Gość: Dzakas IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.09, 20:47 Tym razem auto. Wracam z pracy wszystko spoko. 4 godziny pozniej zero pradu akumulator rozladowany do poziomu 1% byl lekko cieply. Co to moze byc Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: andreas750 Re: Problem elektryka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.09, 20:55 regulator napięcia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andre Re: Problem elektryka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.09, 20:57 myslałem ze o F2 piszesz ;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dzakas Re: Problem elektryka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.09, 20:59 F2 stoji nie ru...a miejmy nadzieje ze problemy sie nie zaczna nie zgdalem do niej od 4 miesiecy.. Chodzi o Corse 1.5 TD Isuzu Kutwa wsiadam a tam zero pradu i pytanie dlaczego wedlug mnie zostawilem samochod w 100%sprawnym i sprawnym akumulatorem muza grala wszystko ok switla krecily i pewnie rozrusznik krecil poszlem dodomu 4godziny pozniej mam jechac do dupy a tu ZOnk Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beastie Re: Problem elektryka IP: *.chello.pl 20.02.09, 21:12 Może alernator.Jakbyś potrzebował to moge da ci namiary na serwis regenerujący alternatory i rozruszniki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dzakas Re: Problem elektryka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.09, 21:19 Zastanawiam sie Zwiazek alternatora i wyzej wymienionych rzeczy z rozladowanie akumulatora na postoju przeciez wyzej wymienione rzeczy nie praca mozna by wyrzucic alternator i jezdzic samochodem do czasu wyldowania samochodu a ja podkreslam ze akumulator nie mial objawow slabniecia zadnych wiec zostawilem z dzialajacycm akumulatorem naladowanym a wsiadlem 4 godz pozniej do niedzialajace wniosek prad musial gdzies uciec pytanie jak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Problem elektryka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.09, 21:58 w Renówkach (przynajmniej starych) mimo wyjęcia kluczyka działał wentylator. Może w Twoim samochodzie również Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andre Re: Problem elektryka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.09, 22:12 mi kiedyś radio pobierało więcej pradu gdy było wyłączone(jakieś zwarcie) niż gdy było włączone i aku caly czas na wyjebce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dzakas001 Re: Problem elektryka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.09, 12:07 Oblukam dzis radio To jest diesel mozliwe ze swiece non stop pobieraly prad wydaje mi sie ze nie bo by sie chyba przetopily jakby ciagly przez 4 godziny wyciuagnely caly prad Odpowiedz Link Zgłoś