Dodaj do ulubionych

Ruta zwolniony

17.07.13, 14:14
Czy ja śnię? Ruta wyleciał?
Obserwuj wątek
    • Gość: W temacie_jestem Re: Ruta zwolniony IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.07.13, 16:45
      Akurat ! Znam Leszka. Nigdy nie przeprowadziłby takiej głupoty sam z siebie.
      Został wystawiony. Ludzie HGW czytają portale - kogo wskażecie na tego bęc, może Hanię uratujemy. Mam nadzieję, że poleci wraz z nią cała kamaryla PO. Amen
      • Gość: Paweł Re: Ruta zwolniony IP: *.com 17.07.13, 22:46
        Wszyscy wiwatują z tej okazji, pytanie jednak kto teraz zajmie jego stołek.
    • Gość: papa Re: Ruta zwolniony IP: *.dynamic.chello.pl 17.07.13, 23:53
      Szkoda, że tak późno dotarło do pani prezydent , że on najbardziej rozjuszył mieszkańców swoimi racjonalizatorsko-usprawniającymi pomysłami w komunikacji miejskiej.
    • Gość: antyruta Re: Ruta zwolniony IP: *.grodzisk.rgnet.org 18.07.13, 07:16
      Czekamy jeszcze zatem na wypieprzenie enginiera balasa i pozostałych szkodników z tej swołoczy.

Mam dla nich ofertę pracy na syberii. Z pewnością białe mied'wied'ie będą zadowolone z zarzundzania... :-)))
    • tomjani Re: Ruta zwolniony 18.07.13, 23:40
      A tymczasem nic tam nie stoi, czy zachowa swój drugi stołek, tj. członka Rady Nadzorczej MZA. To był ewidentny konflikt interesów, mogący tłumaczyć trwające już około pół roku podchody Bufetu pod likwidację wspólnego biletu ZTM-KM w II strefie, uwieńczone póki co pełnym "sukcesem" na linii wołomińskiej. Wychodzi więc niestety że wyleciał o prawie 3 tygodnie za późno :-(

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka