Dodaj do ulubionych

Policja wchodzi na kolejny squat. Squattersi na...

• Gość: Dark_angel Miasto NIE NALEŻY do włóczęgów.... IP: 37.30.56.* 26.03.12, 15:43
      Chcą mieć cos swojego? Proszę bardzo - niech KUPIĄ plac, uzyskają stosowne pozwolenia i się budują!

Czemu uczciwy mieszkaniec Warszawy (płacący podatki za wszystko) ma być terroryzowany przez bandę nierobów, która uważa że im się coś należy? Czemu mamy płacić na utrzymanie takowych? To jest jawna kpina! Z takim elementem nie ma co sie patyczkować - wchodzą na nie swoje, czyli kradną. Zamknąc takie coś na Ciupagi, Chłopickiego ewentualnie w Łowiczu - niech tam sobie swoje noclegownie próbują budować!

Jako płacący wszystkie należne opłaty i podatki obywatel RP mówię stanocze NIE dla złodziei!!!!

Złodziej terenu niczym się nie różni od tramwajowego kieszonkowca, i jednego i drugiego obowiązuje panujące w Polsce Prawo. Nikt nie ma prawa zawłaszczać sobie cudzej własności! Kradzież jest kradzieżą i nie ma żadnych "wyższych idei"! Chcą mieć swoje legowiska? Proszę bardzo - niech kupią ziemię, płacą od niej podatek gruntowy, płacą za korzystanie z CO, CW itp - niech po prostu zarobią na siebie w wymierny sposób.

Dobrze, że takie coś nie gromadzi się na Pradze, na Saskiej Kępie - będę pierwszym, który to wypleni!!!!
      • Gość: def Re: Miasto NIE NALEŻY do włóczęgów.... IP: 212.160.172.* 26.03.12, 15:57
        napinaczu - na Pradze jednak ktoś się wprowadza, ale skąd możesz to wiedzieć skoro swoją wiedzę o squatingu czerpiesz z wybiórczej...
        • Gość: Dark_Angel Re: Miasto NIE NALEŻY do włóczęgów.... IP: 37.30.56.* 26.03.12, 16:03
          Obrońco złodziei: wiedz, że na Saskiej Kępie, Gocławiu i Grochowie nie ma śmiecia zwanego squotem. Jeśli taki powstanie to uwierz mi, że zniknie szybciej niż powstał, bo nie lubimy zaśmiecania naszej dzielnicy elementem, który jest poniżej poziomu ściery do podłogi...
          • Gość: def Re: Miasto NIE NALEŻY do włóczęgów.... IP: 212.160.172.* 26.03.12, 16:09
            wypowiadaj się proszę we własnym imieniu, bo nie reprezentujesz nikogo poza sobą i twoimi kolegami. Praga to też moja dzielnica i chętnie przywitam na niej powrót squatingu (a może już na dniach).
            • Gość: Dark_Angel Praga? Chyba Północ! IP: 37.30.41.* 26.03.12, 16:22
              Na południowej Pradze takie coś nie ma prawa istnienia! Na całe szczęście wokół nas są ludzie, którzy piastują stanowiska ważniejsze niż ty kiedykolwiek możesz sobie wyobrazić, nawet nie poznasz takich słów :)
              U nas żadnych brudasów nie będzie... NA SZCZĘŚCIE
            • kontest_two Re: Miasto NIE NALEŻY do włóczęgów.... 26.03.12, 21:50
              lodz greets warsaw.
          • Gość: lolek Re: Miasto NIE NALEŻY do włóczęgów.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.12, 16:26
            praga ma swój styl a jest nim dres i brudasy nie mają tu czego szukać
            • Gość: Dark_Angel Z dresem to troszkę pojechałeś.... IP: 37.30.75.* 26.03.12, 16:39
              Co do północy to może się zgodzę - pojawiają się chłopaki w drechu... Ale na Południu dres??? No litości!!! My wolimy normalny ciuszek: portki w kant, ewentualnie jeansy, koszula najlepiej błękitna i jakaś kurtka pasująca do całości!
            • Gość: Dark_Angel Wolę przysłowiowe trzy paski niż... IP: *.205.16.108.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 26.03.12, 18:23
              ... brudsów z dredami i sterczącymi fryzurami!
              Dresiarze przynajmniej pilnują porządku na włanym osiedlu, gonią obcych (w tym brudasów) i pilnują swojej własności... Na szczęście wciąż istnieją i chwała im za to!
              Nie wyobrażam sobie na Saskiej Kępie jakiegokolwiek siedliska brudasów - niech wypierd...ją na Olszynkę Grochowską, w okolice ulicy Dudziarskiej!
              Powiem wprost - jak któryś się pojawi to szybko, labo nawet jeszcze szybciej stąd ucieknie!
      • duch_mariana Re: Miasto NIE NALEŻY do włóczęgów.... 26.03.12, 19:53
        Chyba już kiedyś napisałem, że jesteś niewolnikiem prawie idealnym. Sam siebie nazywasz obywatelem RP. Co sprawiło, że nim jesteś? Twój własny osobisty wybór, czy przypadek, że urodziłeś się akurat tu, a nie w Sierra Leone, albo gdzieś na Kaukazie? Przypuszczam że był to przypadek i system państwowy tego kraju wyciąga po ciebie łapska i zmusza do płacenia haraczy, które nazywasz należnymi składkami i opłatami. Tak samo mogę stwierdzić, że mafii również się należą składki za handlowanie na ich terenie. Taki to ich teren, jak i państwowy. Jedni i drudzy mają takie same prawa, tylko państwo jest mafią najmocniejszą, posiadającą mocno rozbudowany system represji niepokornych niewolników. Jeśli ja kupię ziemię, to jest ona moja i jakim prawem mafia państwowa ma pobierać ode mnie haracz zwany podatkiem gruntowym? Żeby cała ta systemowa hydra miała co żreć? Jakim prawem mafia państwowa ma decydować co ja mogę, a czego nie mogę postawić na terenie, który podobno jest mój? Skoro jednak może, to to co kupię, nadal NIE JEST moją własnością, więc popieram ludzi, którzy mają to w dupie i zasiedlają pustostany. Jak dla mnie to cały ten system powinien pierdyknąć już dawno, bo nie służy niczemu poza utrzymaniem bandy nierobów na urzędniczych stołkach. Ty tego nie widzisz i nie rozumiesz, bo masz mózg wyprany przez system i wierzysz że to wszystko dla twojego dobra. Ktoś decyduje gdzie możesz zamieszkać, co możesz wybudować, co możesz wciągać, co możesz palić, gdzie możesz wypić piwo, gdzie możesz się odlać, ktoś wyciąga łapy po twoje dzieci, żeby je przemielić na szarą masę w maszynce zwanej szkołą. Jak będziesz grzecznym i posłusznym niewolnikiem, to może nie dostaniesz pałą po grzbiecie i taka to twoja nagroda i twoje dobro. Chcesz być trybikiem w machinie systemu to sobie bądź. Ja wolę patrzeć z boku jak ta machina się rozpada, a niepotrzebne trybiki gniją i znikają.
        • Gość: iwa Re: Miasto NIE NALEŻY do włóczęgów.... IP: 195.184.82.* 26.03.12, 22:20
          A co w zamian ? Pełna anarchia ?
          To ja wolę państwo, bo nic lepszego do tej pory nie wymyślono.
          A jeśli ktoś woli pełną anarchię, to albo niech się wyniesie tam, gdzie ta anarchia jest, albo niech zacznie walczyć - ale prawnymi metodami - o zmianę ustroju.

Dzieciaki się po prostu nudzą i tyle.
      • wenzel2 Re: Miasto NIE NALEŻY do włóczęgów.... 26.03.12, 22:22
        Wytarłeś już pysk od tej śliny buraku, czy jeszcze ci spływa?
    • Gość: bezstronny sprzeczności IP: *.centertel.pl 26.03.12, 15:48
      skłotersi:
      nie chcą płacić podatków - korzystają z nfz
      nie jedzą mięsa - są za aborcją
      anarchiści - na terenie skłotu nie można łamać zasad
      zajmują mienie publiczne za które nie chcą płacić - skłoters skłotersowi nie odbierze notebooka
      chcą wszystkiego co im potrzebne za darmo - w zamian organizują wątpliwej jakości przyjęcia na których jesteś niemile widziany

• Gość: Dark_Angel Ja chętnie wpadnę do owego przybytku... IP: 37.30.56.* 26.03.12, 15:57
        Przyjadę moim Evo wraz z kilkoma znajomymi, których samochody są podobne do mojego... Chętnie wymienię zdania na temat przepisów prawnych dotyczących nieruchomości. Pytanie tylko, czy owi skłotersi będą chcieli z nami rozmawiać i używać rzeczowych argumentów, popartych stosownymi przepisami zamiast wyzywać nas od nowobogackich chamów, dzieci systemu itp...
        Jeśli jest wśród nich prawnik (dobra, niech będzie aplikant) to mogę z nim porozmawiać na temat bezprawnego zajmowania cudzej własności - jeśli nie, to prawnie ich stamtąd wykurzę....
        • Gość: def Re: Ja chętnie wpadnę do owego przybytku... IP: 212.160.172.* 26.03.12, 16:02
          dajesz napinaczu, dajesz!
          • Gość: Dark_Angel Re: Ja chętnie wpadnę do owego przybytku... IP: 37.30.56.* 26.03.12, 16:09
            Daje to chyba twoja matka :-P

Tak z ciekawości: czy chciałbyś, żeby na twój teren (nieużywany przez dajmy na to 10 lat) wszedł ktoś i zajął go bezprawnie? Nie sądzę....
        • duch_mariana Re: Ja chętnie wpadnę do owego przybytku... 26.03.12, 19:56
          > Przyjadę moim Evo wraz z kilkoma znajomymi, których samochody są podobne do moj
          > ego...

A ja przyjadę Audi A6, a mój tata Audi A5 i co? Swoje Evo zaparkuj daleko, bo nie wypada żeby taki japoński szajs stał obok solidnych niemieckich fur.
    • Gość: alfredo Re: Do roboty, brudasy IP: 178.73.44.* 26.03.12, 15:49
      pieprzony idiota na usługach korporacyjnych złodziei to właśnie three-gun-max.mały wszawy donosiciel i orędownik policyjnej przemocy wobec bezbronnych ludzi.do tego o poglądach zbliżonych do neo-nazizmu!ch... mu w kły i do piachu!
    • Gość: Zygmunt Waza Art. 193 K.K.: Kto wdziera się do cudzego domu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.03.12, 15:51
      Art. 193 K.K.: Kto wdziera się do cudzego domu, mieszkania, lokalu, pomieszczenia albo ogrodzonego terenu albo wbrew żądaniu osoby uprawnionej miejsca takiego nie opuszcza, podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności, albo pozbawienia wolności do roku.
      • Gość: Dark_Angel To tłumaczy wszystko... IP: 37.30.56.* 26.03.12, 15:59
        Problem w tym, że przepis jest dla ludzi rozumnych, a nie takich co sądzą że wolno im wszystko wszem i wobec....
        Dla takich jest tylko jedno rozwiązanie - Policja, Sąd, ulica Ciupagi 7....
        • Gość: def Re: To tłumaczy wszystko... IP: 212.160.172.* 26.03.12, 16:03
          nie pochlebiaj sobie - ty i człowiek rozumny? zaledwie wyprostowany...
          • Gość: Dark_Angel Miałem cie osr... ciepłym kałem, ale... IP: 37.30.56.* 26.03.12, 16:17
            ... skomentuję twoją gó...aną wypowiedź...

Wyprostowany mówisz? Akurat tu trafisz kulą w płot, bo tak samo jak owe nieroby nie przepadam za panującym systemem! Niemniej jednak żyjąc i funkcjonując w Polscę muszę go akceptować. Nie podobają mi się wszelkie reformy, nie podoba mi się to, że nasz kochany inaczej rząd chce wprowadzić wysoki podatek dla dobrze zarabiających (co będzie we mnie biło jak cholera!). Niemniej jednak żyjąc w tym kraju muszę to zaakceptować. Nie przenoszę firmy na Kajmany czy też do Maroka - wciąż płacę tu gdzie się urodziłem, gdzie są moje korzenie, gdzie mieszkam. Płacę też między innymi za takich nierobów, którzy kradną cudze mienie i to mnie najbardziej wk....wia.
            Podaj mi choć jeden rzeczowy argument, który przemówi za istnieniem skłota - jeśli dobrze to zrobisz to jestem w stanie to zrozumieć....
    • Gość: Dark_Angel Myślałem, że to nigdy nie nastąpi.... IP: 37.30.56.* 26.03.12, 15:51
      ... ale tu, jak nigdy zgadzam się z Tobą!

Chcą żyć jak normalni ludzie - proszę bardzo: niech płacą uczciwie podatki, niech będą częścią społeczeństwa a nie odłamem głoszącym hasła : "bo mi się tak chce" albo zwykłymi pandami (pan-da, pan-da)! Mam dość nierobów, mam dość wszelakiej maści żebraków i brudasów. Mamy sytem taki jaki mamy - nie mówię, że jest idealny, ale taki został przyjęty w oficjalnych wyborach i trzeba się do niego dostosować.
      Jednostki nie zgadzające się z nim nazywa się ekstremistami i na szczęście nie dla nich miejsca w cywilizowanym społeczeństwie - jak się komuś nie podoba system to może wynieść się tam, gdzie go nie ma...
      • Gość: def Re: Myślałem, że to nigdy nie nastąpi.... IP: 212.160.172.* 26.03.12, 16:00
        mędrku internetowy - sprawdź sobie znaczenie kilku terminów, którymi się posługujesz, bo coś ci nie idzie ich poprawne używanie. zacznijmy od słowa "ekstremizm". choć wiem, że jest to wołanie na puszczy, bo nie zadałeś sobie trudu, żeby sprawdzić czym jest squating, od ilu lat i ile takich miejsc jest w W-wie (Polsce) itd, a jednak usiłujesz się mądrzyć.
        • Gość: Dark_Angel Tym razem wyprowadziłeś mnie z równowagi! IP: 37.30.116.* 26.03.12, 16:25
          Dawno wpie... żeś nie dostał synku????
          • Gość: cm Re: Tym razem wyprowadziłeś mnie z równowagi! IP: *.dynamic.chello.pl 26.03.12, 20:30
            Gość portalu: Dark_Angel napisał(a):

> Dawno wpie... żeś nie dostał synku????

Brawo "inteligent"...." z nerw wyszedł, czy cóś"....A może po prostu "wyszło szydło z worka..."
            Wsiądź koleś do swojego EVO, i dalej utwierdzaj się w przekonaniu "żeś" nie wieśniak...

Znam sporo ludzi z Kępy, i większość jest zniesmaczona za takie indywidua jak Ty mieszkają w tym pięknym miejscu....
          • staromlody Re: Tym razem wyprowadziłeś mnie z równowagi! 26.03.12, 20:35
            W końcu wyszła twoja...akhem...kultura osobista. Czego się spodziewać po osobie, dla której cele i metody dresiarzy są właściwe, a w dyskusji z braku argumentów obraża matkę rozmówcy?
            Do twojej wiadomości, "Dark_Angel" (jak to grożnie brzmi! masz to wytatuowane gotykiem? :)). Tylko kmiot na dorobku używa marki swojego samochodu w dyskusji i w tak żenujący sposób opisuje "właściwy" ubiór, a świat dzieli na "brudasów" i "tych lepszych" . Nie dziwota, kolejna miernota broni się przed światem radykalnymi poglądami i inwektywami na poziomie rynsztoka. To kompleksy prowincjusza? Brak akceptacji otoczenia? Głód awansu społecznego? Dalej, łechcz swoje ego spodniami zaprasowanymi w kantkę i drogim samochodem. Na pewno przybędzie ci od tego rozumu i klasy :)
            Współczuję ludziom którzy muszą mieć na co dzień do czynienia z takim wieśkiem jak ty.
            • buttercuo Re: Tym razem wyprowadziłeś mnie z równowagi! 26.03.12, 22:26
              Oj tam, oj tam - szanowny Panie - przeciez takie teksty moze sadzic tylko rozjuszony gimnazjalista.

"Dark Angel" ? No błagam, dobrze ze nie "Indestructible destroyer" w swoim SAMOCHODZIE.
            • Gość: K Re: Tym razem wyprowadziłeś mnie z równowagi! IP: 212.180.165.* 26.03.12, 22:33
              Może popatrz najpierw na siebie, co

Zacytuję?:

"kmiot", "miernota", "rynsztok", "kompleksy prowincujsza", "wiesiek"

Pełna kultura, do tego rzeczowa argumentacja.
              Dalszy komentarz niepotrzbny - a tym bardziej dyskusja.
    • najlepszygeorge Squatersi się zabarykadowali. Doszło do starć z... 26.03.12, 15:57
      "Przychodnię otworzyliśmy, by pokazać władzom, że miasto należy do nas - tłumaczyli dziennikarzom. Postanowili, że skoro budynek to pustostan, to oni się do niego wprowadzą i zaczną działać. "

I tak powinno być - prawo dżungli, kto silniejszy to jego! To miasto należy do ....(tu wpisać nazwę)..../
      • tom_aszek Re: Squatersi się zabarykadowali. Doszło do starć 26.03.12, 16:25
        najlepszygeorge napisał:

> "Przychodnię otworzyliśmy, by pokazać władzom, że miasto należy do nas - tłumac
        > zyli dziennikarzom. Postanowili, że skoro budynek to pustostan, to oni się do n
        > iego wprowadzą i zaczną działać. "
        >
        > I tak powinno być - prawo dżungli, kto silniejszy to jego! To miasto należy do
        > ....(tu wpisać nazwę)..../

No tak, ale właśnie policja zaczęła się wprowadzać do tego pustostanu, bo silniejsza. :)
    • Gość: Kimura Squatersi się zabarykadowali. Doszło do starć z... IP: *.olsztyn.vectranet.pl 26.03.12, 16:05
      Jestem z wami !!!
    • Gość: franekrock idioci,konfidenci i naziole piszą te komenty.. IP: 178.73.44.* 26.03.12, 16:24
      • rlnd Re: idioci,konfidenci i naziole piszą te komenty. 26.03.12, 17:57
        Masz chlopcze laptopa albo inny komputer ? Cos musisz miec, bo takie urocze posty tu wrzucasz.
        Co powiesz na to zebym ci ten komputer zabral ? Bo chce na nim tworzyc "alternatywna kulture" ?
        W sumie, po co ja sie pytam ciebie o zgode, zabiore ci go i juz, bo w twoich rekach sie marnuje a ja lepiej go zagospodaruje. A jak pojdziesz na policje zglosic ze ci go zabralem, to ja pojde do GW naglosnic sprawe, ze wielka krzywda mi sie dzieje.
        Ok ?
    • Gość: wojec A ustawa o j.polskim to PIES???????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.12, 16:25
      Najpierw czytam o jakimś idiocie -KITESURFER ,teraz znów SQUATTERS-komputer mi na czerwono podkreśla a redaktorzyny nawet się nie zawstydzą???????
    • itaparica11 W Holandii już prawnie zabronili squotować ;-D - 26.03.12, 16:37
      Znaczy można , ale poza city i można sobie posiedzieć nawet 3 lata za nie umiejętność robienia tego.
      W ostatnich czasach to super było jak podczas evikcji bidne robocopy ce swym sprzętem musieli się przekuwać w zabetonowane ze wszystkim żelastwem różne drzwi i okna. Śmieszne są resquotingi, gdzie ktoś ukryty w np. ścianie, czy między podłogami - wieczorem otwiera jakąś dziurę i rano biedne służby poszondkofe muszą znowu do pracy. To se ne vrati. Jest kilka nowych tu paragrafów. Dopóki nie ma takich radykalnych w PL , to radzę WALIĆ BABILON JAK TYLKO MOŻNA TYLKO NIE ĆPAĆ TAM TWARDO, ALE ATR JAKIŚ, CZY COKOLWIEK POZA BIMBANIEM -ROBIĆ .
      My teraz na weckendy puste biurowce na imprezy zajmujemy, ale w pon. rano jest znowu , jak w ptk. wieczór. Niestety w Polandzie to by nie wyszło.
    • Gość: wawik Squatersi się zabarykadowali. Doszło do starć z... IP: *.adsl.inetia.pl 26.03.12, 16:40
      No cóż... szkoda, że pojęcie własności jest w RP abstrakcją.
    • mrfx Squa-co? 26.03.12, 16:54
      Nie można by tego jakoś po polsku napisać? Chodzi o koczowników czy o kogo/co?
      • mrfx Re: Squa-co? 26.03.12, 17:00
        A ten squat to chodzi o pustostan czy to coś innego?
    • aekielski Policja odbija squat Przychodnia [zdjęcia] 26.03.12, 17:15
      Co to takiego ten Squat i kim są i jak wyglądają ci squattersi? To Anglicy, czarni czy biali? Czy mówią po polsku?
      • Gość: Bigosowa Re: Policja odbija squat Przychodnia [zdjęcia] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.12, 17:38
        To żulomaty i bieda-grajki żebrzące na mózgojeba. Taka młodsza wersja.
      • Gość: Darek Re: Policja odbija squat Przychodnia [zdjęcia] IP: 195.150.70.* 26.03.12, 17:42
        Po polsku meliniarze i tyle.
      • Gość: def Re: Policja odbija squat Przychodnia [zdjęcia] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.12, 17:46
        Lumpen-bębenki, czy-poczęstuje-mnie-pan-papierosem, "hejnaliści" parkowi.
      • Gość: ZZZZ Re: Policja odbija squat Przychodnia [zdjęcia] IP: *.dynamic.mm.pl 26.03.12, 18:08
        Boże, ty tępaku. Zal. Gimnazjum chociaż zaliczone tępa świnio?
        • rlnd Re: Policja odbija squat Przychodnia [zdjęcia] 26.03.12, 18:12
          Hmm, a u ciebie ? Czy to moze "kultura alternatywna" tak wyglada ?
    • Gość: POdatnik Brawo policja! Gonić brudy do Wisły! IP: *.dynamic.chello.pl 26.03.12, 17:34
    • Gość: zło prawdą Policja odbija squat Przychodnia [zdjęcia] IP: *.dynamic.chello.pl 26.03.12, 17:53
      Kopalnia wujek... A nie wiecie kto w Kopalni Wujek na głowy przywracających porządek prawny funkcjonariuszy Milicji Obywatelskiej zrzucał z dachów powiązane w paczki pakiety z cegieł?
    • Gość: Dark_Angel Prosiłem o to samo.... IP: *.205.71.244.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 26.03.12, 17:53
      Niestety żaden z drących tu mordę nie jest w stanie przetłumaczyć tego czegoś na język polski...
      Usłyszałem tłumaczenie: lump, bezdomny, żebrak i melina, meta, SKŁOT! Ot, takie barachło dla lumpów!
      Takim mówię jesze raz WON Z CYWILIZOWANEGO MIASTA!!!!!!! Wyp..lajcie sobie daleko od Warszawy i Jej okolic!!!
      Zacznijcie zarabiać na siebie i pogadamy - póki co jesteście na poziomie kału spływającego ściekami warszawskimi....
    • Gość: klm Policja odbija squat Przychodnia [zdjęcia] IP: *.dynamic.chello.pl 26.03.12, 18:13
      lewackie bydło...
      mam nadzieję że policyjne pały przemówią im do rozumu, bo innych argumentów te ścierwa nie pojmują...
    • Gość: młody wykształcony Policja odbija squat Przychodnia [zdjęcia] IP: *.chomiczowka.waw.pl 26.03.12, 18:14
      nie negocjuje się z terrorystami!
    • gajane4 Policja odbija squat Przychodnia [zdjęcia] 26.03.12, 18:17
      Jeśli ta banda mat takie potrzeby, to niech na nie zapracuje. Nie ma powodu dla którego my jako społeczeństwo albo właściciele nieruchomości mieliby za darmo udostępniać tym gnojom wynik swojej pracy.
    • Gość: Pinoczet A nie mogą się zrzucic na jakiś wynajem ? IP: *.dynamic.chello.pl 26.03.12, 18:21
      Albo spasiony Sutkowski co całe życie ciężko pracował z "Krytyki Politycznej" nie może wspomóc finansowo brać lewicową ?.
    • Gość: asdwq dlaczego ktyos brudny ma bezumownie korzystac IP: *.internetia.net.pl 26.03.12, 18:22
      z lokalu?? co jest inni płaca a oni ??? do pierdla i sciezka zdrowia ana koszt peło
      • Gość: rk Re: dlaczego ktyos brudny ma bezumownie korzystac IP: *.dynamic.chello.pl 26.03.12, 21:50
        brudny?
    • Gość: Roch Policja odbija squat Przychodnia [zdjęcia] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.12, 18:31
      Grają w szachy. Dogadają się z ZGN i burmistrzem. Przecież ci z Al. Jerozolimskich też się dogadali. Byli na Czerniakowskiej a dostali Aleje. Na Czerniakowskiej w szachy nie daje się grać.Potrzeba warunków. W szachy przecież gra tylko elita. Wysłać tych dwóch szachistów z fotki na negocjacje. Burmistrz ma w swoim biurze piękne szachy. Niech dadzą mu szkołę gry i życia. Wiem, że są lepsi. Negocjacje z byłym zastępcą Bartelskiego czyli obecnym zastępcom dyr. ZGN Majewskim - to sama przyjemność. Żeby tylko nie kazali im negocjować z panią dyrektor albo obecnym zast. burmistrza. Tym od nieruchomości Śródmieścia. Młodzi mogliby nie wytrzymać " tej intelektualnej przewagi" negocjatorów.
    • Gość: paweł Policja odbija squat Przychodnia [zdjęcia] IP: *.genesilico.pl 26.03.12, 18:34
      nie wierzę w ani jedno słowo policji
      • Gość: kaz W Polsce szwankuje; IP: *.ngm.net.pl 26.03.12, 18:52
        - wychowanie /z UE już wiozą nam 12tys. niewinnych/, tylko, że więzienia pełne;
        - rynek pracy /4mln bezrobotnych, to dramat dla 4mln ludzi/, który traktuje człowieka jak śmiecia;
        - ogromne przywileje określonych grup społecznych /kleru, polityków, kolesiów królika,.../.
    • davee co to jest squat? 26.03.12, 18:50
      to już nie ma polskiego odpowiednika tego czegoś?
    • potykacz Policja odbija squat Przychodnia [zdjęcia] 26.03.12, 19:09
      Trochę chłopaki się pogubili. Zamiast gadać o burżujach , krzyż było wbić i wspólnotę chrystusową powołać. Już widzę posranych urzędasów na myśl jak zjeść taki pasztet.Tern by był za "frico" tylko czarny mógł by się przylepić. A na to nie mam pomysłu bo musiało by to być KK. I jeszcze jedno, do niejakiego Dark_Angel. Jesteś chłopie klinicznym przykładem buraka któremu coś psim swędem wyszło i skaczesz jak wsza na kołnierzu. Pamiętaj,że fortuna kołem się toczy i przy pomocy tych samych urzędników możesz z dnia na dzień stać się squat'ersem. Pooglądaj telewizje, poczytaj prasę. To samo odnoszę do innych "pryncypialnych".Bo nie wszystko złoto co się świeci.Jest i było wiele łajdackich przejęć nieruchomości i w porównaniu z ich "właścicielami" squat'ersi to łagodne baranki.Jak to powiada Pan nasz - " nie sądźcie abyście nie byli sądzeni". Amen

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka