Gość: Kolega Karolaka IP: 212.69.73.* 21.02.04, 09:24 Musi zebrać 100 tyś podpisów pokażmy mu , że ma szansę. Lis nich się schowa. ONLY Karolak Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
miltonia Re: j_karolak na prezydenta 21.02.04, 11:07 Jestem za a nawet przeciw. Za, bo Karolak na to stanowisko nadaje sie jak malo kto. Przeciw, bo zaraz sie tlum cwaniaczek zleci, co by prezydentowa zostac i Karolak gotow zapomniec, ze jestesmy prawie po slowie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zip Re: j_karolak na prezydenta IP: 212.69.73.* 21.02.04, 17:51 Masz mój głos chłopie, lubie cie jak mało którego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jestem_za Re: j_karolak na prezydenta IP: 212.69.73.* 21.02.04, 18:34 jestem_za, KAROLAK ZAWSZE MA NAJLEPSZE KOMENTARZE, TO I PREZYDENTEM BĘDZIE NIE ZŁYM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cykaczu Re: j_karolak na prezydenta IP: 212.69.73.* 22.02.04, 10:55 a ja go nie lubie i mojego głosu nie dostanie Odpowiedz Link Zgłoś
niech Re: j_karolak na prezydenta 22.02.04, 10:58 Piszesz do siebie? A co, jak mowisz to nie slyszysz? Uszy wystarczyloby umyc. Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: j_karolak na prezydenta 22.02.04, 10:59 Gość portalu: cykaczu napisał(a): > a ja go nie lubie i mojego głosu nie dostanie Nie dostanie, bo jeszcze nie masz prawa glosu. Odpowiedz Link Zgłoś
j_karolak Re: j_karolak na prezydenta 23.02.04, 09:02 Uwielbiam wątki o sobie. Pomimo treści. Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: j_karolak na prezydenta 23.02.04, 12:25 Przeciez tresc tego watku jest niezwykle wazna. Idzie o losy naszej ojczyzny i dobrobyt jej obywateli. Wszystko w Twoich rekach Karolak! Miltonia - przyszla prezydentowa. Odpowiedz Link Zgłoś
j_karolak Re: j_karolak na prezydenta 23.02.04, 12:33 Wiesz, że w domu oprezydenta nie ma miejsca na koty! Pies rulezz! Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: j_karolak na prezydenta 23.02.04, 13:43 j_karolak napisał: > Wiesz, że w domu oprezydenta nie ma miejsca na koty! > > Pies rulezz! W jakim domu? Palac zasiedlimy, na tyle duzy by sie pomiescila cala menazeria. Pies tez moze byc, zobaczysz jakich manier i karnosci przy kotach nabierze. Odpowiedz Link Zgłoś
j_karolak Re: j_karolak na prezydenta 23.02.04, 14:32 Ja właśnie o tym Pałacu mówiłem. Tym, z widokiem na skarpę. Nie chcę żadnych kotów! Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: j_karolak na prezydenta 24.02.04, 10:33 j_karolak napisał: > Ja właśnie o tym Pałacu mówiłem. Tym, z widokiem na skarpę. Nie chcę żadnych > kotów! W porzadku. Wyremontuje sie domek ogrodnika, powiesi pluszowe kotary, wstawi podrabiane antyki i oglosi, ze prezydent w swej niezmierzonej skromnosci wybral to miejsce na rezydowanie. A ja jako prezydentowa urzadze w palacu schronisko dla bezdomnych kotow i tym samym przyczynie sie do Twej chwaly oraz zaczne zbierac punkty na wybory, w ktorych wystartuje sama. Odpowiedz Link Zgłoś
j_karolak Re: j_karolak na prezydenta 24.02.04, 10:46 Jeżeli je przyjmiesz do schroniska, to nie będą już bezdomnymi. Jeżeli chcesz się opiekować bezdomnymi, należy je wyrzucić na bruk, co z chęcią uczynię, ku chwale psa - najwierniejszego przyjaciela człowieka! Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: j_karolak na prezydenta 24.02.04, 11:09 Jak wyrzucisz na bruk, to przepadniesz w nastepnej kadencji. Bede zmuszona wtedy sie z Toba rozwiesc i sama startowac. Oblicz sobie, czy warto tracic piecioletnia calkiem przyzwoita pensyjke i darmowe podroze? A tak, przez 20 lat (kadencja prezydenta, zdaje sie jest piecioletnia) mamy darmowy wikt i opierunek. Apanaze odlozymy, troche dorobimy na boku i piekna starosc nas czeka. Psa sobie miej, mnie nie przeszkadza. Tylko, zeby sie do lozka nie pchal, jak sie w jakiejs padlinie wytarza. Odpowiedz Link Zgłoś
j_karolak Re: j_karolak na prezydenta 24.02.04, 11:13 Nie będziesz mi dyktować, kogo będę zapraszał do łózka, a kogo nie!!! Przynajmniej za mojej kadencji. Nie mogła byś się zająć jakąś milszą zwierzyną - gołębie, sikorki, wiewiórki, króliki, czy gupiki? Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: j_karolak na prezydenta 24.02.04, 11:39 Wiewiorki tez moga byc. Gupiki i sikorki raczej nie, bo przy kotach dlugo nie pociagna. A co myslisz o jakiejs milej kozce? One sa takie slodkie i ponoc uparte, wiec do nas podobne. Odpowiedz Link Zgłoś
j_karolak Re: j_karolak na prezydenta 24.02.04, 12:48 Ja jestem podobny do Lwa. Jestem silny, ładny, dostojny i lubię, jak kobiety za mnie robią. Jak chcesz to kup sobie kozę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gACEK Re: j_karolak na prezydenta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.02.04, 12:29 Zumbabwe. Jestem za tam nie mają netu Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re:Tak Tak Nie 23.02.04, 13:02 Dwa razy TAK: Bedac prezydentem nie bedziesz miec czasu na nic, na net równiez. Raz NIE: Jesli odejdziesz, tym razem juz na dobre, kto bedzie mnie do lez rozpaczy doprowadzal. No, z tym to moze przesadzilam, nie jestes jedynym. Odpowiedz Link Zgłoś
kixx Re: j_karolak na prezydenta 23.02.04, 14:05 Tak,bo szanuje tradycję i kibicuje właściwej drużynie Nie,bo lubi sie zadawac z podejrzanymi indywiduami,co może prowadzić do przecieków ważnych tajemnic państwowych Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: j_karolak na prezydenta 23.02.04, 15:30 Wiesz Kixxie, nie glosowalabym mimo wszystko na Karolaka. Pomysl, jesli podzieli swoj stolek ( czytaj tron) z milosnikami: warkoczy, kotów i poezyj, jak nic skazani zostaniemy na banicje i dozywotni beznet. Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: j_karolak na prezydenta 23.02.04, 17:45 o. ktos Ci podmienil literke na literowke Odpowiedz Link Zgłoś