Gość: alma IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.04, 22:05 Ten dzień będzie kojarzył mi się z odejściem mojego idola Czesława Niemena, który mógł życ w Warszawie!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sloggi Re: !7 stycznia... 26.01.04, 08:16 Mógł żyć w Warszawie - a gdzie żył? W Honolulu? Odpowiedz Link Zgłoś
j_karolak Re: !7 stycznia... 28.01.04, 12:08 Chodzi o 7, czy o 17 stycznia? Bo jeżeli 17 to Warszawiakom ten dzień będzie się jednak kojarzył z innym wydarzeniem. Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: !7 stycznia... 28.01.04, 12:18 Mam nadzieję, że nikt nie będzie wiązał tych dwóch wydarzeń. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alma Re: !7 stycznia... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.04, 23:02 Można to wszystko skojarzyć, liczby i daty są symbolami(chodziło mi o 17.01.), gdyby nie było wolnej Warszawy, na pewno wszystko byłoby inne. I tylko bardzo proszę nie komentować tego sprawami polityki, czasami komuny itp.Gdyby nie zmieniły się granice naszej Ojczyzny, być może nigdy nie poznalibyśmy Niemena, być może, prawdopodobnie....................................., ale nie napewno! Odpowiedz Link Zgłoś