Dodaj do ulubionych

Niechu, mam prosbe - jesli jestes w poblizu

20.04.04, 16:09
Obserwuj wątek
    • j_karolak Re: Niechu, mam prosbe - jesli jestes w poblizu 20.04.04, 16:18
      Wal śmiało, ja jestem jednym z nicków niecha.
      • sceptyk Niechu, mam prosbe - jesli jestes w poblizu 20.04.04, 16:19
        Przysiegnij sie.
    • Gość: KOWALSKI JAN z niechem na randke?? HA HA HA IP: *.elpos.net 20.04.04, 16:23
      Sceptyk chcesaz sie z niechem na randke umówić ha ha ha ,bo nikt nie wie nawet
      czy to kobieta czy mężczyzna ha ha ha.
      • sceptyk Kowalski, jak wiesz 20.04.04, 16:29
        kazdy jest kowalskim swego losu. Popracuj jeszcze troche mlotem, masz pewne
        braki. ha ha ha
        • Gość: KOWALSKI JAN Re: Kowalski, jak wiesz IP: *.elpos.net 20.04.04, 20:23
          Sceptyk jest płci żeńskiej.
        • Gość: KOWALSKI JAN Re: Kowalski, jak wiesz IP: *.elpos.net 20.04.04, 20:47
          Kto jest do życia nastawiony sceptycznie ten kończy tragicznie.Popracowałem
          troche GŁOWĄ i wymyśliłem nowe powiedzonko,jest mojego autorstwa.Ja nie
          przerobiłem starego przysłowia na swój użytek tak jak ty sceptyczko.
      • gaz.gaz.gaz.na.ulicach Na randke 20.04.04, 16:56

A czy ktos wie jakiej plci jest Sceptyk (o orientacji nie wspomne) :)))
        Tego nie wie nikt. Choc teraz syt. sie nieco rozjasnia:)
        • aniela Re: Na randke 20.04.04, 17:00
          mozna zastosowac test "odpowiedz cytujac". daje az pięćdziesięcioprocentową
          pewnosc.
          • aankaa Re: Na randke 20.04.04, 17:58
            to by było zbyt proste
        • Gość: KOWALSKI JAN Problem płci na forum, dobra komedia. IP: *.elpos.net 20.04.04, 20:37
          Sceptyk ma taką płeć jak ty , przynajmniej oficjalnie.Chcąc odpowiedzieć na
          post pod spodem pisze sceptyk napisała.Same kobitki na tym forum .W sumie to
          dobrze,tylko wybierajcie sobie takie niki po których można określić płeć.Ja nie
          rozumiem ludzi którzy logoją się jako kobieta a piszą w rodzaju męskim.
          • slodkoslony Re: Problem płci na forum, dobra komedia. 20.04.04, 20:40
            Mości Kowalski, Mów mi Wuju !

Jak już zaczniesz odróżniać siebie od pochwy tj. Pani Kowalskiej .
          • gaz.gaz.gaz.na.ulicach Re: Problem płci na forum, dobra komedia. 20.04.04, 20:47
            Posluchaj, dobry czlowieku, nie mam zadnych watpliwosci co do plci Sceptyka.
            Gdyz jego wypowiedzi w dialogu ze mna w pelni o niej swiadcza. To byl zart.
            Zapewniam Cie, ze nikt nie dalby rady zaklamywac swej plci.
            Nie mialoby to zreszta najmniejszego sensu.
            Jesli chodzi o moja plec okresla ja rodzaj, ktorego uzywam, budowa zdan, ich
            meritum i inne rzeczy widoczne dla ludzi inteligentnych.

"Loguja" pisze sie przez "u"
            • Gość: KOWALSKI JAN Re: Problem płci na forum, dobra komedia. IP: *.elpos.net 20.04.04, 20:50
              a co ty nauczycielka od polaka jestes
              • niech Re: Problem płci na forum, dobra komedia. 21.04.04, 13:04
                A tak w ogole to o co chodzi?
                • Gość: KOWALSKI JAN Re: Problem płci na forum, dobra komedia. IP: *.elpos.net 21.04.04, 14:45
                  o ten tramwaj co nie chodzi
                  • niech Re: Problem płci na forum, dobra komedia. 21.04.04, 14:46
                    Ha, ha, ha.
                    PS. Uwazaj bo cie X zje.
                • sceptyk No wiec chodzi o to 21.04.04, 17:41
                  ze chcialbym sie troche dowartosciowac i wzmocnic swa pozycje na Forum. No
                  wiesz, zeby Forumki jakos tak chetniej konwersowaly ze mna, zamiast sie
                  wysmiewac (jak chocby w tym watku widac), Forumiarze doceniali, a nie kpili
                  (jak np. POCHWALSKI JAN, Admini szanowali, Kretyn52 sie bal i w ogole.

Nie wiedzialem jak to zrobic, ale ostatnio wpadl mi pomysl do glowy.

Otoz, ja bym sie podal do dymisji, a Ty bys jej nie przyjal. Zgoda?

PS 1. Tylko nie wytnij mi jakiego numeru. Pamietaj, zeby ja odrzucic!

2. Karolak sie zaoferowal z pomoca, ale jemu do konca nie wierze. Mowil, ze on
                  to Ty, a przeciez Was razem widzialem i bylo Was dwa. A poza tym z ta Polonia
                  to jest troche dziwny. Lagodnie mowiac.
                  • niech Re: No wiec chodzi o to 21.04.04, 17:50
                    Jesli bylo nas dwa to znaczy ze byles na niezlej bani.
                    PS. Zaryzykuj. Zloz dymisje a ja sie zastanowie.
                    PS2. Zastanowie sie czy to zwolnione stanowisko mi odpowiada.
                    PS3. A tak w ogole to uwazam ze Miller powinien nas reprezentowac w UE. Tylko
                    dajcie mu na droge duzo pustych walizek. I niechaj czesto odwiedza rodzine w
                    Zyrardowie.
                    • sceptyk No dobrze. Trzymam Cie za slowo 21.04.04, 18:14
                      Uwaga, wazny komunikat.
                      -----------------------

Ogolny balagan. Wszyscy przeciwko wszystkim. Klotnie i wyrazy nieobyczajne.
                      Plec nie do okreslenia. Forum wympsklo mi sie z rak. Ale ja mam honor i

PODAJE SIE DO DYMISJI.

sc-k

PS. a Ty napisz: Nie przyjmuje. To nie twoja wina. Nie ma lepszego!

2. Tylko bez numerow! I zalezy mi zwlaszcza na ostatnim sformulowaniu.
                      • niech Re: No dobrze. Trzymam Cie za slowo 21.04.04, 18:15
                        Nie ma lepszego!
                        PS. Tak mialo byc?
                        • sceptyk Tak cos czulem 21.04.04, 18:21
                          Karolak na pewno by nie przyjal. Tylko co zrobic z ta Polonia, taki wstyd...
                          • niech Re: Tak cos czulem 21.04.04, 18:24
                            Przyjme lapowke w zamian za nieprzyjecie dymisji. (staropartyjne)
                          • kixx Re: Tak cos czulem 21.04.04, 20:44
                            ojczyzna to nie wstyd
                            • Gość: feelek fajnie się czyta choć nic a nic nie rozumiem o co IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 21.04.04, 22:35
                              ... wam wszystkim chodzi:
                              Niech to Kixx?
                              Kowalski to Admin?
                              który chce zaistnieć na forum?
                              i w ogóle dlaczego to takie ważne czy Niech jest/nie jest kobietą?
                              PS. nie jestem kobietą
                              PS2. nie jestem Niechem
                              PS3 niech-cę zaistnieć
                              PS4 proszę o nieudzielanie odpowiedzi na jakiekolwiek z moich pytań
                              • sceptyk Re: fajnie się czyta choć nic a nic nie rozumiem 21.04.04, 22:57
                                Gość portalu: feelek napisał(a):

> PS4 proszę o nieudzielanie odpowiedzi na jakiekolwiek z moich pytań

Postaram sie Ci to zalatwic, ale glowy nie daje.

PS. Z ta dymisja to byl oczywiscie zart. Jestem jak najdalszy. I najlepszy.
                              • Gość: KOWALSKI JAN Re: fajnie się czyta choć nic a nic nie rozumiem IP: *.elpos.net 21.04.04, 22:59
                                > Kowalski to Admin?
                                Ja nie moge ale mnie rozśmieszyłeś ,może dostane jakąś pensję naczelnego
                                admina .Dodatkowa forsa zawsze sie przyda.ha ha ha

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka