20.08.12, 10:28
Witam! Poszukuję liceum na terenie Warszawy (najlepiej by było na Śródmieściu; Żoliborzu; Ochocie; Woli; Mokotowie) ( nie koniecznie dobre), o profilach geograficznych, dyplomatycznych, językowych, kulturowych i innych raczej humanistycznych, mile widziany byłyby mundurki. Czy znacie takie liceum ?
Obserwuj wątek
    • maitresse.d.un.francais Re: Liceum 20.08.12, 15:30
      Rany julek, czy to jest forum "Informacje o Warszawie gratis"?

Gugla ci zabrali?
      • Gość: holive Re: Liceum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.12, 15:20
        Szukałam, ale w internecie są tylko szczątkowe informacje o takich rzeczach, 4real może chcesz żebym Ci zapłaciła za tą cenną informacje : P ? Często na takich forach są ludzie którzy się nudzą, a może wiedzą coś na ten temat, ale przepraszam za moje karygodne zachowanie, no bo nie do tego jest forum przecież żeby się pytać. Sory
        • maitresse.d.un.francais Re: Liceum 21.08.12, 17:29
          Trzeba umieć szukać. W tymże guglu. Wiedzieć, co wklepywać i co otwierać, kiedy gugiel wyrzuci wyniki.

"Sory" to w jakim języku było? Z takim "angielskim" nie masz co szukać kierunku dyplomatycznego. :-PPP
        • maitresse.d.un.francais Re: Liceum 21.08.12, 17:30
          4real

bitte?
          • Gość: holive Re: Liceum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.12, 20:21
            Pan też ma nader wysublimowane słownictwo. Smutno mi jest tylko z tego powodu że nastały czasy w których inni wiedzą więcej o nas niż my sami wnioskując po.. właśnie , po czym ? Tak się składa że nie wiążę przyszłości z tym kierunkiem. Liceum jest w moim wypadku przeszkodą przez którą będę musiała przebrnąć, a o profil jest jedynie czymś co mnie w minimalnym stopniu interesuje. Oczywiście nie wymagam od Pana znajomości mojej biografii, lecz gdy już się Pan wypowiada o tym do czego się nadaję a do czego nie to powinien Pan znać chociaż zarys.
            • maitresse.d.un.francais Re: Liceum 24.08.12, 21:53
              Gość portalu: holive napisał(a):

> Pan też ma nader wysublimowane słownictwo.

Jaki pan? System nie powiedział, że jestem kobietą?

Smutno mi jest tylko z tego powodu ż
              > e nastały czasy w których inni wiedzą więcej o nas niż my sami wnioskując po
              > .. właśnie , po czym ?

Po tym, co my sami piszemy?

• Gość: d.jednego.francuza Re: Liceum IP: *.aster.pl 25.08.12, 16:33
              holive..., maitresse.d.un.francais..., poliglotki,....
    • Gość: hinki Re: Liceum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.16, 00:19
      Hej. Osobiście polecam Ci jose marti lub cerantesa, jeśli lubisz język hiszpański.
      Lelewel też jest niczego sobie, wszyscy moi znajomi tam poszli i mieli maturkę na min.70%
      Ale osobiście odradzam Ci Witkacego. Chodziłam tam półtora roku ale przeniosłam się do cervantesa.
      Pomimo dobrych wyników w nauce, nauczyciele nie interesują się uczniami. Prócz liceum miałam jeszcze szkołę muzyczną, z której prawie zrezygnowałam przez brak czasu. Osobiście nie polecam, ale i tak wszyscy piszą o tej szkole chwalebne hymny jaka to ona nie jest...
      Mam nadzieję że jakkolwiek pomogłam.
      Jakbyś miał/ła jakiś problem to pod spodem wstawiam likn, który jest przydatny
      www.perspektywy.pl/portal/index.php?option=com_content&view=article&id=2521:ranking-liceow-warszawskich-2016&catid=177&Itemid=351&strona=1
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka