Dodaj do ulubionych

Prawnik (adwokat) - Warszawa

• janek_mazurek Re: Prawnik (adwokat) - Warszawa 26.07.18, 21:28
      szkoda, że nie ma więcej szczegółów... w tej sytuacji ja mogę polecić kancelarię JST z Warszawy z Alei Jerozolimskich, prawo pracy i rodzinne, bardzo dobrzy prawnicy
      • grzes_gie Re: Prawnik (adwokat) - Warszawa 18.01.19, 23:16
        JST ma też prawników od prawa karnego, czyli tak naprawdę pomogą w najważniejszych i najczęstszych sprawach
    • rikard82 Re: Prawnik (adwokat) - Warszawa 13.08.18, 18:14
      Jeśli jesteś przed wyborem adwokata polecam najpierw przeczytać ten artykuł sprawdzony-adwokat.pl/adwokat-rozwod-waszawa-czyli-dobry-adwokat-czym-go-poznac-6-cech-dobrego-prawnika/
    • rikard82 Re: Prawnik (adwokat) - Warszawa 13.08.18, 18:16
      sprawdzony-adwokat.pl/adwokat-rozwod-waszawa-czyli-dobry-adwokat-czym-go-poznac-6-cech-dobrego-prawnika/ - TU LINK POWINIEN DZIAŁAĆ
    • kasia.oleks Re: Prawnik (adwokat) - Warszawa 12.09.18, 15:17
      Ciekawe czy wszyscy tacy faktycznie są fachowi i rzetelni jak piszecie. Ja zanim wybrałam adwokata byłam u 3 adwokatów na poradach, trochę kasy straciłam i czasu też, ale żeby zlecić poprowadzenie całej sprawy wolałam być pewna, że poprowadzi ją ktoś rzetelnie. Ostatecznie wybrałam adwokata Sławomira Dudę. Zdecydowałam się na niego, bo jasno przedstawił mi co jest na plus, a co na minus w mojej sprawie. Był konkretny, nie koloryzował jak inni. Faktycznie sprawę prowadził rzetelnie, tłumaczył mi decyzje sądu, ostatecznie skończyło się tak jak przewidywał, czyli takie pół na pół jeżeli chodzi o wygraną, ale gdybym poszła na całość, to bym jeszcze straciła. Dlatego polecam i jeszcze może wkleję linka adwokatslawomirduda.pl
    • Gość: Jamalka Re: Prawnik (adwokat) - Warszawa IP: *.146.35.69.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 28.10.18, 20:04
      ja jestem zadowolona z Pani Magdaleny Grześkowiak. Kobieta doskonale spisuje sie na sali rozpraw. Bardzo pomaga psychicznie i daje spore wsparcie! jestem z niej bardzo zadowolona
    • kasia.oleks Re: Prawnik (adwokat) - Warszawa 28.12.18, 19:07
      tylko mecenas paulina kornacka! nie wiem jak wszystkie sprawy u niej wyglądają, ale odszkodowanie od ubezpieczyciela wywalczyła mi takie jakie chciałam!
      • anna9 Re: Prawnik (adwokat) - Warszawa 17.01.19, 21:51
        Ja natomiast ze swojej strony mogę polecić Ci Kancelarię Adwokacką Dr. Dariusza Erwina Kotłowskiego. Mają bardzo dobrych adwokatów, którzy zajmą się Tobą od a do z.
      • mdziuban Re: Prawnik (adwokat) - Warszawa 20.02.19, 08:43
        To fajnie, że Ci się tak udało, ja sama sobie dałam radę, korzystałam jedynie z informacji tego bloga: prawnik-piaseczno.pl.
    • asiaprust Re: Prawnik (adwokat) - Warszawa 15.01.19, 18:56
      Wybór adwokata to nie jest łatwa sprawa rynek jest obecnie bardzo nasycony więc przed wyborem prawnika TRZEBA SIĘ ODPOWIEDNIO PRZYGOTOWAĆ

1. Należy zapoznać się z tematem którego dotyczy nasza sprawa - jest wiele blogów - poczytajcie - wtedy wybór prawnika będzie łatwiejszy bo na spotkaniu z adwokatem nie będziecie w roli słuchacza tylko będziecie normalnie rozmawiali z prawnikiem, będziecie wiedzieli jakie pytania zadać

2. Pewne ogólne kwestie związane Z WYBOREM PRAWNIKA - warto też poczytać artykuły w internecie np:

www.rozwod24.info/adwokat-rozwod/jak-wybrac-dobrego-adwokata-do-sprawy-o-rozwod/ - dobry artykuł JAK WYBRAĆ ADWOKATA DO SPRAWY O ROZWÓD

albo

www.blog.wybierzprawnika.com/jak-wybrac-adwokata-do-sprawy-karnej/ - tutaj JAK WYBRAĆ ADWOKATA DO SPRAWY KARNEJ

Warto wiedzieć też na co zwrócić uwagę podpisując umowę z prawnikiem - na ten temat można poczytać tutaj:

www.blog.wybierzprawnika.com/zlecenie-sprawy-adwokatowi-na-odleglosc-na-co-zwrocic-uwage-podczas-podpisywania-umowy/

To są właściwie podstawowe informacje, od tego trzeba zacząć gdy poszukujemy prawnika a dopiero później szukać informacji na forum
    • mdziuban Re: Prawnik (adwokat) - Warszawa 20.02.19, 08:16
      Cóż, jeśli pilna i poważna jest Twoja sprawa, wymagająca doświadczonego adwokata to polecam zespół adwokatów i radców prawnych z Piaseczna: www.holowka.com.pl
    • kossma Re: Prawnik (adwokat) - Warszawa 25.06.19, 21:56
      W Warszawie korzystałam z pomocy Pani Grześkowiak. Jest to dobra Pani mecenas, nie pozwala zginąć na Sali rozpraw …i zawsze jest przygotowana, chyba na każdą okoliczność. Ona była podczas rozwodu moim reprezentantem i doskonale poradziła sobie ze wszystkim!
    • miron14 Re: Prawnik (adwokat) - Warszawa 14.09.21, 10:52
      polecam bardzo dobra i zaangażowana adwokat Anna Błach www.blach-kancelaria.pl/
    • miron14 Re: Prawnik (adwokat) - Warszawa 29.09.21, 09:53
      ja bym polecił adwokat Anne Błach super specjalista a to jej strona poczytajcie sami www.blach-kancelaria.pl
    • miron14 Re: Prawnik (adwokat) - Warszawa 13.10.21, 11:14
      polecam adwokat Anne Błach dobra specjalistka no i dojazd dobry bo obok stacji metro politechnika a ja do niej metrem dojeżdzałem zobaczcie na jej stronie www.blach-kancelaria.pl/
    • Gość: Jarosław Re: Prawnik (adwokat) - Warszawa IP: *.deploy.static.akamaitechnologies.com 16.02.23, 13:35
      W sprawach cywilnych majątkowych i rodzinnych specjalistami są adwokaci Sławomir Duda i jego żona. Zajmują się tylko tym i z własnego doświadczenia widzę że wiedzą o takich sprawach bardzo dużo.
    • marchewkoweciastko Re: Prawnik (adwokat) - Warszawa 06.08.23, 16:20
      Korzystałam z usług dwóch adwokatow w stolicy i zdecydowanie polecam Iwonę Sepioło Jankowską, bardzo dobra adwokat, sprawy cywilne ma w małym palcu. Korzystałam z jej usług w kancelarii w Warszawie
    • mellind01 Re: Prawnik (adwokat) - Warszawa 10.09.24, 13:46
      Adwokat Chróścielewska-no cóż mogę napisać.
      Najlepszy adwokat z którym mieliśmy do czynienia. Przygotowanie do sprawy, potem reprezentacja - wszystko w jak najlepszym wydaniu. Do tego wygrana jak z marzeń.
      Podaję namiary +48 666 609 065
      Ja znalazłam namiar na tym forum www.dobryprawnik-lodz.pl/
    • rosakosa Re: Prawnik (adwokat) - Warszawa 04.02.25, 11:34
      Ja ze swojej strony mogę polecić Panią Mecenas Magdalenę Chróścielewska. Prowadziła moja sprawę. Wszystkie pisma przygotowane perfekcyjnie. Miałam z Nią bardzo dobry kontakt. Zawsze pomagała i wspierała. Właśnie taki powinien być Adwokat. Do tego bardzo waleczna. Wygrywa w sądzie, sądy się z nią liczą, a przepisy i kruczki ma w 1 palcu. Tu jest komórka +48 666 600 773.
      Poczytajcie sobie opinie jakby co:
      www.oferteo.pl/kancelaria-adwokacka-adw-magdalena-chroscielewska/firma/3479467
    • palinkaa9 Re: Prawnik (adwokat) - Warszawa 22.05.25, 15:03
      Z całego serca polecam adwokat Magdalenę Chróścielewską. Pani Mecenas poprowadziła moją sprawę z ogromnym zaangażowaniem, empatią i pełnym profesjonalizmem. Od samego początku czułam, że jestem w dobrych rękach – nie tylko pod względem prawnym, ale też ludzkim. Pani Magdalena walczyła o mnie jak lwica, była zawsze przygotowana, konkretna i skuteczna. Dzięki niej sprawa zakończyła się sukcesem. To adwokat z prawdziwego powołania. Dziękuję za wszystko i polecam każdej kobiecie, która potrzebuje silnej, mądrej i oddanej prawniczki po swojej stronie! tel do niej 666609065
    • oktavka25 Re: Prawnik (adwokat) - Warszawa 26.06.25, 13:45
      Z pełnym przekonaniem mogę powiedzieć – mecenas Magdalena Chróścielewska to prawdziwa profesjonalistka. Jej zaangażowanie i mądre podejście dają poczucie bezpieczeństwa. Nie dziwi mnie, że tyle osób ją poleca – ja również dołączam do tego grona. Telefon bezpośredni do niej 666 609 065
    • kkobieta_40 Re: Prawnik (adwokat) - Warszawa 01.09.25, 12:16
      Chciałabym od serca polecić panią mecenas Magdalenę Chróścielewską za wsparcie w mojej sprawie. To była dla mnie bardzo stresująca sytuacja, a jej profesjonalizm, spokój i wiara w sukces dawały mi siłę. Każdą rozmowa podtrzymywała mnie na duchu i wyjaśniała mi wszystkich zawiłości. Bez jej zaangażowania i eksperckiej wiedzy ten pozytywny wynik na pewno nie byłby możliwy. Jestem jej ogromnie wdzięczna, nie tylko za wygraną, ale także za ludzkie podejście. Zostawiam do nie namiar 666609065
    • maria_ski39 Re: Prawnik (adwokat) - Warszawa 04.11.25, 15:56
      Adwokat Magdalena Chróścielewska niezastąpiona, wyjątkowa, bezkonkurencyjna.
      W dzisiejszych czasach trudno o specjalistę, który naprawdę łączy ogromną wiedzę prawniczą z ludzkim podejściem i prawdziwym zaangażowaniem. Pani Adwokat Magdalena Chróścielewska to jednak idealny przykład, że tacy ludzie jeszcze istnieją. To nie tylko świetna adwokat, to osoba, której można zaufać w stu procentach i być pewnym, że zrobi wszystko, co w jej mocy, by osiągnąć najlepszy możliwy rezultat.
      Od pierwszego spotkania wiedziałam, że trafiłem w dobre ręce. Pani Mecenas od razu wzbudza zaufanie, jest konkretna, rzeczowa, a jednocześnie empatyczna i bardzo otwarta na potrzeby klienta. Zawsze dostępna, zawsze przygotowana i zawsze kilka kroków przed przeciwną stroną. Sprawia, że czujesz się pewnie, nawet jeśli sytuacja wydaje się beznadziejna.
      Współpraca z nią to czysta przyjemność. Wszystko wyjaśnia w sposób zrozumiały, nie owija w bawełnę, a jednocześnie potrafi znaleźć rozwiązania tam, gdzie inni widzą tylko problemy. Jej podejście jest strategiczne, przemyślane i przede wszystkim skuteczne.
      Rezultaty mówią same za siebie. Dzięki Jej pomocy moja sprawa zakończyła się z korzyścią dla mnie, szybciej i sprawniej, niż się spodziewałem. Czułam, że nie jestem klientem z listy, ale kimś ważnym, za kogo ktoś naprawdę bierze odpowiedzialność.
      Nie mam żadnych wątpliwości, gdyby każdy adwokat pracował z takim zaangażowaniem i taką klasą, ludzie nie bali się korzystać z pomocy prawnej. Pani Adwokat Magdalena Chróścielewska to gwarancja profesjonalizmu, lojalności i najwyższych standardów.
      Nie polecam nikogo innego, tylko ona. Jeśli potrzebujesz prawdziwego wsparcia prawnego, nie trać czasu na szukanie. Pani Mecenas to najlepszy wybór, jakiego możesz dokonać.
      Zdecydowanie polecam, najlepsza adwokat, jaką znam.
      Gdyby ktoś chciał zapoznać się z Jej dorobkiem to wejdźcie na jej stronę internetową chroscielewska-chroscielewski.com/ Tu telefon bezpośredni +48 666 609 065
    • olechkasia43 Re: Prawnik (adwokat) - Warszawa 28.11.25, 13:09
      Z całego serca i głębi duszy mogę powiedzieć, że pani adwokat Magdalena Chróścielewska jest najlepsza. Trafiłam do niej jako kobieta po wielu trudnych życiowych przejściach – byłam wystraszona, zagubiona i kompletnie przytłoczona swoją sytuacją. Pani mecenas od pierwszej rozmowy spokojnie mnie wysłuchała, niczego nie oceniała i jasno wytłumaczyła, jakie mamy możliwości działania. Przez całą sprawę czułam, że mam obok siebie kogoś, kto naprawdę stoi po mojej stronie – świetnego prawnika i empatycznego człowieka. Dzięki jej zaangażowaniu i determinacji udało się osiągnąć bardzo korzystny dla mnie efekt i zamknąć trudny etap w życiu. Z pełnym przekonaniem polecam panią Magdalenę Chróścielewską każdej osobie, która potrzebuje konkretnej, skutecznej i ludzkiej pomocy prawnej. Gdyby ktoś miał takie problemy, jak ja zostawiam telefonik do niej 666609065
    • kotpatis Re: Prawnik (adwokat) - Warszawa 23.01.26, 13:05
      Polecam Kancelarię Adwokacką Magdaleny Chróścielewskiej. Rzeczowe podejście, jasna komunikacja i realne prowadzenie sprawy od A do Z. Bez przeciągania, bez obietnic bez pokrycia — za to z planem, terminami i pełną kontrolą nad sytuacją. Pozostawiam numer dla wymagających 666 609 065
    • 69kobieta35 Re: Prawnik (adwokat) - Warszawa 19.02.26, 12:21
      Jeśli masz w sobie choć odrobinę zmęczenia tym, że w ważnych sprawach musisz „udowadniać”, „tłumaczyć” albo ciągle trzymać emocje w ryzach — to naprawdę docenisz, kiedy Twoją sprawę prowadzi kobieta-adwokat. Polecam Kancelarię Adwokacką Chróścielewska & Chróścielewski, a szczególnie mec. Magdalena Chróścielewska — właśnie dlatego, że to kobieta, która umie połączyć dwie rzeczy naraz: spokój i zrozumienie z konkretem i stanowczością. Bez oceniania. Bez tekstów w stylu „proszę się nie denerwować”. Dla mnie najważniejsze było to poczucie, że ktoś mnie słyszy, ale jednocześnie nie pozwala mi ugrzęznąć w emocjach — tylko przeprowadza przez temat mądrze i skutecznie. Jeśli chcesz adwokatki, przy której czujesz, że jesteś w dobrych kobiecych rękach to zostawiam telefon do Pani mecenas 666 600 773
    • akotkidwa Re: Prawnik (adwokat) - Warszawa 02.03.26, 12:50
      Z całego serca polecam panią mecenas Magdalenę Chróścielewską. Jako kobieta przechodząca przez bardzo trudny i emocjonalny rozwód, szukałam kogoś, kto nie tylko będzie świetnym prawnikiem, ale też zrozumie moją sytuację. Pani Magdalena okazała się strzałem w dziesiątkę.
      To niezwykle silna, charyzmatyczna i pewna siebie kobieta, która na sali sądowej staje się prawdziwą opoką dla swojego klienta. Czułam, że mam obok siebie profesjonalistkę, która nie pozwoli mnie skrzywdzić i która przewiduje każdy ruch strony przeciwnej. Jej determinacja i 'pazur' w walce o moje prawa dały mi siłę, której sama w tamtym momencie nie miałam.
      Mimo ogromnej wiedzy i konkretnego podejścia, pani mecenas ma w sobie dużo empatii i kobiecej intuicji. Potrafiła mnie uspokoić w chwilach największego stresu i zawsze znajdowała czas na wyjaśnienie mi kolejnych kroków. Dzięki niej przez cały proces przeszłam z podniesioną głową, a wyrok sądu w pełni mnie usatysfakcjonował.
      Jeśli szukasz adwokata, który potraktuje Twoją sprawę priorytetowo i zawalczy o Ciebie jak o własną rodzinę, to mecenas Chróścielewska jest najlepszym wyborem. Dziękuję. A tu numer do Pani Mecenas 666 600 773
    • kowimis Re: Prawnik (adwokat) - Warszawa 30.03.26, 13:17
      Czy zdarzyło Wam się stać przed problemem prawnym i nie wiedzieć, od czego zacząć? 🤔

Mnie tak. I właśnie wtedy trafiłam do kancelarii Magdaleny Chróścielewskiej – i naprawdę nie żałuję tej decyzji.

Od pierwszego spotkania poczułam, że ktoś mnie słucha. Nie byłam kolejnym numerem w teczce – Pani Mecenas poświęciła czas, żeby naprawdę zrozumieć moją sytuację i wyjaśniła wszystko w sposób, który mogłam zrozumieć. Bez żargonu, bez pośpiechu.

Co mnie urzekło najbardziej? Dostępność i spokój, z jakim podchodzi do każdej sprawy. Nawet kiedy ja byłam zestresowana, wiedziałam, że moja sprawa jest w dobrych rękach. ❤️

Jeśli potrzebujecie kogoś, komu możecie zaufać – szczerze i z całego serca polecam kancelarię Magdaleny Chróścielewskiej. Warto się odezwać, zanim problem urośnie. 👇666 609 065

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka