Dodaj do ulubionych

Protest kupców spod Hali Marymonckiej

IP: *.spray.net.pl 12.10.04, 22:40
Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
Obserwuj wątek
    • Gość: jaa_ga Re: Protest kupców spod Hali Marymonckiej IP: *.aster.pl / *.aster.pl 13.10.04, 00:19
      Jechałam dziś tamtędy:
      koszmar...
      • Gość: mądry_inaczej Nie budować stacji metra!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.10.04, 11:40
        Zostawić bazar!!!!!
      • Gość: MisiekK Re: Protest kupców spod Hali Marymonckiej IP: *.pwpw.pj / 217.168.193.* 13.10.04, 17:13
        Syf, brud i smrod. Czas posprzatac ten smietnik
    • roody102 Re: Protest kupców spod Hali Marymonckiej 13.10.04, 04:35
      Wszystko jak zawsze bez ładu i składu – parkingi park & ride powinny powstawać
      na obrzeżach, a przecież od Hali do granic miasta jest jeszcze kawałek, w tym
      całe 150-tysięczne Bielany, więc… Z drugiej, obok Hali jest trasa AK, a koło
      niej taki parking ma już swój sens. Może nie taki, jak przy końcowych stacjach,
      ale jakiś tam ma. No a sam bazar, to jest po prostu relikt – owszem, wiata
      mogłaby zostać, ale ogólnie Halę i jej okolicę trzeba jakoś przenieść w XXI
      wiek, bo tam jeszcze wciąż mieszanina PRL z wczesnym kapitalizmem z łóżek
      polowych wegetuje. Dopiero co pisałem o tym na forum Bielan i Żoliborza – syf,
      smród w przejściu podziemnym, śmieci, ogólny bałagan. Parking można by
      wkomponować, ale raczej widzę go w drugiej części bazaru, po drugiej stronie
      Włościańskiej.
    • olecky Re: Protest kupców spod Hali Marymonckiej 13.10.04, 09:19
      bez sensu. Likwiduje sie cos, co sluzy kilku tysiacom osob, by zbudowac parking
      na kilkaset aut. W ten sposob zwiekszy sie, a nie zmniejszy obciazenie ukladu
      komunikacyjnego, bo ludzie, ktorzy dotychczas robili zakupy blisko domu zaczna
      dojezdzac przez pol miasta do hipermarketu.
      • Gość: lol Re: Protest kupców spod Hali Marymonckiej IP: *.chello.pl 14.10.04, 19:15
        jakiego hipermarketu??
    • Gość: luka Jaki parking? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.04, 23:07
      Komu jest potrzebny parking P&R w tej części miasta? Przecież idzie tu tylko
      gigantyczną kasę. Ale nie od kupców.
    • Gość: mirek Kaczyński likwidator IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.04, 11:07
      Pan Kaczyński nie musi się martwić co i za ile kupić, natomiast ja stale to
      analizuję i na moim targowisku można zrobić tanio zakupy. Jestem przeciw
      likwidacji targowiska oraz lokalizacji w tym miejscu ogromnego parkingu.
    • Gość: b stanowcze TAK likwidacji bud w srdku warszawy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.04, 22:41
    • Gość: Maciek Likwidacja bazaru IP: 193.0.91.* 18.10.04, 12:44
      Rozumiem potrzeby metra, choć po co w tym miesjcu parking zamiast na stacji
      końcowej to nie jest jasne. Zwłaszcza ze 100 m wczesniej buduje sie parking pod
      Slowackiego. A z bazaru korzystaja tysiace warszawiakow. Rozumiem ze radni chca
      ich wepchnac w rece Arkadii i innych supermarketow. Tak popiera sie posli
      handel. Jest dosyc miewjsca na bazar np na Włościańskiej. Czemu zabierac
      warszawiakom mozliwosc kupna taniej świeżych towarów ktorych w supermarketach
      nieuświadczysz
    • Gość: kassiekk nie!! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 19.10.04, 15:58
      robie zakupy na tym targowisku, znam sprzedawcow i bardzo mi to odpowiada.
      nienawidze supermarketow i nie chce robic zakupow w Arkadii czy jakimkolwiek
      innym miejscu. zgadzam sie , ze jest brudno i to warto zmienic. ale nie na
      jakis okropny parking.
    • Gość: Michał nie budować parkingu !!! IP: *.chello.pl 21.10.04, 18:58
      To jest obużające sam mieszkam koło Hali Marymonckiej i wiem jak tam jest. Poco
      budować nastmpny parking i zwiększać bezrobocie w kraju. Ten parking jest
      zajenty cały tylko w niedziele.
    • Gość: Anna Park& Ride...błąd w tłumaczeniu IP: *.dhcp-bl.indiana.edu 11.11.04, 00:06
      Park&Ride to wg autorki "Park i Jedź". To chyba troche nie ma sensu!
      Polecałabym tłumaczenie: "Parkuj i jedź" (mozna to znalezc w kazdym slowniku).
      Pozdrawiam,

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka