Dodaj do ulubionych

Legierski, wybory warszawskie, ksiadz i gwalt

22.07.10, 02:04
www.plotek.pl/plotek/1,78649,8161742,Kandydat_na_prezydenta_stolicy__Zgwalcil_mnie_ksiadz.html
Z jednej strony pachnie mi to lansowaniem sie i kreowaniem sensacyjki (przyklad dala Kora), ale z drugiej strony taki sniady chlopaczek w ministranckiej komzy niejednego wielebnego mogl przyprawic o szybsze bicie serduszka...

Prosze od razu pokornie zeby mnie nie atakowac, tylko odniesc sie do sprawy.

Moje dwa pytania:

1. Czy rzucanie tego typu oskarzen pod adresem ksiedza bez wskazania personaliow domniemanego gwalciciela jest powazne?

2. Czy media podchwyca to wyznanie w sezonie ogorkowym?
Obserwuj wątek
    • Gość: abs Re: Legierski, wybory warszawskie, ksiadz i gwalt IP: *.opera-mini.net 22.07.10, 10:49
      krystek to znakomity kandydat, gej i czarnoskory, normalnie obama! Na pewno wygra, niech czesciej sie tu lansuje na forum!
      • kamilo_82 Re: Legierski, wybory warszawskie, ksiadz i gwalt 22.07.10, 17:00
        A Partia Obłudników niech częściej publikuje zmanipulowane sondaże na grupie
        "reprezentatywnej" 500 osób, próbujące nas przekonać, że HGW ma "reelekcję w
        kieszeni".
        • Gość: Pan Przepis Murzynek IP: 212.180.160.* 22.07.10, 17:52
          Murzynek

Prosty przepis na smaczne ciasto z polewą. Ciasto murzynek idealnie pasuje na
          każdą porę roku.

Składniki:

* 1 margaryna
          * pół szklanki mleka lub wody
          * mniej niż 2 szklanki cukru
          * 4 łyżki kakao
          * 4 jaja
          * 2 szklanki mąki
          * łyżka proszku do pieczenia
          * aromat lub przyprawa do pierników

Przepis: Margarynę, mleko, cukier, kakao podgrzać do całkowitego rozpuszczenia.
          Odlać pół szklanki na polewę. Po wystudzeniu dodać mąkę, proszek, żółtka i
          przyprawy. Wymieszać i dodać ubitą pianę z białek.

Przełożyć ciasto do foremki i upiec w średnio nagrzanym piekarniku. Polać polewą
          czekoladową.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka