Gość: opt IP: 212.141.155.* 29.03.02, 13:07 Taka powinna byc kara. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cubic Re: Obcinac rece za lanie wiadrami 29.03.02, 13:08 Może troszkę przesadzasz, chociaż faktycznie hamskie, podkreślam hamskie oblewanie powinno się karać!!! Cubic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alex Re: Obcinac rece za lanie wiadrami IP: 193.0.117.* 29.03.02, 14:46 Obcinać to rzeczywiście nie, ale jakies bardzo wysokie kolewgium, zamknięcie w celi na 48 godzin, albo coś takiego, to tak. Skończyć z sytuacja gdy nie można wyjść z domu, gdyż cię obleją Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Skolmi Re: Obcinac rece za lanie wiadrami IP: *.waw.cdp.pl 29.03.02, 14:49 A w Ursusie to nawet Policja boi się być zmoczona Odpowiedz Link Zgłoś
atob Strzelac do nich ... 29.03.02, 15:14 skoro Policjia dostaje tak duze uprawnienia to co to za problem . Narescie bedzie mogl funkcionariusz strzelic w plecy 15 latka bez obawy ze wsadza Go do wiezienia . A nawet jak wsadza to p Kwasniewski ulaskawi . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: opt Re: Strzelac do nich ... IP: 212.141.155.* 29.03.02, 16:29 atob napisał(a): > skoro Policjia dostaje tak duze uprawnienia to co to za problem . Narescie bed > zie mogl funkcionariusz strzelic w plecy 15 latka bez obawy ze wsadza Go do wie > zienia . A nawet jak wsadza to p Kwasniewski ulaskawi . Ja jestem za obcinaniem. Uwazam, ze lanie wody wiadrami na przechodniow to wieksze przestepstwo niz wystepowanie przeciwko Wladzy Ludu Pracujacego. A za to wlasnie niejaki Cyrankiewicz, poprzednik i zapewne duchowy ojciec Millera (tez w pewien sposob zwiazany z Zyrardowem) chcial obcinac rece. Odpowiedz Link Zgłoś
indris Uważaj... 29.03.02, 16:36 To metoda Talibów. Jak Cię namierzą to nie wiem, czy zdążysz sie wytłumaczyć. Lepiej doprecyzuj, że inspirowała Cię średniowieczna Szwecja, zanim zaczną węszyć. Odpowiedz Link Zgłoś
roland_x Re: Obcinac rece za lanie wiadrami 29.03.02, 17:59 publiczna chłosta wystarczy Odpowiedz Link Zgłoś
marudus Re: Obcinac rece za lanie wiadrami 29.03.02, 21:05 Ja proponuje zawiezc oblewajacego pacjenta zawiezc do psychiatryka (Tworki, Sobieskiego) i zrobic mu porzadne bicze wodne ze szlaufa. :-)) Odpowiedz Link Zgłoś