Dodaj do ulubionych

Wylew Rosjan w Warszawie

31.07.11, 19:14
Do tragedii smoleńskiej obserwuję skondensowane zainteresowanie Rosjan Warszawą.
Zalewają ją wszędzie począwszy od uczelni, poprzez muzea, po miejską komunikację.
Planują odzyskanie tego co według nich, zbudowali w myśl powiedzenia, że "Kura nie ptyca a Polsza nie zagranica".
Co sądzicie o tym wylewie rosyjskim w polskiej stolicy?

Obserwuj wątek
    • maitresse.d.un.francais Rosjanie dostali wylewu? biedni 31.07.11, 19:20
      No chyba że miałeś na myśli zalew Rosjan. Jak zresztą z kontekstu wynika.
      • Gość: BUC Re: Rosjanie dostali wylewu? biedni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.11, 19:28
        Pewnie mial tez na mysli kurice a nie kure. Ot, kolejny niedouczony jak inni - juz weszy podstep. Spiesze doinformowac, ze bylem na Warmii. Pelno tam Niemcow. Starzy pokazuja cos palcem mlodym. Pewnie wskazuja, co trzeba bedzie odzyskac. Co bylo ojcowizna. Tj. fatherlandem.
        Amozektos z forumowiczow widzial inne objawy otaczajacej nas zmowy zaborcow?
        Moze chociaz UFO?
        • balcerek_jozef Re: Rosjanie dostali wylewu? biedni 31.07.11, 19:32
          Kolejny ukraiński słoik z ruskiej granicy kochający braci rosjan .
        • maitresse.d.un.francais Re: Rosjanie dostali wylewu? biedni 31.07.11, 19:36
          Pewnie mial tez na mysli kurice a nie kure

A ptak to "ptica", nie "ptyca".

Tak, tak, jestem ukraińskim słoikiem. Nie ma takiej możliwości, żebym rosyjski miała w szkole.
          • balcerek_jozef potomkowie SB i UB, czyli wieś tańczy i śpiewa 31.07.11, 20:13
            Jutro o 17 godz. wy potomkowie milicji kochający braci rosjan będziecie tańczyć i ujadać, profanując rocznicę Powstania Warszawskiego, a Ja będę stał, oddając hołd moim Przodkom.
            • maitresse.d.un.francais żebyś się chłoptasiu nie zdziwił 01.08.11, 18:26
              co do tych moich przodków :-PPPPP

nie wspominając o milicji
              • balcerek_jozef dzieweczko 01.08.11, 19:21
                zalew to masz- Zegrzyński a nie ruski
                • maitresse.d.un.francais Re: dzieweczko 01.08.11, 19:38
                  balcerek_jozef napisał:

> zalew to masz- Zegrzyński a nie ruski

To też, chłoptasiu, ale pojawienie się dużej ilości jakiegoś typu ludzi w danym miejscu to także zalew, niestety.

Natomiast wylew to całkiem co innego.

www.sjp.pl/wylew
                  Nie wierzysz - spytaj prof. Bralczyka.

jerzybralczyk.bloog.pl/?ticaid=5cc43
        • jan-w Re: Rosjanie dostali wylewu? biedni 31.07.11, 20:31
          Ja już nawet nie napiszę kto włóczy się po krakowskim Kazimierzu i pokazuje palcami... Ci co działają razem z masonami i cyklistami.
          • balcerek_jozef Re: Rosjanie dostali wylewu? biedni 31.07.11, 20:41
            a ty masz kompleksy co do twojego pochodzenia ;)
            • Gość: Gosciu Re: Rosjanie dostali wylewu? biedni IP: *.aster.pl 31.07.11, 20:44
              Kolego balcerek_jozef już jesteś w PiS?
          • tom_aszek Re: Rosjanie dostali wylewu? biedni 01.08.11, 09:43
            jan-w napisał:

> Ja już nawet nie napiszę kto włóczy się po krakowskim Kazimierzu

Po Warszawie też... tylko po Chłodnej jakby mniej, bo tam remont :)
      • wyborca1000 Re: Rosjanie dostali wylewu? biedni 01.08.11, 14:22
        Czyli jak? uciekają z Moskwy do Warszawy i zalewają się (chociaż wyborową?)
        Tylko skąd uciekł Balcerek - z Drewnicy czy Pruszkowa wschodniego (tam też wariatkowo), a może tylko przemoczył się na Krakowskim przedmieściu...?
    • Gość: jim Re: Wylew Rosjan w Warszawie IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 31.07.11, 21:56
      A ja niedawno chodziłam po Wilnie i pokazywałam palcem kamienicę po dziadku, którą mam zamiar odzyskać. Litwini patrzyli na mnie wilkiem.
    • Gość: kurak Re: No i co w tym dziwnego? IP: *.opera-mini.net 01.08.11, 09:52
      w końcu Warszawa to ich domek letniskowy od kilku wieków. Kurica nie ptica a Warszawa nie stolica tolka nasza strana.
    • Gość: piecyk_kalasanty Re: Wylew Rosjan w Warszawie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.11, 00:17
      balcerek_jozef napisał:

> Zalewają ją wszędzie począwszy od uczelni, poprzez muzea, po miejską komunikacj
      > ę.
      > Planują odzyskanie tego co według nich, zbudowali w myśl powiedzenia, że "Kura
      > nie ptyca a Polsza nie zagranica".
      > Co sądzicie o tym wylewie rosyjskim w polskiej stolicy?
      >
      Sądzę, że jako "prawdziwy syn Narodu polskiego" powinieneś w obronie stolycy wywołać powstanie warszawskie.
      Warszawa już odbudowana to można zacząć od nowa.
      • balcerek_jozef schowaj się wuju na forum Gorzowa Wielkopolskiego 02.08.11, 00:22
        tam twoje komuszo-ukarińskie miejsce!
        • Gość: BUC Re: schowaj się wuju na forum Gorzowa Wielkopolsk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.11, 22:38
          jozku - kmiotku - obrazanie ludzi w internecie wyssales z mlekiem ojca? Nie, nauczyles sie w zawodowce i poglebiles dzieki wpychaniu przez faceta w czarnej sukience?
          Chcesz kogos obrazic? Napisz gdzie i kiedy bedziesz to robil. Chetnie przyjde i poslucham przez chwile co masz do powiedzenia.
          Jesli nie masz odwagi powiedziec komus prosto w oczy tego, co piszesz - zamilcz. Nie szczekaj kundelku bo nie potrafisz ugryzc.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka