10.08.01, 12:56
Dlaczego tu nic się nie dzieje - jakaś szybka akcja była by na miejscu
Obserwuj wątek
    • Gość: Ellen Re: Nuda IP: *.wardynski.com.pl 10.08.01, 13:14
      Szybka akcja co mająca na celu?
      • motor Re: Nuda 10.08.01, 13:24
        Rozkręcenie jakiejś interesującej pogawędki - przecież jakaś dziwna senność
        jest spowodowana tą bezsensowną pogodą
        • Gość: Ellen Re: Nuda IP: *.wardynski.com.pl 10.08.01, 14:02
          Niezbyt to realne, żeby urodziła się interesująca pogawędka w wątku
          zatytułowanym "Nuda".
          To ziewnę sobie...
          • Gość: motor Re: Nuda IP: *.pkobp.pl 10.08.01, 14:25
            więcej optymizmu bo zostaniesz przeniesiony do sekcji sportowej
            • Gość: Ellen Re: Nuda IP: *.wardynski.com.pl 10.08.01, 16:33
              Czy to by się równało kresowi kariery?
              • Gość: motor Re: Nuda IP: *.pkobp.pl 14.08.01, 08:59
                Możliwe, że odkrył byś ukryte walory własnego ciała - ale to nie miejsce i pora
                by się rozbierać do stroju gimnastycznego.
                • Gość: Pasjo Re: Nuda IP: *.acn.waw.pl 14.08.01, 16:05
                  To moze policzymy
                  :))))))))
                  • Gość: grysia Re: Nuda ? IP: *.acn.waw.pl 14.08.01, 17:26
                    Pasjo ty jednak jestes wariat :>>> nawet wariat wariat :>>>
                    no to 1 :)
                    • Gość: motor Re: Nuda ? IP: *.pkobp.pl 16.08.01, 08:53
                      Czy to jest jakieś zboczenie? Jak tak można wszędzie liczyć?
                      • Gość: grysia Re: Nuda ? IP: *.acn.waw.pl 16.08.01, 09:23
                        ehh to jednak jest zboczenie chyba... tylko jak je nazwac? liczbofilia,
                        liczeniofilia, numerofilia?? hyhyhy nie no moj apel: oszczedzmy chociaz jeden
                        watek!!! :)))))
                        • Gość: motor Re: Nuda ? IP: *.pkobp.pl 16.08.01, 12:44
                          Jestem pod wrażeniem znalazłem kogoś kyo czuje tak jak ja - bądź pochwalona
                          • Gość: Pasjo Re: Nuda ? IP: *.acn.waw.pl 16.08.01, 13:18
                            na wieki wiekow

• Gość: grysia Re: Nuda ? IP: *.acn.waw.pl 16.08.01, 13:49
                              Amen :))
                              • Gość: motor Re: Nuda ? IP: *.pkobp.pl 16.08.01, 14:15
                                Idź z Bogiem synu
                                • Gość: laska Re: Nuda ? IP: *.biz.net.pl 16.08.01, 18:00
                                  mogę zabić nudę..
                                  • Gość: Pasjo Re: Nuda ? IP: *.acn.waw.pl 16.08.01, 21:23
                                    powiedz tylko czym
                                    • Gość: motor Re: Nuda ? IP: *.pkobp.pl 17.08.01, 08:18
                                      Umieram z niecierpliwości, co z tym pomysłem?
                                      • Gość: grysia Re: Nuda ? IP: *.acn.waw.pl 17.08.01, 08:32
                                        Mysl mysl moze zabijemy nude :) a jak zabijemy nude to moze nie bedzie nam tak
                                        goraco :)))))) bo wlasnie kto to pomyslal ze moze byc tak goraco nooo.... zeby
                                        chociaz wiatr wial eh :)))
                                        • Gość: motor Re: Nuda ? IP: *.pkobp.pl 17.08.01, 08:38
                                          kąpiel w fontannie - propozycja nr1
                                          • Gość: grysia Re: Nuda ? IP: *.acn.waw.pl 17.08.01, 10:54
                                            ja bym chciala na bungie skoczyc polatac na lotni czy tez zrobic cos rownie
                                            dajacego adrenalinke :)
                                            • motor Re: Nuda ? 17.08.01, 11:01
                                              Bo to dużo fajniejsze z tym, że trudniejsze do realizacji.
                                              Nie wiesz przypadkiem co się dzieje z tym liczeniem - wszystko utkneło w
                                              martwym punkcie?
                                              • Gość: Pasjo Re: Nuda ? IP: *.acn.waw.pl 17.08.01, 11:45
                                                i znowu wszystko na mnie bedzie :))))))))))))
                                                • motor Re: Nuda ? 17.08.01, 11:51
                                                  Jakoś ruszyło, choć trochę niemrawo.!!!!!!!!!!!
                                                  I dzięki, że przybyłeś w to tajemne miejsce w numeromani łatwiej Cię zastać
                                                  • Gość: Pasjo Re: Nuda ? IP: 212.76.47.* 17.08.01, 11:58
                                                    W koncu ja je zalozylem kiedys :))))))))))))))))))))))))

• Gość: grysia Re: Nuda ? IP: *.acn.waw.pl 17.08.01, 12:04
                                                    motor i ty narzekasz na liczenie? a teraz sam mowisz ze utknelo w martwym
                                                    punkcie ehhhh
                                                    co nie zmienia faktu ze w tym watku nie liczymy!!!! :)))
                                                  • Gość: grysia Re: Nuda ? do Pasjo IP: *.acn.waw.pl 17.08.01, 12:12
                                                    a na nude doleczki Klary :))))))
                                                  • Gość: Pasjo Re: Nuda ? IP: *.acn.waw.pl 17.08.01, 12:13
                                                    heuheuhuehuehue
                                                  • Gość: grysia Re: Nuda ? IP: *.acn.waw.pl 17.08.01, 12:14
                                                    :PPPPP
                                                    rozkosznie wiem :)))))
                                                  • Gość: Pasjo Re: Nuda ? IP: *.acn.waw.pl 17.08.01, 12:18
                                                    W cale nieeeeee :PPP
                                                  • motor Re: Nuda ? 17.08.01, 12:42
                                                    Miło was wszystkich widzieć w mojej nudzie - zaczyna być całkiem miło
                                                  • Gość: Pasjo Re: Nuda ? IP: *.acn.waw.pl 17.08.01, 12:49
                                                    To sie jeszce okaze
                                                    :)))))))))))))))))))

• motor Re: Nuda ? 17.08.01, 12:51
                                                    Nie potrzeba mi złych wróżb, jest fajnie mamy piątek i już po półmetku roboty
                                                  • Gość: grysia Re: Nuda ? IP: *.acn.waw.pl 17.08.01, 13:08
                                                    a ja jak zwykle sie obijam
                                                    i pracy szukam a znalezc nie moge!
                                                    to skandal wymagaja tylu lat doswiadczenia :((
                                                  • motor Re: Nuda ? 17.08.01, 13:25
                                                    Sory za przerwę, ale właśnie zagnali mnie do roboty - to było przejsciowe, ale
                                                    jednak
                                                  • Gość: Pasjo Re: Nuda ? IP: *.acn.waw.pl 17.08.01, 13:28

Takie jest zycie hakera
                                                    ;)))
                                                  • motor Re: Nuda ? 17.08.01, 13:31
                                                    Zdarza się każdemu, że go przydybią i musi się oddać porywającemu zajęciu jakim
                                                    jest praca

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka