Gość: xx-x Powstaje meczet dla 11 tys. warszawskich muzułm... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.10, 14:00 obyśmy nie doczekali problemu francuzów czy brytyjczyków Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Madona Powstaje meczet dla 11 tys. warszawskich muzułm... IP: *.superkabel.de 25.02.10, 14:01 Polska bedzie ten dzien przeklinac kiedy dala zezwolenie na budowe Meczetu,Musumanie beda szybko opanowywac rzad i kraj,po kilku latach Polacy nie beda nic do mowienia mieli Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zenon Re: Powstaje meczet dla 11 tys. warszawskich muzu IP: 94.75.121.* 25.02.10, 14:05 >Polacy nie beda nic do mowienia mieli< Jesli maja do powiedzenia tyle, co przedmowca, to chyba cale szczescie.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: seba hol. Powstaje meczet dla 11 tys. warszawskich muzułm... IP: *.upc-e.chello.nl 25.02.10, 14:04 JA PPRZYWIOZĘSTO SWIN PPODERZNĘGGARDŁO NIECH TO WSZYSTKO RYTUALNIE SIE WYKRWAWI, A ARABUSY DO DOMU (WWYRZUCAJĄICH Z CALEJ EUROPY STARAJA SIE USONAC JUZ IISTNIEJĄCE MECZETY ITP.)A W POLSCE CHYLA CZOLO KRETYNIZM I TYLE W TEMACIE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ! Arabusy, Turasy, Czeczeny wypad z Polski! IP: *.chello.pl 28.02.10, 11:15 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hajaszek Dla mnie bomba ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.02.10, 14:05 Ja tam się cieszę. Lubię jak jest kolorowo. Wolałbym wprawdzie szpital, albo uczelnię wyższą, ale są ludzie, którym potrzebne są miejsca modlitwy. Osobiście nie widzę różnicy między budową kościoła a budową meczetu. Pozdrawiam Haj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: truth Powstaje meczet dla 11 tys. warszawskich muzułm... IP: 79.97.119.* 25.02.10, 14:06 Polacy nie dopuscmy zeby islam wszedl do polski stalo sie tak w innych krajach jak Francja Anglia I Irlandia teraz wiekszosc tych krajow bardzo zaluje ze to tak wyglada ludzie poprostu ich nienawidza ale i sie boja a Islamisci sa coraz bardziej odwazni NIE POZWOLMY IM SIE ROZWINAC W POLSCE BO TO BEDZIE BARDZO WIELK KLOPOT DLA POLSKI!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Powstaje meczet dla 11 tys. warszawskich muzułm... IP: *.scansafe.net 25.02.10, 14:06 brawo warszafko, pomagacie sie rozmnazac zarazie .. zebysmy nie skonczyli jak UK czy Belgia .... poyebalo was ?? STOP DLA MUSLIMOW W NASZYM KRAJU !!!!! moze znajdzie sie jakis ochotnik i wypierd... ten syf w powietrze !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzy Powstaje meczet dla 11 tys. warszawskich muzułm... IP: 77.79.213.* 25.02.10, 14:10 Religią umiarkowaną ? Jest to najmniej tolerancyjna, fanatyczna religia której stosowanie wypacza człowieczeństwo. Stosunek do kobiet, ich ubezwłasnowolnienie, do dzieci, do innych religii wyklucza ją z cywilizacji XXI wieku. Won z Warszawy i Polski. Odpowiedz Link Zgłoś
pentagon8 Bombowy projekt !!!!!!!! 25.02.10, 14:11 Zaczyna sie od 1 swiatyni ''milosnikow pokojowej religii'' a skonczy na pozwach o dyskryminacje religijna iSSlamu, oraz ingerencje w sfere neutralna swiatopogladowo. Chcesz sie modlic, modl sie w domu! Nie dla symboli zniewolenia i iSSlamofaszyzmu. Odpowiedz Link Zgłoś
pikuj2 Powstaje meczet dla 11 tys. warszawskich muzułm... 25.02.10, 14:12 Moje doświadczenia z muzułmanami nie są za ciekawe. Mają dwie twarze: dla obcych i znajomych. Wobec obcych wyznają poprawność polityczną, tolerancje, równouprawnienie itd. Kiedy pozna się ich lepiej i zaczynają Ci ufać mówią co myślą, popierają terroryzm, prezentują postawę zdobywców którzy przybywają do Europy żeby ją nawrócić. Kiedyś byłem tolerancyjny, obecnie boję się meczetów i napływu tych ludzi. Tolerancja powinna być stosowana w stosunku do grup które same w nią wierzą. Boję się, że poprawność polityczna przysporzy nam wielu problemów w przyszłości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wynocha do arabow Re: Powstaje meczet dla 11 tys. warszawskich muzu IP: *.pools.arcor-ip.net 25.02.10, 14:31 Moje doświadczenia z muzułmanami nie są za ciekawe. Mają dwie twarze: dla obcych i znajomych. Wobec obcych wyznają poprawność polityczną, tolerancje, równouprawnienie itd. Kiedy pozna się ich lepiej i zaczynają Ci ufać mówią co myślą, popierają terroryzm, prezentują postawę zdobywców którzy przybywają do Europy żeby ją nawrócić. Kiedyś byłem tolerancyjny, obecnie boję się meczetów i napływu tych ludzi. Tolerancja powinna być stosowana w stosunku do grup które same w nią wierzą. Boję się, że poprawność polityczna przysporzy nam wielu problemów w przyszłości. Sluszna uwaga. Oni sa podstepni a ich celem zlikwidowanie wszystkiego co nie islamskie tak jak pisze ten szmatlawy koran. Ten palestynczyk ma tez dwie twarze i nikt kto nie jest sprawdzonym moslemem nie dowie sie od niego prawdy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mariusz Tragedia. Wbijamy sobie noz w plecy jak francja . IP: *.haye.cable.virginmedia.com 25.02.10, 14:13 , dania , szwecja, anglia , holandia i inne kraje zachodnie. Jeszcze jest czas zeby sie opamietac. wyplenic to dziadostwo z Polski. teraz jest ich 40tys , przy otwartych granicach zaraz bedziemy mowic o milionach islamistow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasnepelne2 Powstaje meczet dla 11 tys. warszawskich muzułm... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.10, 14:13 A po kiego grzyba taki wielki meczet w Warszawie? budujcie sobie Araby meczety w Abu Dhabi! Umiarkowana religia... A Piotr Rubik komponuje ambitną muzę! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: erwin Powstaje meczet dla 11 tys. warszawskich muzułm... IP: *.chello.pl 25.02.10, 14:16 Za 50 lat jakiś postępowy warszawiak dostanie pałą przez łeb od imana ;). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polak z uk Czy o to nasi dziadkowie w powstaniu walczyli? IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 25.02.10, 14:16 myslalem ze tego dnia nie dozyje, czy o to nasi dziadkowie w powstaniu walczyli? Nic nam dobrego wielokulturowosc przed wojna nie dala wiec powinismy walczyc o to co teraz mamy i nie pozwolic zeby sie ta cholota do Polski sprowadzala. Od 20 lat mieszkam w UK i rzygac mi sie chce jak patrze na to co tu sie teraz dzieje i nie moge sie juz powrotu do Polski doczekac. Jak pojedziesz do wschodniego Londynu to wiecej tam muzulmanow i innych podejzanych typow niz bialych angoli. Ci ludzie po prostu nigdy sie nie asymiluja i chca wprowadzac swaja barbarzynska wiare i obyczaje. Maja po 10 dzieci i zyja z zasilkow a po cichu knuja jak tu zaszkodzic niewiernym angolom i jeszcze wiecej wydymac panistwo, a angole sa na tyle glupi ze placa na ich zasilki z wlasnych podatkow bo chcieli biednym uchodzica pomoc. Nic nie mam przeciw Tatrom i innym muzulmanom zyjacym w Polsce od lat bo sa Polakami i nie maca jakims tam jihadem ale nie powinnismy pozwalac zeby arabusy, pakis i inne azjatyckie i afrykanskie wypierdku sie plenily. A polki ktore sie z tym chamstwem zadaja i maja dzieci powinny mieszkac w Sudanie czy innym zapyzialym muzulmanskim kraju gdzie po mordzie beda bite i przed mezem sie w pas musialy klaniac a nie sprowadzac to gowno do Polski.Jeden Irlandczyk mi powiedzial , jak pozwolicie pierwszy meczet wybodowac to za 10 lat bedziecie miec 100,000 muzulmanow a za dwadziescia milion tak jak w Irlandi ktora kiedys katolickim krajem tez byla a teraz im nie wolno krzyza w szkole powiesic albo a bozym narodzeniu dzieci uczyc zyby muzulmanow nie urazic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rambo:) Re: Czy o to nasi dziadkowie w powstaniu walczyli IP: *.chello.pl 17.04.10, 21:24 VietCong też out! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stiven kto pozwolił na budowę???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.10, 14:17 pogonić to towarzystwo - to nie ta kultura -to nie ta ziemia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PiSuar Re: kto pozwolił na budowę???? IP: 213.155.169.* 25.02.10, 14:32 Kultura polega na tolerancji innych wyznan innego swiatopogladu ale Katole maja swoj poglad tylko i jedynie Radio co ma Ryja ma racje Sukinsy pluja na Zydow na kazdym kroku na Arabow tez a ich guru byl zydkiem a teraz sekta Torunska i zawsze opluwa Zydow Niemcow Cyklistow i Prawoslawnych Mieszkam w Izraelu jestem niewierzacy ale to co robia Katolskie oszolomy to granda oni robia dla was dywersje,PiS to partia faszystowska maja program wczesnej NSDAP a jarek stawia sie w roli tego sku...ela z wasikiem.Te same metody haki ,pomowienia,insynuacje. Prawdziwy Polak nieglosuje na PiS.Jedynie ortodoxy katolskie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cracovian Re: kto pozwolił na budowę???? IP: *.hsd1.ga.comcast.net 25.02.10, 15:35 100% racji, ale w tym momenecie jest 0% tolerancji w kulturze islamskiej, wiec swoj na swojego trafil. Przeciez nie trzeba byc geniuszem zeby sobie wyobrazic Polske za 50 albo mniej lat... Katole beda wtedy mniejszoscia - Jedynym "chrzescijanskim" panstwem beda Stany gdzie Latynosow jest kupa i gdzie poza Bliskim Wschodem, Afryka i Indiami jeszcze produkuje sie dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaciekawiony strach przed kolejnym zamachem w autobusie IP: *.aster.pl 26.02.10, 13:35 odebrał ci rozum Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anne Powstaje meczet dla 11 tys. warszawskich muzułm... IP: *.olsztyn.mm.pl 25.02.10, 14:18 islamizacja Polski już sie zaczyna. Dziwne nze Polac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wemba Powstaje meczet dla 11 tys. warszawskich muzułm... IP: *.chello.pl 25.02.10, 14:19 Trzeba tam podjechać i rzucić na teren zdechłą świnię. To załatwi temat. Odpowiedz Link Zgłoś
tade-k53 Muzułmanie nie uznają prawdziwego Boga! 25.02.10, 14:20 "Ja jestem drogą i prawdą, i życiem. Nikt nie przychodzi do Ojca inaczej jak tylko przeze Mnie." J 14: 6 "Kto wierzy w Niego, nie będzie potępiony; a kto nie wierzy, już został potępiony za to, że nie uwierzył w imię jednorodzonego Syna Bożego." J 3: 18 "Każdy, kto wierzy w Syna, ma życie wieczne; kto zaś nie wierzy w Syna, tego czeka nie życie, lecz gniew Boży." J 3:36 "Nie każdy, który Mi mówi: Panie, Panie!, wejdzie do królestwa niebieskiego, lecz ten, kto spełnia wolę mojego Ojca, który jest w niebie." Mt 7:21 Warto poświęcić trochę czasu dla wieczności póki jeszcze jest. tradycja-2007.blog.onet.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
zanetka-leta Nie dla Islamu 25.02.10, 14:21 polska jako nieliczny z krajów Europy nie została owładnięta przez wyznawcow allaha. Nie pozwolmy na to by islam stał sie nasza codziennoscia. Niemcy Francja i UK nie maja zadnej alternatywy na zatrzymanie fali islamu. Za 30 lat nasi niemieccy sasiedzi beda spiepprzac do Polski tak teraz Holendrzy i Belgowie do Nowej Zelandii Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Re: Nie dla Islamu IP: *.chello.pl 04.03.10, 19:00 precz z muzułmanami-terrorystami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr I bardzo fajnie wreszcie będzie konkurencja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.02.10, 14:21 Nie ma to jak dobra konkurencja - jednak Islam to tez potężna rzesza wiernych. Znam kilku Irakijczyków - bardzo fajni ludzie i maja rzeczywiste umiarkowane , liberalne podejście do wiary. Ich zony nie noszą chust - tez ta wiara po mału się zmienia. Znam tez kilku hindusów a jest ich w Polsce tez spora liczna, czekamy wiec na inne nowe religie i kościoły . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anne Powstaje meczet dla 11 tys. warszawskich muzułm... IP: *.olsztyn.mm.pl 25.02.10, 14:22 nasza tolerancja sama nas zabije przy pomocy muzulmańskich nozy i bomb Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pazdzioch Re: Powstaje meczet dla 11 tys. warszawskich muzu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.10, 14:22 piana to kapie z parchatych arabskich ryjow jak pala kolejny autobus albo dostaja za niski zasilek ksywa killer? buahahahah chyba jak sie zesrasz i mucha przyleci to ja "skillujesz", taki z ciebie killer - popierdolka :PPP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zayed W gdansku jest meczet od lat. I z tatarami zyjemy IP: 62.233.170.* 25.02.10, 14:23 Wa Salaam Alaykum bracia katolicy, W gdansku jest meczet od lat. I z tatarami zyjemy obok nawet nie zauważajac że sa tatarami. To sa polacy jak ty i ja. I z meczetem nie ma żadnego problemu. Odpowiedz Link Zgłoś
hajota Re: W gdansku jest meczet od lat. I z tatarami zy 25.02.10, 14:51 Gość portalu: Zayed napisał(a): > Wa Salaam Alaykum bracia katolicy, > W gdansku jest meczet od lat. I z tatarami zyjemy obok nawet nie zauważajac że > sa tatarami. To sa polacy jak ty i ja. I z meczetem nie ma żadnego problemu. No właśnie. A w Warszawie przy ulicy Tatarskiej jest od stu kilkudziesięciu lat cmentarz muzułmański. pl.wikipedia.org/wiki/Muzu%C5%82ma%C5%84ski_Cmentarz_Tatarski o czym zapewne nie mają pojęcia wszyscy gardłujący tutaj o "obcości" islamu w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alice Re: W gdansku jest meczet od lat. I z tatarami zy IP: *.61-201-80.adsl-dyn.isp.belgacom.be 25.02.10, 23:13 Nie porownuj polskich Tatarow -muzulmanow do obecnych fanatykow islamskich !!!Tatarzy zyja w Polsce od pokolen i maja kulture polska.Mieszkam w BRUKSELI OD 30 lat i co tutaj sie dzieje to strach...mialam nadzieje ,ze w Polsce sobie nie pozwola na rozpowszechnanie islamu.NO coz nalezymy teraz do Uni Europejskiej ,to musimy i my byc poprawnie tolerancyjni... Odpowiedz Link Zgłoś