Dodaj do ulubionych

Problem elektryka

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.09, 20:47
Tym razem auto.

Wracam z pracy wszystko spoko. 4 godziny pozniej zero pradu akumulator
rozladowany do poziomu 1% byl lekko cieply. Co to moze byc
Obserwuj wątek
    • Gość: andreas750 Re: Problem elektryka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.09, 20:55
      regulator napięcia
      • Gość: andre Re: Problem elektryka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.09, 20:57
        myslałem ze o F2 piszesz ;]
    • Gość: Dzakas Re: Problem elektryka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.09, 20:59
      F2 stoji nie ru...a miejmy nadzieje ze problemy sie nie zaczna nie zgdalem do
      niej od 4 miesiecy..

Chodzi o Corse 1.5 TD Isuzu

Kutwa wsiadam a tam zero pradu i pytanie dlaczego wedlug mnie zostawilem
      samochod w 100%sprawnym i sprawnym akumulatorem muza grala wszystko ok switla
      krecily i pewnie rozrusznik krecil poszlem dodomu 4godziny pozniej mam jechac do
      dupy a tu ZOnk
      • Gość: beastie Re: Problem elektryka IP: *.chello.pl 20.02.09, 21:12
        Może alernator.Jakbyś potrzebował to moge da ci namiary na serwis regenerujący
        alternatory i rozruszniki.
    • Gość: Dzakas Re: Problem elektryka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.09, 21:19
      Zastanawiam sie Zwiazek alternatora i wyzej wymienionych rzeczy z rozladowanie
      akumulatora na postoju przeciez wyzej wymienione rzeczy nie praca mozna by
      wyrzucic alternator i jezdzic samochodem do czasu wyldowania samochodu a ja
      podkreslam ze akumulator nie mial objawow slabniecia zadnych wiec zostawilem z
      dzialajacycm akumulatorem naladowanym a wsiadlem 4 godz pozniej do niedzialajace
      wniosek prad musial gdzies uciec pytanie jak
      • Gość: gosc Re: Problem elektryka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.09, 21:58
        w Renówkach (przynajmniej starych) mimo wyjęcia kluczyka działał
        wentylator. Może w Twoim samochodzie również
        • Gość: andre Re: Problem elektryka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.09, 22:12
          mi kiedyś radio pobierało więcej pradu gdy było wyłączone(jakieś zwarcie) niż
          gdy było włączone i aku caly czas na wyjebce
    • Gość: Dzakas001 Re: Problem elektryka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.09, 12:07
      Oblukam dzis radio

To jest diesel mozliwe ze swiece non stop pobieraly prad wydaje mi sie ze nie bo
      by sie chyba przetopily jakby ciagly przez 4 godziny wyciuagnely caly prad
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka