indris 24.07.04, 17:19 ...osoby odnoszące się do mojego nicka, że na 2 tygodnie wyjeżdżam do Tunezji. Na ewentualne odniesienia się do mnie nie wiem, czy będę mógł odpowiadać. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Peppers Ladny kraj IP: *.acn.pl 24.07.04, 20:55 Tunezja to ladny kraj. Pozdarwiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Podróżniczka Re: Z góry przepraszam... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.04, 21:06 Tunezja to banał. Odpowiedz Link Zgłoś
niech Re: Z góry przepraszam... 24.07.04, 21:11 Tunezja to kraj sprawiedliwosci spolecznej (to dla Indrisa). PS. I cos dla Pepersa - Tunezja lezy po lewej stronie Wisly. Odpowiedz Link Zgłoś
sceptyk Indrisie, czy to prawda 25.07.04, 00:27 ze jedziesz razem z Ikonowiczem Piotrem, by tam na miejscu - zainspirowany lokalna rownoscia i sprawiedliwoscia spoleczna - napisac nowy Manifest.Kom? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaa_ga Re: Indrisie, czy to prawda IP: *.aster.pl / *.aster.pl 25.07.04, 01:49 Sceptyk - na łonie natury - ma oko bystre, jak indianin pewien... Pięcioksiąg jego przygód do dziś pamiętam:))) oxygene.ibspan.waw.pl/~partyka/ikonowicz/psslil/indriliv.htm PS. Bingo he he... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek czyzby oboz szkoleniowy dla lewakow IP: *.u.mcnet.pl 26.07.04, 12:49 nawroconych na islam ???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: omar1 Re: mała prosba do Indrisa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.04, 12:55 czy mógłbys juz nie wracac? Bardzo dziekujemy! Odpowiedz Link Zgłoś
niech Re: mała prosba do Indrisa 26.07.04, 12:58 Jesli jest wierny swoim idealom to wybierze wolnosc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek on wybral wolnosci - bedzie o nia walczyc !!! IP: *.u.mcnet.pl 26.07.04, 13:33 do konca !!! oczywiscie - chodzi my wylacznie o wolnosc od Busha i bushyzmu - wiec islam moze byc tu dobrym sposobem na realizacje celu bedzie tepil lobuzow - razem ze swoim sniadymi sojusznikami Odpowiedz Link Zgłoś