glicea78 28.10.09, 21:18 "Mała Chinka" nowe menu forum.gazeta.pl/forum/w,14936,102216287,102216287,_Mala_Chinka_nowe_menu_zapraszamy.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
prawdziwy.bombel Re: "Mała Chinka" ----- nowe menu ---- zapraszamy 18.01.10, 13:16 Byłem...Sprawdziłem.....i wybrałem.....znowu KURCZAK W CIEŚCIE!!!!!! Nowe menu jest bardzo bogate ale jednak ten kurczaczek w cieście po prostu mnie WOŁA!!!!!! :D PYSZNOŚCI-KURCZAKONOŚCI!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
liberalnyantyliberal Re: "Mała Chinka" ----- nowe menu ---- zapraszamy 18.01.10, 13:57 Byłoby miło, gdyby dostawca przestał wymuszać napiwki stwierdzając, że "nie ma drobnych". Myślę, że bar powinien wyposażyć go w bilon umożliwiający sprawne wydanie reszty. Już dwukrotnie bowiem odbierając jedzonko (za 21zł i 22zł) słyszałem (dając 30zł i 50zł), że nie ma on bilonu. I dwukrotnie, zamiast dać mu 25zł (z napiwkiem), maszerowałem do drugiego portfela po ostatnie 1zł/2zł dając mu równą kwotę (bez napiwku)... Aha, jedzonko troszkę się poprawiło ale wolałbym, aby sosy był dodawany jak kiedyć w oddzielnym pojemniku, a nie dolewany do jedzonka... Odpowiedz Link Zgłoś
glicea78 Re: "Mała Chinka" ----- nowe menu ---- zapraszamy 24.01.10, 21:19 Co do kierowcy to nad wszystkim nie da się zapanować a bilon posiada. Jeśli chodzi o sosy to dawane są w pojemniczkach, chyba że się skończą i czekamy na dostawe towaru. Bardzo się cieszę, że jedzenie Pańswu smakuje. Menu jest teraz bardzo bogate więc proszę się rozkoszować nowymi potrawami :) Odpowiedz Link Zgłoś
glicea78 Re: "Mała Chinka" ----- nowe menu ---- zapraszamy 07.04.10, 20:37 "Mała Chinka" zaprasza na nową stronę www. www.malachinka.pl Odpowiedz Link Zgłoś
abc123.trzy Re: "Mała Chinka" ----- nowe menu ---- zapraszamy 30.04.10, 10:20 A czy można sobie piwo przynieść z górnej knajpki i wypić w Małej Chince? Odpowiedz Link Zgłoś