Dodaj do ulubionych

Platformo won od koryta!

20.08.13, 11:48
Jest wymagana liczba podpisów pod wnioskiem o stołeczne referendum - dowiedzieliśmy się w warszawskim biurze wyborczym. - Wciąż sprawdzamy zgodność wniosku z przepisami prawa - mówi Anna Lubaczewska, dyrektor warszawskiej delegatury Krajowego Biura Wyborczego. Oficjalny komunikat w środę.

warszawa.gazeta.pl/warszawa/1,34862,14462642,Referendum_sie_odbedzie__PO_skarzy_sie_na_zla_czcionke.html#BoxSlotII3img
A porażka obywatelska chciała wykluczenia 50 tysięcy osób.
Od POjęcie demokracji.
Obserwuj wątek
    • 1zzarda Re: Teraz tylko drobiazg, odwołać HGW i wygrać 20.08.13, 11:54
      wybory! Pryszcz, nie pryszczyk!
      Ps. Ja się czujesz w roli sojusznika Palikota?
      • zuzkazuzka111 Nie drobiazg, ale my Warszawiacy pewnie damy radę. 20.08.13, 11:56
        > Ps. Ja się czujesz w roli sojusznika Palikota?

Nie wiem jak się czujesz w tej roli i mało mnie to interesuje :)
        • kotek.filemon Re: Nie drobiazg, ale my Warszawiacy pewnie damy 20.08.13, 11:59
          "Samorządowcy zbierali je z Ruchem Palikota, PiS, (...)"
          • zuzkazuzka111 Re: Nie drobiazg, ale my Warszawiacy pewnie damy 20.08.13, 12:01
            kotek.filemon napisał:

> "Samorządowcy zbierali je z Ruchem Palikota, PiS, (...)"

no i?
        • 1zzarda Re: Nie drobiazg, ale my Warszawiacy pewnie damy 20.08.13, 12:01
          Ja się tego nie wstydzę, że głosowałem na Palikota, ale Wy? Razem z wrogiem KK, łapka w łapkę, buźka w buźkę? A fe, obrzydliwe!
    • obraza.uczuc.religijnych Szkoda że patriotkę HGW chcą odsunąć 20.08.13, 11:57
      w końcu zamówiła prawie 200 tramwajów w Pesie a nie w jakimś Alstomie czym dała pracę Polakom i zakład nie upadł.
      • zuzkazuzka111 Nie wiem jak ty ją możesz znieść. 20.08.13, 11:59
        Wszak to duch święty ją namaścił na prezydenta.
        • zayka Re: Nie wiem jak ty ją możesz znieść. 20.08.13, 12:04
          zuzkazuzka111 napisała:

> Wszak to duch święty ją namaścił na prezydenta.

nie wiem po kiego abp Kowalczyk wychyla się za jej obroną

jak chce żeby mu gary zmywała to niech to czyni prywatnie
        • obraza.uczuc.religijnych Re: Nie wiem jak ty ją możesz znieść. 20.08.13, 12:05
          Ale to patriotka, daje pracę Polakom, nie zamawia jakichś tramwajowych pendolino, co jak widzę nie podoba się tobie.
      • Gość: Anka Re: Szkoda że patriotkę HGW chcą odsunąć IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.08.13, 12:25
        PESA ma się doskonale na pewno nie dzięki HGW. Prezes PESY ma głowę na karku i zna się na swojej robocie jak nikt inny. Oby tak dalej.
    • szwampuch58 Re: Platformo won od koryta! 20.08.13, 12:02
      bo Wolactwo nie umie sie doczekac?
    • mariner4 Masz tylko jeden głos 20.08.13, 12:02
      Tak jak ja.
      M .
    • kolter-xl Re: Platformo won od koryta! 20.08.13, 12:03
      Teraz na PIS pora ??
      • Gość: Anka Re: Platformo won od koryta! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.08.13, 15:51
        Daruj sobie. Strachy na lachy. Jeśli nie z nami to przeciw nam i strzeżcie się PiSu. Bajdy o wpadaniu do mieszkania o 5-ej rano. Kto ma POwód niech się boi.
        Nie traktuję referendum jako sprawy nakręconej przez jakąkolwiek opcję polityczną.
        Mam w nosie budowanie kapitału politycznego. Program partii - programem partii.
        Podpisałam się na liście, pójdę głosować bo tego chcę.
    • jot-es49 Zrozumiała? No! Koryto Zuzce się należy! 20.08.13, 12:07
      Ja k referendum będzie niepomyślne dla Zuzki - koryto odbierze i już!
      Koniec tego obżarstwa!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka