Dodaj do ulubionych

Zabieg Zeltiq

14.03.16, 17:22
Witam,
Czy jest tu może ktoś to wykonywał na sobie zabieg zeltiq ?
Chodzi o osoby z Warszawy albo okolic bo nawet jeśli mi ktoś poleci kogoś super ze Szczecina to i tak niestety tam się nie wybiorę.
Szukałam na forum gazety ale nic właściwie nie znalazłam.
Szukam kogoś kto odbył taki zabieg a nie osób które będą podawały adresy stron do gabinetów które to robią. Wiem że wiele firm to robi ale chodzi mi o opinię osoby która miała coś takiego robione (chodzi o brzuch, czy bolało, czy były potem zaczerwienienia albo jakieś inne ślady i czy coś pozostało ślady potem no i sama skuteczność)
Dzięki. Bea.
Obserwuj wątek
    • zosiatoja Re: Zabieg Zeltiq 16.03.16, 18:04
      Wiem, miałam te same wątpliwości Ja miałam właśnie zeltiqiem robiony zabieg na brzuch długo szukałam czytałam ale to jest ogólnie jeszcze mało znane w Polsce i nie ma wiele opinii z pierwszej ręki
      U mnie zabieg to był około godziny leżenia w miejscu gdzie był przyłożony ten osprzęt powstały zaczerwienia i coś tak jakby opuchlizna ale to raczej coś takiego jak po mrozie się wróci do ciepłego pomieszczenia zeszło bardzo szybko . Efekt u mnie był widoczny dopiero powiedziałabym około 1,5 - 2 miesiącach po zabiegu myślałam że będzie szybciej i codziennie sprawdzałam ale doktor powiedziała że tak będzie a że nawet może być po kilku miesiącach U mnie to przyniosło efekt z którego jestem bardzo zadowolona ale według mnie najpierw idź do lekarza żeby obejrzał o jakiej ilości mówimy u ciebie i czy to jest dla ciebie dobre czy coś innego Ja byłam na Puławskiej w Warszawie w Viva Dermie u Doktor Walkiewicz Cyrańskiej Powiem tak że zabieg nie należy do najtańszych ale jestem uczulona już na wszystkie najtańsze zabiegi które przyniosły więcej szkody niż pożytku więc teraz wolę pozbierać pieniądze miesiącami i zrobić raz a dobrze Jakbyś miała jeszcze jakieś pytania pisz

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka