Gość: Seba NL brudne zaklamane swinie IP: *.upc-e.chello.nl 25.02.10, 14:23 JA PPRZYWIOZĘSTO SWIN PPODERZNĘGGARDŁO NIECH TO WSZYSTKO RYTUALNIE SIE WYKRWAWI, A ARABUSY DO DOMU (WWYRZUCAJĄICH Z CALEJ EUROPY STARAJA SIE USONAC JUZ IISTNIEJĄCE MECZETY ITP.)A W POLSCE CHYLA CZOLO KRETYNIZM I TYLE W TEMACIE( MAM PONAD 10 LAT DOSWIADCZENIA Z TYMI KLAMCAMI OSZUSTAMI RELIGIE TO ONI MAJA W DUPIE OMIJAJAC TYCH PRYMITYWNYCH WIELBLONDOW IM BARDZIEJ PRYMITYWNY TYM BARDZIEJ WIERZACY. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ostatni dzwonek Powstaje meczet dla 11 tys. warszawskich muzułm... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.10, 14:26 Przypomnijcie sobie co pisala Oriana Fallaci o tym co robia muzulmanie w Europie: niniwa2.cba.pl/fallaci_wscieklosc_i_duma.htm Moze wam przejdzie ta multiculti marskoss mózgu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babette nie otwierac linka Ostatniego Dzwonka!!!!!! IP: *.teledisnet.be 25.02.10, 14:42 Gość portalu: Ostatni dzwonek napisał(a): ------------- Cóż ty za linki wklejasz na forum, mój PC aż sie zatrząsł od krzyku anty wirusa ten link jest niebezpieczny i "nafaszerowany" wirusami !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emeryt Powstaje meczet dla 11 tys. warszawskich muzułm... IP: *.leon.com.pl 25.02.10, 14:27 Nie zgadzam się !!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wuzz Powstaje meczet dla 11 tys. warszawskich muzułm... IP: *.chello.pl 25.02.10, 14:29 Proponuje przy nowo wybudowanym meczecie organizowac "manify" i gej parady. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sceptyk Chcecie poznać Islam od środka - poczytajcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.10, 14:29 Wspomnienia Polaka z Libii czteryswiatastrony.blog.onet.pl/Arabskie-remiscencje,2,ID401173221,n Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy-moher ..Pierwszy i nie ostatni......... 25.02.10, 14:30 Przerobia nawet wasze koscioly na meczety.Przeciez wiekszosc z forumowiczow Gazety nie nawidzi chrzescijanstwa.A wiec Mahomet przybliza wam islam.To napewno pokochacie. Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy-moher Re: ..Pierwszy i nie ostatni......... 25.02.10, 14:33 A teraz ciekawostka.I schabowego wam zabronia.I szynke i mase innych smakolykow.We francuskich szkolach zabroniono podawania wieprzowiny. Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy-moher Re: ..Pierwszy i nie ostatni......... 25.02.10, 14:37 Ale pewne sprawy sa normalne.Dzialaja jak konkurencja.W UE walczy sie z religia.Chociazby chrzescijanska.Ktos te miejsce musi zastapic.Beda to muzulmanie.Bo walczac z katolikami-na nic sie nie narazasz.Walczas z islamem w UE-narazisz sie na wszystko.Od dyskryminacji po rasizm.Tak wlasnie UE podcina galaz na ktorej siedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Farmazony piep. Re: ..Pierwszy i nie ostatni......... IP: *.pools.arcor-ip.net 25.02.10, 14:34 Przerobia nawet wasze koscioly na meczety.Przeciez wiekszosc z forumowiczow Gazety nie nawidzi chrzescijanstwa.A wiec Mahomet przybliza wam islam.To napewno pokochacie. Przestan piepszyc, jezeli nie naleze do katoli i innych sekciarzy to nie znaczy, ze musze sie dac przez obrzezac i pare razy dziennie dupe wypinac. Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy-moher Re: ..Pierwszy i nie ostatni......... 25.02.10, 14:41 Tak to dziala wszedzie.Nienawidzisz jednych, pokochasz drugich.W UE islam powstaje jako odpowiedz na chrzescijanstwo, ktore jest zwalczane.Bedziesz muzulmaninem.Ja w to wierze.A wiesz kim ja bede?.Bede jednym z tych ktorzy beda musieli z islamem walczyc. Odpowiedz Link Zgłoś
habibi888-pl Re: ..Pierwszy i nie ostatni......... 25.02.10, 14:52 Zacznij już teraz. Jedź walczyć z talibami:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agarama Re: ..Pierwszy i nie ostatni......... IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 28.02.10, 17:14 a habibi to kochanie po arabsku,więc jaki komentarz możesz pozostawić,nie? Odpowiedz Link Zgłoś
habibi888-pl Re: ..Pierwszy i nie ostatni......... 01.03.10, 01:32 Wiem co znaczy mój nick, ale jeśli myślisz, że popieram islamską i jakąkolwiek inną religijną zarazę, to grubo się mylisz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rysiek Re: ..Pierwszy i nie ostatni......... IP: *.bb.netvision.net.il 26.02.10, 11:03 Ja Wam cos powiem. Mnie osobiscie ten problem specjalnie nie dotyczy. Mieszkajc w Izraelu mam dosyc swoich problemow. Nie jestem katolikiem, ani muzulmaninem. Jestem po prostu Zydem i to na dodatek niereligijnym. Chce jednak przypomniec, ze Polska juz raz uratowala Europe przed muzulmanska nawalnica. Mam nadzieje, ze dzisiejsza Europa o tym pamieta. Czyzby historia miala sie powtorzyc ? Oby nie bylo za pozno. Mam nadzieje, ze Polacy wykaza wiecej rozsadku niz wielu innych europejczykow. z powazaniem Rysiek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misza Europę tonącą w morzu islamu IP: *.chello.pl 25.02.10, 14:32 Rozczulająca jest troska niektórych forumowiczów o zachodnią Europę tonącą w morzu islamu. Doprawdy zastanawiająca zwłaszcza w kraju politycznych aferzystów, złodziejskiego kleru ,dziurawych dróg, gigantycznego alkoholizmu i ogólnego ogłupienia telewizyjnego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misza Polactwo! IP: *.chello.pl 25.02.10, 15:02 A i jeszcze jedno większość szczekających tu nienawiścią zapłacze zapewne w innym wątku nad nieszczęściem Palestyńczyków mordowanych przez podłych żydów lub Czeczenów mordowanych przez nieludzkich ruskich. Polactwo! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drawelll to moze postawimy sobie kosciol u nich?? IP: *.croy.cable.virginmedia.com 25.02.10, 14:32 ciekawy jestem czy bedzie mozliwe zbudowac polski katolicki kosciol w ktorymkolwiek kraju muzulmanskim. pozwolenie na budowe w Warszawie to wielki blad ktorego skutki odczujemy po kilku latach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pazdzioch Powstaje meczet dla 11 tys. warszawskich muzułm... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.10, 14:33 V kolumna na wlasne zyczenie - lepiej pokazcie ryje tych kretynow, ktorzy na to pozwolili i gdzie jest CBA - na pewno nie obylo sie bez duzej lapowki jesli tak ma wygladac POlityka milosci Poltuska to juz wole popierd* pisdziochow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AliKahn Spoko. Dlugo nie postoi IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 25.02.10, 14:34 bo Romek zbierze ekipe I pusci go z dymem... Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Powstaje meczet dla 11 tys. warszawskich muzułm... 25.02.10, 14:34 Sobieski się w grobie przewraca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Warszawiaczek Pani Gronkiewicz Waltz, pani już dziękujemy! IP: 212.160.227.* 25.02.10, 14:35 Dziękujemy urzędasom z Platformy za tę iSSlamską mierzwę. Będziemy pamiętali przy wyborach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: war-siawiak tobie tyż makuchu, to PiS muslimanów zaczął IP: *.chello.pl 25.02.10, 15:05 na potęgę wpuszczać! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PAULINA Re: Pani Gronkiewicz Waltz, pani już dziękujemy! IP: 188.33.59.* 25.02.10, 21:21 PANI PREZYDENT ZADAMY NATYCHMIASTOWEGO ZATRZYMANIA BUDOWY TEGO MIEJSCA GDZIE UCZY SIE NIENAWISCI I NIETOLERANCJI.W PRZECIWNYM WYPADKU BEDZIEMY MIELI KOLEJNA KOMISJE SLEDCZA Z PANIA NA CZELE....ODNOSZE WRAZENIE ZE KTOS WZIAL ZA TO CIEZKA KASE..... A PANI O TYM NIC NIE WIE? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: witek Re: Pani Gronkiewicz Waltz, pani już dziękujemy! IP: 195.8.101.* 24.03.10, 10:57 Skąd wiesz czego tam się uczy skoro jeszcze tego miejsca nie ma? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: everettdasherbreed Polska chciala kolonizowac Irak i Afganistan a sam IP: 85.121.241.* 25.02.10, 14:35 i beda kolonizowane przez Islam! Odpowiedz Link Zgłoś
zablokowany-obrazliwy-nick Islam religią umiarkowaną? 25.02.10, 14:37 Zawsze muzułmanie twierdzili ze to jest religia pokoju, teraz jest umiarkowana. Jak Turcja wejdzie do UE i więcej będzie muzułmanów w europie, okaże się że jest religia wojującą, będą nas gnębić aż staniemy sie muzułmanami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: everettdasherbreed Jest Rondo Dudajewa to dlaczego dla Czeczencow IP: 85.121.241.* 25.02.10, 14:37 nie moze byc Meczet? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ag Powstaje meczet dla 11 tys. warszawskich muzułm... IP: 77.223.227.* 25.02.10, 14:37 lam - religia umiarkowana ???? dla kogo, tam bicie, reka , albo głowa , o jaki umiakowanizm chodzi Odpowiedz Link Zgłoś
brodtje_haring Będziemy się tam modlić i tłumaczyć Polakom, że is 25.02.10, 14:38 Juz tlumaczycie Francuzom, Anglikom, Niemcom, Belgom i innym jaka to wasza religia jest umiarkowana psy! Wynocha z Polski z waszym terroryzmem i islamskim fanatyzmem lachy. Mam nadzieje ze nasza niepoprawnie polityczna mlodziez pusci to gowno z dymem! A tak poza tym w odpowiedzi Saudyjczykom nasze wladze powinny odpisac ze religia chrzescjanska jest w ich burdelu przesladowana a koscioly zakazane!!! Niech spierdajaja do swojego szamba ze swojim smierdzacym meczetem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JUREK Re: Będziemy się tam modlić i tłumaczyć Polakom, IP: 188.33.59.* 25.02.10, 21:15 KOLEGO WITAJ ABSLOLUTNIE NIC DODAC NIC UJAC.MASZ STO PROCENT RACJI CZAS NAJWYZSZY ABY ZESPOLIC SILY I ZACZAC ZBIERAC NIE TYSIAC OSOB A TYSIACE NA OKOLICZNOSC ZORGANIZOWANIA DEMONSTRACJI PRZECIW BUDOWIE TEGO WYJACEGO OBIEKTU KTORY ZAKLOCIL JUZ SPOKOJ W WYMIENIONYCH PRZEZ CIEBIE KRAJACH.MOZE WARTO UDAC SIE DO AMBASADY ARABI I POINFORMOWAC ZE BUDUJEMY KOSCIOL KATOLICKI W ICH KRAJU I W RAMACH WSPOLPRACY I TOLERRANCJI PROSIMY O WSPARCIE.ODNOZSE WRAZENIE ZE BUDOWA TEGO FANATYCZNEGO CHLEWA NIE ZNAJDZIE KONCA.POSTARAJMY SIE O TO WSZYSCY SZALIKOWCY ZE STADIONOW NAPRZOD!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Re: Będziemy się tam modlić i tłumaczyć Polakom, IP: *.spray.net.pl 14.03.10, 00:58 tez sie zgadzam w stu procentach... co ciekawe tak samo sie zgadzaja ludzie na forach lewicy i prawicy, i szalikowcow... chyba jedyny taki przypadek!!! Trzeba sie zorganizowac i to jak najszybciej - nie tylko na stronach internetowych, ale na ulicy, z petycjami do rzadu itp itd. kto wie? W Czechach, i w ostatnim tygodniu w Anglii akcje przeciwko meczetami sie udaly. Ale nawet jezeli w koncu meczet bedzie, wladze musza zrozumiec ze ludzie tego NIE CHCA! ps na dodatek zdaje sobie sprawe ze juz tu w Polsce od dawna sa w 100% zintegrowani i pokojowi Muzulmanscy Tatarzy - ale fakt ze oni z tym meczetem nie chca miec nic do czynienia to tylko jeden argument wiecej dlaczego powinnismy sie sprzeciwiac temu teraz budowanym na Ochocie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Irek Re: Będziemy się tam modlić i tłumaczyć Polakom, IP: *.chello.pl 27.03.10, 14:35 Jestes Chory lecz się wsyd mi za Ciebie jako Polaka. Pracowałem tam kilka lat Islam to miłość , przyjażń serdeczność. Co Ty wiesz o Islamie? Odpowiedz Link Zgłoś
prababka44 No jakby jednak ten minaret 25.02.10, 14:38 kiedyś nadawał..., to ja dziękuję :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc jesli synagogi to i meczety IP: *.dip.t-dialin.net 25.02.10, 14:39 popieram Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kriskross Powstaje meczet dla 11 tys. warszawskich muzułm... IP: 195.145.135.* 25.02.10, 14:39 przynajmniej bedzie gdzie zrobic odwet za jakis ewentualny atak szalonych muslimow. Ci ludzie sa na etapie wszecnego sredniowiecza i co oni nam chca pokazywac? ze kobieta to wlasnosc i nie ma zadnych praw. Powinni zakazac budowy takich obiektow w Polsce. A czy ja moge zbudowac kosciol w Arabii Saudyjskiej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emeryt Powstaje meczet dla 11 tys. warszawskich muzułm... IP: *.leon.com.pl 25.02.10, 14:43 Ciekawe kto wziął w łapę,że jest na to zgoda?? Kto przeciw niech się wpisuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szo Powstaje meczet dla 11 tys. warszawskich muzułm... IP: 156.17.154.* 25.02.10, 14:43 nie nie nie i jeszcze raz nie dla religii agresywnej i fanatycznej. Nie tolerancja dla nie tloerancji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: I.Tichy No to teraz nawiedzeni katole i wielbiciele IP: 78.146.72.* 25.02.10, 14:44 terrorystów skoczą sobie do oczu. Pozagryzają się w imię dobra ludzkości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdenerowany Powstaje meczet dla 11 tys. warszawskich muzułm... IP: *.adsl.alicedsl.de 25.02.10, 14:44 Saudyjski inwestor buduje meczety na calym swiecie bo religía muzlumanska ma byc religia globalna,tylko w Arabii Saudyjskiej zabronione jest noszenia krzyzyka i posiadania Biblii i nie wolno budowac sakrali chrzescijanskich bo moga nawet leb obciac i to ma byc religia umiarkowana !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no muslim Prawdziwy obraz ''religii dobra'' - zatrważające IP: 167.202.201.* 25.02.10, 14:46 97.74.65.51/readArticle.aspx?ARTID=9809 Odpowiedz Link Zgłoś