Gość: MZ IP: *.spray.net.pl 12.10.04, 22:40 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jaa_ga Re: Protest kupców spod Hali Marymonckiej IP: *.aster.pl / *.aster.pl 13.10.04, 00:19 Jechałam dziś tamtędy: koszmar... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mądry_inaczej Nie budować stacji metra!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.10.04, 11:40 Zostawić bazar!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MisiekK Re: Protest kupców spod Hali Marymonckiej IP: *.pwpw.pj / 217.168.193.* 13.10.04, 17:13 Syf, brud i smrod. Czas posprzatac ten smietnik Odpowiedz Link Zgłoś
roody102 Re: Protest kupców spod Hali Marymonckiej 13.10.04, 04:35 Wszystko jak zawsze bez ładu i składu – parkingi park & ride powinny powstawać na obrzeżach, a przecież od Hali do granic miasta jest jeszcze kawałek, w tym całe 150-tysięczne Bielany, więc… Z drugiej, obok Hali jest trasa AK, a koło niej taki parking ma już swój sens. Może nie taki, jak przy końcowych stacjach, ale jakiś tam ma. No a sam bazar, to jest po prostu relikt – owszem, wiata mogłaby zostać, ale ogólnie Halę i jej okolicę trzeba jakoś przenieść w XXI wiek, bo tam jeszcze wciąż mieszanina PRL z wczesnym kapitalizmem z łóżek polowych wegetuje. Dopiero co pisałem o tym na forum Bielan i Żoliborza – syf, smród w przejściu podziemnym, śmieci, ogólny bałagan. Parking można by wkomponować, ale raczej widzę go w drugiej części bazaru, po drugiej stronie Włościańskiej. ________________________________________ Roody102 Odpowiedz Link Zgłoś
olecky Re: Protest kupców spod Hali Marymonckiej 13.10.04, 09:19 bez sensu. Likwiduje sie cos, co sluzy kilku tysiacom osob, by zbudowac parking na kilkaset aut. W ten sposob zwiekszy sie, a nie zmniejszy obciazenie ukladu komunikacyjnego, bo ludzie, ktorzy dotychczas robili zakupy blisko domu zaczna dojezdzac przez pol miasta do hipermarketu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: Protest kupców spod Hali Marymonckiej IP: *.chello.pl 14.10.04, 19:15 jakiego hipermarketu?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luka Jaki parking? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.04, 23:07 Komu jest potrzebny parking P&R w tej części miasta? Przecież idzie tu tylko gigantyczną kasę. Ale nie od kupców. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirek Kaczyński likwidator IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.04, 11:07 Pan Kaczyński nie musi się martwić co i za ile kupić, natomiast ja stale to analizuję i na moim targowisku można zrobić tanio zakupy. Jestem przeciw likwidacji targowiska oraz lokalizacji w tym miejscu ogromnego parkingu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b stanowcze TAK likwidacji bud w srdku warszawy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.04, 22:41 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciek Likwidacja bazaru IP: 193.0.91.* 18.10.04, 12:44 Rozumiem potrzeby metra, choć po co w tym miesjcu parking zamiast na stacji końcowej to nie jest jasne. Zwłaszcza ze 100 m wczesniej buduje sie parking pod Slowackiego. A z bazaru korzystaja tysiace warszawiakow. Rozumiem ze radni chca ich wepchnac w rece Arkadii i innych supermarketow. Tak popiera sie posli handel. Jest dosyc miewjsca na bazar np na Włościańskiej. Czemu zabierac warszawiakom mozliwosc kupna taniej świeżych towarów ktorych w supermarketach nieuświadczysz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kassiekk nie!! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 19.10.04, 15:58 robie zakupy na tym targowisku, znam sprzedawcow i bardzo mi to odpowiada. nienawidze supermarketow i nie chce robic zakupow w Arkadii czy jakimkolwiek innym miejscu. zgadzam sie , ze jest brudno i to warto zmienic. ale nie na jakis okropny parking. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał nie budować parkingu !!! IP: *.chello.pl 21.10.04, 18:58 To jest obużające sam mieszkam koło Hali Marymonckiej i wiem jak tam jest. Poco budować nastmpny parking i zwiększać bezrobocie w kraju. Ten parking jest zajenty cały tylko w niedziele. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna Park& Ride...błąd w tłumaczeniu IP: *.dhcp-bl.indiana.edu 11.11.04, 00:06 Park&Ride to wg autorki "Park i Jedź". To chyba troche nie ma sensu! Polecałabym tłumaczenie: "Parkuj i jedź" (mozna to znalezc w kazdym slowniku). Pozdrawiam, Odpowiedz Link Zgłoś