Gość: gosc IP: *.de.ibm.com 19.10.04, 09:04 Czy ktoś tam juz jadł?Jakie jedzenie i jaka obsługa? Powiedzcie Cos na ten temat. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Gość Re: restauracja przy trakcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.04, 19:40 Polecam, bardzo fajne miejsce. Polskie i smaczne jedzenie w dobrych cenach. Obsługa bardzo miła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lu Re: restauracja przy trakcie IP: *.acn.waw.pl 07.11.04, 22:18 Facet podpisujacy sie Gosc jest chyba wlasicielem ww. knajpy - zachwala ja w kazdym watku na tym forum (bez wzgledu na tema czy pytanie forumowiczow)!!! Gdzie jest ADMIN????? A tu dodatkowo sam ze soba pisze!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lu Re: restauracja przy trakcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.04, 11:43 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: restauracja przy trakcie IP: *.itpp.pl 09.11.04, 15:23 Fajne miejsce na kolację we dwoje. Podają doskonałe rydze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: restauracja przy trakcie IP: 5.1.* / *.de.ibm.com 23.11.04, 15:01 Naprawde fajna knajpka bylem mila i sympatyczna obsluga (fajne kelnerki)milo i sympatycznie a jedzenie calkiem dobre -genialne miejsce (jak masz gust) Odpowiedz Link Zgłoś
niech Re: restauracja przy trakcie 23.11.04, 15:52 I zonie tez sie podobalo. Zwlaszcza te kelnerki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kali Re: restauracja przy trakcie IP: *.ostroleka.cvx.ppp.tpnet.pl 25.11.04, 22:26 Świetne jedzenie - pierożki z sandaczem i borowikowa. Moja babcia była zachwycona. Wujowi najbardziej się podobały kelnerki, będziemy tu bywać co tydzień całą rodziną. W przyszłym tygodniu zaprosimy stryja z Sochaczewa. Odpowiedz Link Zgłoś
niech Re: restauracja przy trakcie 25.11.04, 22:48 A co nowego u stryjenki? Mam nadzieje ze reumatyzm juz jej tak nie dokucza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michał Re: restauracja przy trakcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.04, 15:44 To knajpa radnego Kobla z Targówka. Typ z pod ciemnej gwiazdy i podobne oszukane dania serwóje. Uwaga na kanty! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Meg Re: restauracja przy trakcie IP: *.de.ibm.com 30.11.04, 15:25 A byles i jadles, czy z zasady wszystko krytykujesz?? ja bylam i jadlam - bylismy bardzo zadowoleni z narzeczonym. Bardzo przytulnie, mila obsługa, smacznie i niedrogo. Odpowiedz Link Zgłoś
niech Re: restauracja przy trakcie 30.11.04, 15:58 Narzeczony zapewne uzywa nicka "gosc". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oburzony Re: restauracja przy trakcie IP: *.ostroleka.cvx.ppp.tpnet.pl 27.11.04, 19:40 Szkoda, że pan radny podszywa się pod znane restauracje w Warszawie, nawet stronę w internecie sobie zafundował z nazwą innej restauracji. A fe, panie radny, tak się nie postępuje. Kto pana wybrał na radnego??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: restauracja przy trakcie IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 02.12.04, 02:27 +++ Odpowiedz Link Zgłoś