Gość: krm IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.09.04, 18:05 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=63&w=15736488&a=15755946 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: krm Re: Link o Warszawie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.09.04, 23:50 tylko się zastanawiałem czy niech się odezwie, ...nie zawiódł jest wrażliwy na takie rzeczy Odpowiedz Link Zgłoś
niech Re: Link o Warszawie 16.09.04, 23:52 Tak. Jestem wrazliwy na smrod. Zatykam nos i uzywam odwaniacza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaa_ga Re: Link o Warszawie IP: *.aster.pl / *.aster.pl 16.09.04, 18:25 Do kogo masz pretensje? Do ludzi? Przecież nikt zdroworozsądkowy nie będzie utrzymywał linii lotniczej dla 13 osób. Rynek ma swoje prawa i musicie się z tym pogodzic. I nie ma w tym żadnej winy Warszawy czy Warszawiaków, człowieku.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krm Re: Link o Warszawie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.09.04, 23:52 a co do ciebie to przeczytaj całość dyskusji i wyjaśni ci się niska frekwencja lini, jeśli odwol€je się często loty bez wyraźnej przyczyny i zostawia ludzi z biletami na lodzie to po pewnym czasie ludzie rezygnują, a po za tym był okres gdy samolot latał pełny, tylo lot tak się tego przeraził że podniósł zaporowo ceny Odpowiedz Link Zgłoś
niech Re: Link o Warszawie 16.09.04, 23:53 Synus, a po co wam polaczenie lotnicze - hejze na furmanki, taniej i bardziej ekologicznie bedzie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krm Re: Link o Warszawie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.09.04, 02:33 i to jest typowe, kurewskie podejście typowego warszawiaka do reszty kraju po jaką cholerę odbudowaliśmy to miasto, tego nie wiem Odpowiedz Link Zgłoś