Gość: xxx IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.06.04, 17:02 Czy wiecie gdzie sa komisje wyborcze? Zawsze byly jakies ogloszenia na klatkach schodowych, a teraz nic nie widze :-/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: xxx Wiem ze to jutro... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.06.04, 17:03 ...ale zawsze wywieszali informacje na pare dni wczesniej :-/ Odpowiedz Link Zgłoś
narysuj.mi.baranka Re: Wiem ze to jutro... 12.06.04, 17:10 Tam, gdzie dotad glosowales. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Wiem ze to jutro... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.06.04, 17:15 Wlasnie, do tej pory, zlaeznie od nie wiem czego, glosowania odbywaly sie zamiennie w dwoch roznych miejscach :-/ Odpowiedz Link Zgłoś
narysuj.mi.baranka Re: Wiem ze to jutro... 12.06.04, 17:18 Tylko w dwoch? A ile oddalonych od siebie? A od domu Twego daleko? Odpowiedz Link Zgłoś
niech Re: Wiem ze to jutro... 12.06.04, 17:24 Listy ulic/adresow przypisanych do komisji wisza na duzych obwieszczeniach PKW. Te wisza albo na slupach ogloszeniowych albo na przystankach. Jesli planujesz spacer mozesz sie na nie natknac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Wiem ze to jutro... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.06.04, 17:33 Poszukam :) Odpowiedz Link Zgłoś
jaa_ga Jeśli pytasz poważnie... 12.06.04, 17:42 ...może ta informacja Ci pomoże. Kliknij w dzielnicę, w której jesteś na stałe zameldowany i sprawdź siedziby obwodowych komisji wyborczych dla poszczególnych ulic. Powodzenia www.bip.warszawa.pl/informacja.asp?mn_id=2557 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Jeśli pytasz poważnie... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.06.04, 17:45 Dzieki. Nie bede musial sie obijac po jakis przystankach autobusowych :) Odpowiedz Link Zgłoś
niech Re: Jeśli pytasz poważnie... 12.06.04, 18:03 Ani po slupach ogloszeniowych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Jeśli pytasz poważnie... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.06.04, 18:09 Nie wiem, gdzie na ursynowie sa lupy ogloszeniowe - W mojej okolicy chyba nie w w ogole. A na pszystanek mi nie po drodze - musialbym specjalnie na niego pojsc i nie ma gwarancji, ze akurat na nim bylo by obwieszczenie. A do metra to juz mam z 800m i mi sie nie chce tak daleko chodzic :) Odpowiedz Link Zgłoś
narysuj.mi.baranka Re: Jeśli pytasz poważnie... 12.06.04, 18:21 Gość portalu: xxx napisał(a): > Nie wiem, gdzie na ursynowie sa slupy ogloszeniowe - W mojej okolicy chyba nie > w w ogole. A na przystanek mi nie po drodze - musialbym specjalnie na niego > pojsc i nie ma gwarancji, ze akurat na nim bylo by obwieszczenie. A do metra > to juz mam z 800m i mi sie nie chce tak daleko chodzic :) Rozbrajajace sa te wyznania-dywagacje jak tak z boku patrze:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Jeśli pytasz poważnie... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.06.04, 23:52 Gdybys mieszkala na czwartym pietrze bez windy tez nie chcialo by Ci sie wychodzic bez potrzeby z domu. Odpowiedz Link Zgłoś
narysuj.mi.baranka Re: Jeśli pytasz poważnie... 12.06.04, 23:56 Moj komentarz byl zyczliwy i z usmiechem. Sama nie poszlabym szukac slupow ani przystankow:) Mimo, ze mam winde. Po prostu w szukaniu slupow i przystankow jest cos bezsensownego:) Odpowiedz Link Zgłoś
niech Re: Jeśli pytasz poważnie... 12.06.04, 23:57 Znowu ten seks. Potrafisz zmienic temat? Odpowiedz Link Zgłoś
narysuj.mi.baranka Re: Jeśli pytasz poważnie... 13.06.04, 00:00 "Spij syneczku, spij, bo zlapie za kij, pojdziesz tam, gdzie rosnie pieprz, bowiem buzie masz jak ..." Licentia poetica. Bez osobistych wycieczek:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Jeśli pytasz poważnie... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.06.04, 00:03 > Moj komentarz byl zyczliwy i z usmiechem. Wiem :) > Sama nie poszlabym szukac slupow ani przystankow:) Mimo, ze mam winde. > Po prostu w szukaniu slupow i przystankow jest cos bezsensownego:) Poprostu zyjemy w takiej surrealistyczej rzeczywistosci. Odpowiedz Link Zgłoś