Dodaj do ulubionych

Małżeństwo z Wyszkowa, które zadarło z bandytam...

IP: *.ask / *.internetdsl.tpnet.pl 18.08.04, 23:49
Tak, dość trudno walczyć z wymiarem sprawiedliwości. Trudno tez z gangsterami
tylko inaczej. Ale jak nikt nie bedzie walczyl i wszyscy beda kladli uszy po
sobie, to gangsterzy zupelnie przejma sterowanie. Jestem pelen podziwu dla
tego malzenstwa. Potrzeba wiecej takich ludzi. Odważniejsi od policji! To
zdrowa konkurencja, która może zawstydzać.
Obserwuj wątek
    • Gość: Maroon ...e* gangsterów IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 19.08.04, 03:13
      Pare takich hojraków zastraszało mojego kuzyna który ma małą firmę. Zebrałem
      chłopaków i z kolesiami zrobiliśmy taki porządek że teraz w całym wyszkowie
      głośno o tych ciotach co to nago biegali przed klubem - tak tak, wy wiecie kto
      to!!!! Pamietamy was leszcze!!!!
      • Gość: Marron P I E R D O L E GANGSTERÓW IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 19.08.04, 03:14
        miało być i jest
    • Gość: xxxxxxxx Re: Małżeństwo z Wyszkowa, które zadarło z bandyt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.04, 09:14
      policja - usługowa wobec tego kto ma władzę albo kasę, sąd też usługowy i
      skorumpowany, chroni oszustów i gangsterów w garniturach i krawatach. To kiedy
      taka policja i taki sąd mają mieć czas na ochrone obywateli przed pospolitymi
      przestępcami. I na te przestępcze organizacje (policję i sąd) płacimy podatki.
      Wiem o czym mówię, bo ćwiczę to na co dzień, taką szkołę przetrwania.
    • Gość: mw Re: Małżeństwo z Wyszkowa, które zadarło z bandyt IP: *.aster.pl 19.08.04, 11:27
      Czego wy sie spodziewacie po wyszkowskiej policji i prokuraturze, przecież oni
      są taksamo srają ze strachu jak inni ludzie albo... no właśnie-albo...
    • Gość: Funky PRZERAZAJACA rzeczywistosc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.04, 14:49
      To przerazajace, ale prawdziwe - w tym kraju, panstwie prawa, trudno doszukac
      sie systemu, ktory skutecznie gnoilby bandziorow i chronil poszkodowanych.
      Czesto trudno tez znalezc empatie sadow, zrozumienie policjantow i chec do
      pomocy zwyklych ludzi. Za to czesto znajduje sie chamstwo, zawisc, egoizm ktore
      doprowadzaja zwyklych obywateli do zadania sobie pytania, w jakim kraju
      przyszlo nam teraz zyc ...
    • Gość: trollbk Re: Małżeństwo z Wyszkowa, które zadarło z bandyt IP: *.polcard.com.pl / *.polcard.com.pl 19.08.04, 15:46
      A małżeństwo D. z Wyszkowa to też jakieś super "obywatelskie" chyba nie jest
      skoro kontrola z US znalazła u nich szereg nieprawidłowości. Podatków to się
      płacić nie chce ale skuteczności ich działania to jak najbardziej się wymaga...
      A dlaczego nie wystąpili o odszkodownaie od tego co im spalił samochód?
      • Gość: Jac Re: Małżeństwo z Wyszkowa, które zadarło z bandyt IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.08.04, 16:14
        Rysiu, przeczytaj uważnie artykuł do końca i włącz myślenie...
    • Gość: gitarrra Wyszków tonie! IP: *.chello.pl 19.08.04, 16:18
      I tyle w tym temacie
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka