert Nowe forum - www.hyosung.info IP: *.protonet.pl 23.07.13, 21:57
      Witam, zapraszam na nowe forum o motocyklach i skuterach Hyosung - www.hyosung.info
    • Gość: pitek Re: Hyosung 125 IP: *.15-1.cable.virginmedia.com 25.07.13, 19:27
      mam ladny max 120 km.h
      male spalanie. podobno bez awaryjny a u mnie uszczelniacz pos zebatka puszcza.
      youtube piomarco1976
      hyosung gt 125 best sound ever

moze byc jesli zaczynasz ale z czasem brak mocy doskwiera. smigam do roboty nim daje rade

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka