dwunasty 22.05.03, 16:38 bo tak naprawdę to mnie tu nigdy nie było. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
GoĹÄ: niech Oglaszam konkurs. IP: *.MAN.atcom.net.pl 22.05.03, 16:41 Co chcialem napisac w tym miejscu? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kixx Re: Oglaszam konkurs. IP: *.acn.waw.pl 22.05.03, 16:45 [--------------------------------------] Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ostatni post 12. Re: Oglaszam konkurs. IP: 213.134.132.* 22.05.03, 16:54 Ale nie zdziwcie się, jak się odrodzę pod nowym nikiem. Tylko trzecia płeć mi nie grozi. Choć.. Jednym słowem - bądźcie czujni. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: niech Oglaszam nowy konkurs. IP: *.MAN.atcom.net.pl 22.05.03, 17:28 Ale pytanie pozostaje stare. Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Oglaszam konkurs. 22.05.03, 18:25 Gość portalu: ostatni post 12. napisał(a): > Ale nie zdziwcie się, jak się odrodzę pod nowym nikiem. > Tylko trzecia płeć mi nie grozi. Choć.. Jednym słowem - bądźcie czujni. po czym cie poznamy 12? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kixx Re: Oglaszam konkurs. IP: *.acn.waw.pl 22.05.03, 18:55 To już przestało Cie irytować używanie wielu nicków przez jedną osobę??? Kobieta zmienną jest. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: niech Re: Oglaszam konkurs. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.03, 19:26 Poczekajmy chfylke, znowu jej sie odmieni. Odpowiedz Link Zgłoś
basia Re: Oglaszam konkurs. 22.05.03, 20:49 Gość portalu: kixx napisał(a): > To już przestało Cie irytować używanie wielu nicków przez jedną osobę??? > Kobieta zmienną jest. Kixx, czepiasz się,12 jest mniej znaną osobą (dla Buggi) niż np Ty .. Dlaczego bardziej Buggi (chociaż nie tylko ona) przejmuje się nierozpozawalnością osób zaprzyjaźnionych nie muszę tłumaczyć.. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: niech Re: Oglaszam konkurs. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.03, 20:51 Przepraszam, bo chyba to moja wina. Choc na troche innych zasadach ten sport uprawialem. Ale nie sadzilem ze tu przyjda obcy... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kixx Re: Oglaszam konkurs. IP: *.acn.waw.pl 22.05.03, 20:57 Ad.wypowiedź Niecha. No właśnie ,to była zabawa- wydawało nam sie czytelna. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kixx Re: Oglaszam konkurs. IP: *.acn.waw.pl 22.05.03, 21:01 Jeszcze na temat dwunastego,minki etc. Mnie osobiście mnie wk+++++ jak to opowiadał jak to była na Wyścigach i ja ją wystawiłem do wiatru. W świetle tego co teraz napisał to niestety jest to pajac Odpowiedz Link Zgłoś
basia Re: Oglaszam konkurs. 22.05.03, 21:05 Ja się tym akurat nie przejęłam ,bo mnie to nie dotyczyło,no wiesz ..każdy jest egoistą,ale powiem,że znałam parę bytów interenowych ,które udawanie kobiet robiło z większą fantazją.Minkaa była nudna i taka płaczliwa jak pierwsza lepsza baba. Odpowiedz Link Zgłoś
basia Re: Oglaszam konkurs. 22.05.03, 20:57 Ty byłeś bardzo rozpoznawalny,więc nie było problemów,ale inni niekoniecznie,szczególnie po waszym spotkaniu. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kixx Re: Oglaszam konkurs. IP: *.acn.waw.pl 22.05.03, 20:53 Nie przesadzaj:) Ja Niecha poznawałem po stylu po dwóch ,trzech postach,a ja mimo mniej wyrazistego stylu powinienem być także rozpoznawalny,starałem sie pisać tak,żeby nikt kto mnie zna nie miał wątpliwości Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: niech Re: Oglaszam konkurs. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.03, 20:55 Ja siebie poznawalem po pierwszym, a ciebie po ===========. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kixx Re: Oglaszam konkurs. IP: *.acn.waw.pl 22.05.03, 20:58 No właśnie m.in. po to to robiłem ,żeby być rozpoznanym Odpowiedz Link Zgłoś
basia Re: Oglaszam konkurs. 22.05.03, 20:59 Już ci odpisałam,ale chcę coś jeszcze powiedzieć ,pamiętasz wpisy "Ja" Znowu ja...itp.miałam wrażenie,że przynajmniej przez moment myślałeś ,że to Niech,a to nie był Niech Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kixx Re: Oglaszam konkurs. IP: *.acn.waw.pl 22.05.03, 21:04 Nie pamiętam,pamięc już nie ta:) Znikam na jakiś czas. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: niech Re: Oglaszam konkurs. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.03, 21:08 Zeby odreagowac nadmiar nickow, moglibysmy wszyscy zaczac uzywac jednego. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Neich Re: Oglaszam konkurs. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.03, 21:13 Dobry pomysł. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Neich Re: Oglaszam konkurs. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.03, 21:14 Tak sądzę. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Neich Re: Oglaszam konkurs. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.03, 21:21 Zalosne. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: neich Re: Oglaszam konkurs. IP: *.acn.waw.pl 22.05.03, 21:22 Wpadłem zobaczyć co się dzieje. I jestem za!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 Znikam Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: basia Re: Oglaszam konkurs. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.03, 21:24 może jednak nie. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: niech Re: Oglaszam konkurs. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.03, 21:23 Dobra odpowiedź. Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Oglaszam konkurs. 22.05.03, 23:03 Gość portalu: kixx napisał(a): > Nie przesadzaj:) > Ja Niecha poznawałem po stylu po dwóch ,trzech postach,a ja mimo mniej > wyrazistego stylu powinienem być także rozpoznawalny,starałem sie pisać > tak,żeby nikt kto mnie zna nie miał wątpliwości ja ciebie drogi kixxie równiez rozpoznawalam. Wiesz po czym? a no po tym, ze zawsze i wszedzie jestes/byles ze mna zghodny;););) Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: do kixxa i Basi 22.05.03, 23:00 Gość portalu: kixx napisał(a): > To już przestało Cie irytować używanie wielu nicków przez jedną osobę??? > Kobieta zmienną jest. do Kixxa: he he kixx, to mi sie zaczelo podobac;), wiec sie przygotuj, bo któregos dnia ja zmienie nicka. do Basi: dziekuje Basiu za wstawiennictwo i solidarnosc. Prawdziwych przyjaciol´....:) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kixx Re: do kixxa i Basi IP: *.acn.waw.pl 22.05.03, 23:02 buggi napisała: > > > Prawdziwych > przyjaciol´....:) ============ a co nie masz kasy może Ci podesłać parę złotych Mam starą dziesiątkę,która mi zbywa Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: do kixxa 22.05.03, 23:06 wyslalo sie na pusto:( przed chwila przeczytalam, ze znikasz, a ty sie pojawiasz. Pojawiam sie i znikam i znikam i znikam materialista z ciebie kixxie;) pieniedz, phi, cóz to jest pieniadz Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kixx Re: do kixxa IP: *.acn.waw.pl 22.05.03, 23:09 Znikałem o 21-ej. A pieniądz jest oryginalną 10-ciozłotówką z 1989-ego roku. Bajer ,pasuje do wózków w supermarketach. Chyba bo dawno nie byłem i nie miałem jak spróbować Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kixx Nie wiem co mam napisać w odpowiedzi IP: *.acn.waw.pl 22.05.03, 23:07 Zatkało mnie Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kixx Re: Nie wiem co mam napisać w odpowiedzi IP: *.acn.waw.pl 22.05.03, 23:10 Zachłysnąłem sie tym niemym krzykiem Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Nie wiem co mam napisać w odpowiedzi 22.05.03, 23:09 pieniadz mu w gardle stana Odpowiedz Link Zgłoś
basia Re: Nie wiem co mam napisać w odpowiedzi 22.05.03, 23:10 może karta kredytowa ością w gardle mu stoi ;) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kixx Re: Nie wiem co mam napisać w odpowiedzi IP: *.acn.waw.pl 22.05.03, 23:13 Nie używam kart. jestem nie trendy Odpowiedz Link Zgłoś
basia Re: Nie wiem co mam napisać w odpowiedzi 22.05.03, 23:14 a punktów na stacjach benzynowych nie zbierasz? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kixx Re: Nie wiem co mam napisać w odpowiedzi IP: *.acn.waw.pl 22.05.03, 23:16 Tu mnie masz. Zbieram,ale nie wiem po co Odpowiedz Link Zgłoś
basia Re: Nie wiem co mam napisać w odpowiedzi 22.05.03, 23:18 Ja też ,właśnie przedwczoraj wzięłam katalog z Shella i spytałam się ile ja tych punktów mam? katalogu nie przejrzałam. Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Nie wiem co mam napisać w odpowiedzi 22.05.03, 23:21 Gość portalu: kixx napisał(a): > Tu mnie masz. > Zbieram,ale nie wiem po co tu w ARALU pilki: do nogi, do siatkówki, do tenisa..... za punkty daja Odpowiedz Link Zgłoś
basia Re: do kixxa i Basi 22.05.03, 23:03 buggi napisała: > > do Basi: dziekuje Basiu za wstawiennictwo i solidarnosc. Prawdziwych > przyjaciol´....:) Sama wiesz jak się czułyśmy w otoczeniu tych nicków. Ja czułam się zmieszana tak samo jak ty. ps.teraz mnie nawet wstrząśnięcie nie ruszy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: do kixxa i Basi 22.05.03, 23:08 Basiu kochana nie walkujmy tego placka, bo dziury beda za chwile. Namówimy sie jeszcze zobaczysz. I taka niespodzianke panom Kixxowi i Niechowi zrobimy, ze ho ho ;) Odpowiedz Link Zgłoś
basia Re: do kixxa i Basi 22.05.03, 23:10 E,pewnie ..,że tak.Temat tak przypadkiem wypłynął za sparwą 12& minnki;) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kixx Re: do kixxa i Basi IP: *.acn.waw.pl 22.05.03, 23:11 A łyżka na to:niemożliwe Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kixx Re: do kixxa i Basi IP: *.acn.waw.pl 22.05.03, 23:18 Bo po pijaku nawywijał. Czyżby był na forumowym spotkaniu? Odpowiedz Link Zgłoś
atob Re: No to znikam...dobranoc :) 22.05.03, 23:04 W koncu to ja wstaje razem z sloncem ....:) Odpowiedz Link Zgłoś
basia Re: No to znikam...dobranoc :) 22.05.03, 23:06 Dobranoc :) ty to masz silną wolę ,ja też powinna iść spać ,a nie idę ;) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kixx Re: No to znikam...dobranoc :) IP: *.acn.waw.pl 22.05.03, 23:19 Ja też . Idę spać. Cześć. Odpowiedz Link Zgłoś
basia Re: No to znikam...dobranoc :) 22.05.03, 23:23 Dobranoc,ja jeszcze muszę do łazienki... Odpowiedz Link Zgłoś
atob Re: No to znikam...dobranoc :) 23.05.03, 03:52 atob napisał: > W koncu to ja wstaje razem z sloncem ....:) Hehehehehe a czasami nawet przed sloncem ....zalosne ? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: trzeci Re: No to znikam...dobranoc :) IP: 80.72.34.* 07.08.03, 20:32 atob napisał: > atob napisał: > > > W koncu to ja wstaje razem z sloncem ....:) > > > Hehehehehe a czasami nawet przed sloncem ....zalosne ? > > Odpowiedz Link Zgłoś