Dodaj do ulubionych

poziom uslug zbiorkomu - autobus 504

02.12.10, 09:58
Witam,
Musze napisac bo mnie cos swierzbi za kazdym razem od opadow sniegu: rozklad tego autobusu mozna wykorzystac chyba tylko w sposob cywilizowany jako zakladka do ksiazki! Na Os Wyzyny w mierunku Centrum odkad spadl snieg 504 jezdzi sobie a muzom!! Wczoraj nie przyjechaly trzy, a dzis dwa. Szkoda tylko ze moi szefowie nie sa az tak wyrozumiali jak HGW dla podleglych sobie leni z MPO i ZTM. Ten autobus zawsze jezdzil jak chcial a teraz to juz przesada! Na dodatek odkad spadl snieg ANI RAZU autobusy przed 8 rano nie byly ogrzewane. Kurza mac, po pol godzinei na mrozie musze jeszcze marznac w nieogrzewanym autobusie! Na co ida moje podatki - na premie dla urzednikow HGW?
Cud sie zdarzyl bo dzis plugi widzialam ale odsniezaly ejdynie drugo i trzeciorzedne ulice na Ursynowie (Wawozowa, Stryjenskich), a na KEN, Poleczki i Pulawskiej snieg az milo (badz nie milo).
Obserwuj wątek
    • Gość: x Re: poziom uslug zbiorkomu - autobus 504 IP: 217.33.154.* 02.12.10, 10:26
      a teraz domyśl się, czemu jeździ niezgodnie z rozkładem? Może dlatego, że są korki?
      reszta wpisu --> 22 19484
    • Gość: Drew Re: poziom uslug zbiorkomu - autobus 504 IP: *.devs.futuro.pl 22.12.10, 00:56
      Mróz mrozem, śnieg śniegiem, a ja już więcej 504 nie pojadę. W ostatnią sobotę czekałem na niego na Poleczki w stronę Ochoty 38 minut (nie było jednego rozkładowego, a następny był spóźniony), a wczoraj czekałem też na Poleczki 1 godzinę i 10 minut. Wkurzało mnie, że wszystkie możliwe numery z Ursynowa i Piaseczna jeździły często, a ten nie... Wiem, sam sobie jestem winny, mogłem jechać inaczej, mądry Polak po szkodzie.
    • hajota nie tylko 504 22.12.10, 11:38
      Autobus, korki - można ostatecznie zrozumieć (choć nie wybaczyć). Ale dlaczego tramwaj nr 10, który wszakże jeździ po szynach, zupełnie nie przestrzega rozkładu, tego nie mogę pojąć. Kolejny raz okazało się, że jak według rozkładu powinny być 3 tramwaje w ciągu pół godziny, to przyjeżdża jeden.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka