Gość: vinc IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 20.02.02, 08:06 zauważyliście na głównej stronie forum ??? ps. a mówiłem ostrożnie z tym denaturatem... ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
d.z. Re: jesteśmy na niebiesko !!! :) 20.02.02, 08:14 Gość portalu: vinc napisał(a): > zauważyliście na głównej stronie forum ??? > ps. a mówiłem ostrożnie z tym denaturatem... ;) Jaki denaturat vinc? Moim zdaniem to efekt tego, iż w naszym gronie wiele osób z "błękitną krwią" w żyłach przebywa...:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vinc Re: jesteśmy na niebiesko !!! :) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 20.02.02, 08:16 d.z. napisał(a): > Gość portalu: vinc napisał(a): > > > zauważyliście na głównej stronie forum ??? > > ps. a mówiłem ostrożnie z tym denaturatem... ;) > > Jaki denaturat vinc? > Moim zdaniem to efekt tego, iż w naszym gronie wiele osób z "błękitną krwią" w > żyłach przebywa...:)) no od tego denaturatu taka "błękitna" :)) Odpowiedz Link Zgłoś
roland_x Re: jesteśmy na niebiesko !!! :) 20.02.02, 10:19 d.z. napisał(a): > Gość portalu: vinc napisał(a): > > > zauważyliście na głównej stronie forum ??? > > ps. a mówiłem ostrożnie z tym denaturatem... ;) > > Jaki denaturat vinc? > Moim zdaniem to efekt tego, iż w naszym gronie wiele osób z "błękitną krwią" w > żyłach przebywa...:)) Odpowiedz Link Zgłoś
atob Re: jesteśmy na niebiesko !!! :) 20.02.02, 08:27 Gość portalu: vinc napisał(a): > zauważyliście na głównej stronie forum ??? > ps. a mówiłem ostrożnie z tym denaturatem... ;) E tam ludzie pija i zyja .Sztuka polega na dorej filtracji :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skorpik Re: jesteśmy na niebiesko !!! :) IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 20.02.02, 09:11 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skorpik Re: jesteśmy na niebiesko !!! :) IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 20.02.02, 09:12 podobno najlepiej przepuścic przez bochenek chleba! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aska Re: jesteśmy na niebiesko !!! :) IP: 195.136.95.* 20.02.02, 09:13 lepiej podobno dwa razy przez bułkę, pszenne pieczywo lepiej filtruje bo gęstszą konsystencję Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rutboj Re: jesteśmy na niebiesko !!! :) IP: *.acn.waw.pl 20.02.02, 19:13 tylko przez dykte Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mihau Re: jesteśmy na niebiesko !!! :) IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 20.02.02, 09:16 No i piknie, ale równouprawnienie musi być. Gazeto, zaznacz trzecie miejsce na forum (Łódź bodajże) jakimś innym kolorkiem (może zielonym?). Wtedy wszyscy będa zadowoleni, a tak zaraz nam się dostanie, że się wywyższamy ;). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tolba Re: jesteśmy na niebiesko !!! :) IP: *.natned.com.pl 20.02.02, 09:31 Zaraz się Warszawie dostanie za ten niebieski, mam obawę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tos Re: jesteśmy na niebiesko !!! :) IP: 192.168.1.* 20.02.02, 10:17 Gość portalu: Tolba napisał(a): > Zaraz się Warszawie dostanie za ten niebieski, mam obawę. Jeżeli to prawda, że od denaturatu - to tylko będziemy Wam współczuć... Odpowiedz Link Zgłoś
zdzieblo Re: jesteśmy na niebiesko !!! :) 20.02.02, 11:40 Co za ulga. Można przestać liczyć. Niebieski to nie CZERWONY, co nie? Odpowiedz Link Zgłoś
roland_x Re: jesteśmy na niebiesko !!! :) 20.02.02, 11:44 tak błękit jest lepszy, spokojniejszy, bardziej dostojny ale czy można przestać liczyć? no nie wiem! muszę się zastanowić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Homar Re: jesteśmy na niebiesko !!! :) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.02.02, 12:02 Gość portalu: Tolba napisał(a): > Zaraz się Warszawie dostanie za ten niebieski, mam obawę. Jeszcze malo kto zauwazyl, Tolba... Sam sie zdziwilem, czemu zostaliscie na niebiesko wyroznieni. Juz jestescie "ponad" alfaberyczna kolejnoscia, teraz kolorek. Zgadzam sie z Toba, pewnie oberwiecie, choc ja do tego reki nie przyloze :) Ciekawe, kto i dlaczego Wam taka niedzwiedzia przysluge uczynil? Pozdrowienia z Wrocka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vinc Re: jesteśmy na niebiesko !!! :) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 20.02.02, 16:53 no popatrzcie jak oni nasze forum po cichaczu czytają, juz spiskują, pewnie teraz sobie uzmysłowili że niebieski ładniejszy od czerwonego i by chcieli zamiast czerwonego a jak tylko oni byli na czerwono to nikt z Nas ich nie oskarżał Odpowiedz Link Zgłoś
pikusie Re: jesteśmy na niebiesko !!! :) 20.02.02, 16:59 Wybacz kolegom z Niemiec. Jak mowil Eklezjasta: po niebieskim ich poznacie. Odpowiedz Link Zgłoś
pikusie Re: jesteśmy na niebiesko !!! :) 20.02.02, 17:08 Wybacz kolegom z Niemiec. Jak mowil Eklezjasta: po niebieskim ich poznacie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Homar Re: jesteśmy na niebiesko !!! :) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.02.02, 10:17 Gość portalu: vinc napisał(a): > no popatrzcie jak oni nasze forum po cichaczu czytają, juz spiskują, pewnie > teraz sobie uzmysłowili że niebieski ładniejszy od czerwonego i by chcieli > zamiast czerwonego a jak tylko oni byli na czerwono to nikt z Nas ich nie > oskarżał Brawo Vinc, rozszyfrowales mnie, gratuluje przenikliwosci. Tylko nie mow ONI, bo to grozi mania przesladowcza. Mozesz odpowiedziec konkretnie do mnie i to bedzie w porzadalu. Co do kolorku: nie chce zamienic napisu Wroclaw z czerwonego na niebieski, tylko interesuje mnie, z jakiego powodu Wy go dostaliscie. I nie jest to powodowane zawiscia, o nie... Naprawde nie mam nic przeciwko, tylko interesuja mnie dwie rzeczy: 1. Z jakiego powodu go dostaliscie i 2. Jakie beda konsekwencje tego dla Wawy (czy nasili sie postawa anty, czy duzo osob to zbulwersuje, itp.) Pozdrawiam ps. A z tym spiskiem, to zes przywalil :) Odpowiedz Link Zgłoś
roland_x Re: jesteśmy na niebiesko !!! :) 21.02.02, 10:23 niebieski dlatego bo ponieważ zbliżyliśmy się do Wrocka - taką na wczorajszym czacie z szeryfami odpowiedż otrzymałem dla mnie całkiem przyjemnie ale walczmy o czerwień! Odpowiedz Link Zgłoś