IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.05, 10:50
Witam znajdą się może tu amatorzy wyścigów ulicznych?Zawsze jezdziłem na
Wólkę ,Ursus ostatno na spalarnię a wczoraj wszędzie lipa! pełno policji,więc
może gdzieś w Wawrze jest jakaś fajna prosta,gdzie mogli byśmy sie wieczorami
ustawiać?proszę o propozycję.
Obserwuj wątek
    • Gość: antynick Re: Rajdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.05, 11:15
      walnij parę razy tym głupim łbem o ścianę to może ci śię polepszy i przestaniesz
      mieć debilne pomysły, a jak bardzo chcesz się zabić to proponuję skok do
      wisły......w ten sposób będzie jednego debila mniej, a nie zabijesz przy okazji
      czyjegoś dziecka.....
      • Gość: Marse (L) Re: Rajdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.05, 11:29
        stary ale ty porąbany jesteś!!!
    • u-boot_88 Re: Rajdy 16.09.05, 14:23
      Wiadukt kolejowy na ul. Marsa w dni powszednie w godz. 16.30 - 18.00. Idealne
      warunki do wyścigów!
    • splkm Re: Rajdy 16.09.05, 14:26
      Przy Spójni.
      Tylko musisz sie nieźle rozpędzić żebys nie wychamował.
      • jolajola1 Re: Rajdy 16.09.05, 14:30
        akurat straciłam 2 tygodnie temu przyjaciela
        zabiły go ściganty górskie, zrobili sobie wieczorem zawody i w dwa samochody
        cała szerokościa drogi zapieprzali
    • Gość: kleo Re: Rajdy IP: *.tele2.pl 16.09.05, 15:05
      he he... ulicę Sęczkową polecam, durniu
      • Gość: Marse (L) Re: Rajdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.05, 11:30
        no nie wiem czy na wiosce to sołtys pozwoli!
        • Gość: kleo Re: Rajdy IP: *.tele2.pl 20.09.05, 15:17
          a od kiedy pytacie się kogokolwiek o pozwolenie?
    • bultek Re: Rajdy 16.09.05, 23:09
      I kiedyś po Tobie, biedny człowieczku bez wyobraźni, zostanie tylko przydrożny
      krzyż z palącymi się zniczami. A jeszcze później i to zniknie...

Mam nadzieje że zabijesz się sam i nie zginie przez Ciebie jakiś przypadkowy
      przechodzień/kierowca/rowerzysta.

Zastanów się nad sobą biedaku...
      • Gość: Marse (L) Re: Rajdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.05, 11:31
        hmmm już i nic dalej będe się scigał!
    • w_v_w Re: Rajdy 16.09.05, 23:17
      Gość portalu: Marse (L) napisał(a):
      [...]Zawsze jezdziłem na
      > Wólkę ,

To dobre miejsce, bliskie celu
      • Gość: mlp Re: Rajdy IP: 193.41.113.* 19.09.05, 11:58
        To jest kwestia braku kary, ze się ścigają. Powinno się takich łapać, wykapać w
        smole, obtarzać w pierzu i nago przegonić po ulicach gdzie się ścigają. Niech
        się wówczas śgigają...
        • miedzylesianin1 Re: Rajdy 19.09.05, 12:12
          Mam propozycję do naszych organów: zróbcie specjalne miejsce na takie wyścigi,
          gdzieś na obrzeżach miasta, ale blisko jakiegoś szpitala. Miejsce powinno być
          zamknięte dla postronnych, a każdy uczestnik wyścigów będzie zmuszony do
          podpisania deklaracji, że w razie wypadku oddaje wszystkie swoje organy do
          przeszczepu. Myślę, że przy podpisywaniu takiej deklaracji nie jeden by się
          zastanowił.
          Pozdrawiam
        • kamont.m Re: Rajdy 19.09.05, 14:35
          ooo stary ty chyba ciąconfero.pl
          w szoku żyjesz!!!
    • Gość: Tome4 Re: Rajdy IP: *.teleaudio.com.pl 19.09.05, 12:38
      Proponuję przy Sobieskiego. NIedaleko jest szpital dla chorych nerwowo i
      psychicznie. Mają tam skuteczne terapie, może ci pomogą wyleczyć się z kompleksu
      małego członka, który musi być rekompensowany przy okazji wyścigów.
    • Gość: zibi_72 Re: Rajdy IP: 212.76.37.* 19.09.05, 14:27
      Może by cię odnależć po IP i wpie...l spuścić???? A czym się ścigasz? Cienkasem,
      debilu?
      • Gość: Marse (L) Re: Rajdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.05, 14:38
        jak byś chciał wiedzieć kutafonie to Bejcą 535 wieśniku! spoko szukaj mnie ,ale
        nie wiem kto na tym lepiej wyjdzie!!!
        • Gość: zibi_72 Re: Rajdy IP: 212.76.37.* 19.09.05, 17:44
          Się obśmiałem... Bejca 535 :)))) Ha ha ha... Życzę Ci śmierci na pierwszym
          możliwym zakręcie. Takiej powolnej. Kiedy będą Cię wycinać strażacy z kupy
          złomu, jaka pozostała po tej twojej bejcy... Powolne wykrwawianie się... Życzę
          Ci, bo to lepsze niż spowodowanie przez ciebie wypadku ze skutkiem śmiertelnym i
          bycie ciotą w pierdlu.:))
          Niniejszym pozdrawiam po raz ostatni.

A swoja drogą - czy tu nikt nie zagląda, żeby takie głupoty o nielegalnych
          przecież sprawach, jakimi sa rajdy uliczne, puszczać w necie bez ograniczeń i
          dozoru???!!!
        • Gość: zibi_72 Re: Rajdy IP: 212.76.37.* 19.09.05, 18:06
          A propos, czy ta (L) to pochodna symbolu takiego kiepskiego warszawskiego
          klubu??? Do tego ta bejca, łysa glaca, brak szyji itd... Gratuluję...
          • miedzylesianin1 do Zibi 19.09.05, 18:37
            Trochę szkoda byłoby jego matki. Przecież to młody i narwany człowiek. Składał
            kaskę, aby kupić tą "wspaniałą" bejcę i musi się teraz chłopaczyna nacieszyć.
            Prawko też pewno zrobił niedawno, więc wiara w swoje umiejętnosci - ogromna. Ja
            mu życzę więcej oleju i POKORY SYNU, POKORY. Nie jesteś sam na tym świecie.
            Wystarczy nam debili za kółkiem! Jeśli nie juesteś przekonany, to odwiedź
            najbliższy cmentarz i poogloądaj sobie nagrobki zmarłych tragicznie ludzi. A
            raczej ZAMORDOWANYCH przez kierowców TAKICJ JAK TY!!!
            Pozdrawiam
            • Gość: zibi_72 do Międzylesianina1 IP: 212.76.37.* 19.09.05, 19:35
              Czy taki link (tego postu) wysłany na pocztę Komendy Policji da jakiś efekt???
              Jak myślisz?
              • Gość: ental Re: do Międzylesianina1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.05, 12:40
                tak da efekt ż wyjdziesz na idiotę!
                • Gość: zibi_72 Re: do Międzylesianina1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.05, 12:45
                  A dlaczego na idiotę??? Może i na kapusia, denuncjatora, ubeka itp??? Zamiast
                  na czlowieka, który chce spokojnie poruszać się po mieście swoim samochodem i
                  nie zginąć przez takiego jak twórca tego wątku debila...

A może ty ścigasz się razem z nim???
                  • Gość: Marse (L) Re: do Międzylesianina1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.05, 15:30
                    Sam jesteś debil pajacu a po drugie co robisz w nocy na mieście?
          • mike_ Re: Rajdy 30.09.05, 14:52
            Gość portalu: zibi_72 napisał(a):

> A propos, czy ta (L) to pochodna symbolu takiego kiepskiego warszawskiego

Zapewne tak.
            Tak samo ja u Ciebie 72 oznacza zapewne Twój iloraz inteligencji.
        • piotrwisniewski1 Re: Rajdy 20.09.05, 16:36
          Gość portalu: Marse (L) napisał(a):

> jak byś chciał wiedzieć kutafonie to Bejcą 535 wieśniku! spoko szukaj
          mnie ,ale
          >

witam! bejca 535 sprowadzona z Nieniec 3 razy bita i zapewne z gazem, a jej
          kierowca 19 lat posiada prawo jazdy od niecałego roku.Umiejetności swe ocenia
          po tym ja tata dał mu pare razy przejechać sie rodzinnym fiatem 126p. Człowieku
          zastanów się i nie ubliżaj innym.Swoją dumę schowaj w kieszeń bo jak jedziesz
          120km/h to jesteś ważnym wyłokietkowanym gościem a jak was zatrzymać to macie
          łzy w oczach i pleciecie jakies tam ze wy niechcieliście że już nigdy itd....
          • Gość: Marse (L) Re: Rajdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.05, 09:37
            a wy dajecie się tak właśnie dymać! %) zeta w łapę i sprawy nie ma! fura
            kupiona ośle w salonie i jest od nowości w naszej rodzinie!
            • klaryska co znaczy wylokietkowany gosc?? 21.09.05, 11:34
              rajdy i idioaci beda nestety, grunt zeby naprawde sie nie zaplatac tam gdzie
              robia te wyscigi,lepiej wiec zeby poczta pantoflowa cala W-wa wiedziala gdzie
              nie jechac.
    • Gość: edka Re: Rajdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.05, 08:29
      www.luknij.to.pl/
      popatrzcie na to zanim zaczniecie swoje głupie wyścigi :(
      • umasumak Re: Rajdy 20.09.05, 08:59
        Edka.. myśle, że nic nie dotrze do tego debila. Dobry pomysł miał ktoś tu
        wcześniej, żeby wysłać link do tego wątku na policję. Może się tym zajmą.
        • Gość: eddi Re: Rajdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.05, 12:42
          tak spoko a policja już jedzie z całą brygadą:) w jakim kraju wy żyjecie?
      • Gość: Marse (L) Re: Rajdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.05, 15:33
        Oki przykra sprawa ,wszyscy jesteśmy przeciwni jezdzie po alkocholu,ale do
        cholery co to ma wspólnego z rajdami,co Hołowczyc też pije na rajdach. Ktoś tu
        niepotrzebnie próbuje mieszać wątki.
    • u-boot_88 Do admina: 20.09.05, 09:09
      Uprasza sie o niewpuszcznie na to Forum osób w strojach sportowych (cichy
      szelest dresu).
      • miedzylesianin1 Re: o rajdowcu 20.09.05, 09:19
        Wydaje mi się, że już się przestraszył szumu jaki wywołał swoim pytaniem. Można
        mieć tylko nadzieję, że chłopak zmądrzeje i nie stanie się mordercą.
        A co do pomysłu wysłania tego linku na policję - to nie wiem, czy by się tym
        zajeli. Oni ścigają w sieci złodzieji kont internetowych i pedofili. Ale może
        by się tym zajeli? Może uda sie uchronić czyjeś życie ? Sam musisz sobie
        odpowiedzieć.
        Pozdrawiam
        • odpi Re: o rajdowcu (zabejcowanym) 20.09.05, 10:05
          Strachliwy to on nie bardzo.
          Może dojechał .... na Wólkę.
          • Gość: Marse (L) Re: o rajdowcu (zabejcowanym) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.05, 12:47
            fakt strachliwy to niejestem:)
            • odpi Re: o rajdowcu (zabejcowanym) 20.09.05, 14:04
              Uruchomiłeś solidny wątek.
              Odwaga jak większość cech ludzkich jest też przemijająca.
              Każdy czuje więc potrzebę jej zademonstrowania w odpowiednim momencie.
              Forma demonstrowania swojego silnego charakteru w wyścigach ulicznych budzi
              sprzeciw, uzasadniony zdarzeniami tragicznymi i nigdy nie zostanie w tej formie
              zaakceptowana.
              Nawet jeśli post wyjściowy to prowokacja, to po fazie emocji, która jest
              nieodłączna w dyskusji na ten temat, wszyscy czytający przez chwilę zastanowią
              się nad zjawiskiem (jak dotąd mało rozpowszechnionym w Wawrze),jego
              uczestnikami i powodami szukania przez nich takich wrażeń.
              W zasadzie w każdej rodzinie młody adept automobilizmu jest na to podatny i nic
              nie dają zakazy, napomnienia.
              Czyli nie tylko krytyka postępowania i jego ściganie przyniosą skutek.
              Trzeba popatrzeć bardzo blisko siebie, a ta moze jednostronna dyskusja jest
              sporym wkładem w wyprowadzanie wyścigów z miasta.
              Jak zauważyłeś policja z właściwym sobie wdziękiem zaczyna dobierać się do
              entuzjastów gonitw po stołecznych ulicach.
              Pole manewru kurczy się i pojawi się inna, pewnie jeszcze gorsza tendencja do
              dręczenia mieszkańców.

• mieszkowamama Re: Rajdy 20.09.05, 11:29
      Ty się lecz, durniu!!!
      • Gość: Marse (L) Re: Rajdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.05, 12:56
        (L) w to nie mieszajcie bo od tego są inne fora!
        A więc jeszcze raz piszę: Po to ścigamy się w N O C Y na opuszczonych drogach
        żeby nikomu nie stała się krzywda!Na wyścigi nie są wpuszczane osoby pod
        wplywem alkocholu , dzieci, i debilę chcący tylko se poszaleć!Nie piszcie że
        coś się stanie małemu dziecku. bo kto by puścił małego dzieciaka o godz 1 w
        nocy na Warszawe (bo o tej odbywają się wyścigi) Po to własnymi siłami to
        organizujemy i w miarę możiwości zabezpieczamy aby (jak to nazwaliście)idioci
        sie wyszaleli tutaj a nie w dzień na mieśćie.Widać że wszyscy będący na tym
        forum macie już swoje lata bo nie potraficie zrozumieć że w Wawie przydało by
        sie takie miejsce,gzie można spokojnie poszaleć.Ale niestety władze Wawy od
        paru lat nas olewają.
        • umasumak Marse ;-) 20.09.05, 13:51
          Mam kolegów w moim wieku (czyli mającego swoje lata ;-), którzy jeżdżą po całej
          Polsce i nie tylko, na rajdy zorganizowane oficjalnie, gdzie można się wyżyć,
          faktycznie nikogo nie narażając. Dlaczego nie skorzystasz z takich okazji,
          których jest naprawdę dużo, wystarczy tylko rozeznać temat?
          • Gość: Marse (L) Re: Marse ;-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.05, 15:09
            Nie ukrywajmy że to są koszty! Też bym chciał mieć profesjonalnie przygotowany
            samochód, tor itp.startować na poważnych wyścigach (nawet mniej poważnych) ale
            to wszystko są KOSZTY a tu niestety odzywa się Polska bida. Mnie może i
            stać ,ale jestem głosem setek osób które poprostu chcą się spotkać gdzieś na
            osiedlu (nie latać po Polsce)(pisząc - osiedlu nie chodzi mi o blokowiska tylko
            opuszczone drogi!)pojezdzić chwilę i iść spać do na drugi dzień codzienna
            zamuła - robota,szkoła...
            • Gość: Marse (L) Re: Marse ;-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.05, 15:15
              Jeszcze coś: a Wy (mający dzieci posiadające fury) nie chcieli byście aby wasze
              dzieciaki były bezpieczniejsze? Gwarantuję ża NAPEWNO każdy małolat nie
              raz "łapał" się z kolegą z pod świateł.Ale niestety pewnie się nie chwalili.Nie
              lepiej aby taki sobie polatał w nocy,na prostej,na pustej drodze?POMYŚLCIE
              TERAZ CHWILE POWAŻNIE
              • miedzylesianin1 Re: Marse ;-) 20.09.05, 15:59
                W nocy, to dzieciaki śpią. A dlaczego masz komuś w nocy pod oknami
                hałasować "swoją wypasioną bejcą"? Czy inni ludzie nie wstaja rano do pracy/ A
                może któś wrócił z pracy o 1 w nocy, a tu egoistyczne prostaczki "robią se
                wyścigi"! A może lepiej w dzień? Ale w dzień, to policja namierzy, wlepi
                mandat. A tak pod osłoną nocy mozna się skryc. Trochę więcej tolerancji dla
                innych. Wyscigi, to nie wszystko! Moje dzieci nie będa bezpieczniejsze jeśli Ty
                i pozostali "kierowcy" będziecie szaleć w nocy! Z prostej przyczyny - ale do
                tego trzeba mieć trochę szarych komórek, a nie biały serek w ilości 5 dkg - po
                nocnych rajdach wstajesz rano zmęczony, a nie wypoczęty!!! Szumi Ci jeszcze w
                głowie po nocnych szaleństwach, twoja koncentracja jest b. mała!!! Jadąc ulicą
                stwarzasz potencjalne zagrożenie!!! POMYŚL O TYM NIM KOGOŚ ZABIJESZ LUB
                OKALECZYSZ!!!
                • Gość: Marse (L) Re: Marse ;-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.05, 09:44
                  Po pierwsze to naucz się czytać bo masz z tym duuuży poblem,pisałem " na
                  opuszczonych drogach" czy twa intuicja nie podpowiada ci że nie sa to drogi
                  osiedlowe miedzy blokami i trzepakami!A cp twoje dzieci robią w nocy? Tak spoko
                  po nicnych rajdach szumi mi w głowie nawet dwa tygodnie,stary ty nawiedzony
                  jesteś! Nigdy nie zawaliłeś nocy,ile osób pracuję po nocach a na drugi dzień
                  jedzie do pracy itp.mieszasz tematy!
              • makoba Re: Marse ;-) 20.09.05, 16:05
                Bylam kiedys swiadkiem takich wyscigow niedaleko siekierek. Byla godzina 16, po
                walach biegaly dzieci, a po walami na prostej scigali sie pijani frajerzy.
                Podobno jestes glosem tej wiekszosci, tak? Tylko szkoda, ze tylko mniejszosc
                wiekszosci znajduje na swoje "zabawy" miejsce i czas inny od zaobserwowanego
                przezemnie. Nie popieram. Nie uwazam, ze takie zabawy zmniejsza ryzykowna jazde
                po naszych drogach. Jesli ktos jest ryzykantem i bezmozgowcem to nim pozostanie.
                I wszystko jedno czy bedzie jezdzi o 1 w nocy czy w czasie szczytu. To, ze
                stwarza zagrozenie to fakt. Zeby sie zabawic trzeba miec kase i startowac w
                legalnych wyscigach, a nie organizowac takie imprezy na wlasna reke. Czy jesli
                ktos chcialby postrzelac sobie, to ma isc o 1 w nocy do lasu i przez nieuwage
                zabic lesniczego np? Czy powinien skorzystac ze strzelnicy? Ludzie, do czego to
                doszlo? I ten czlowiek jeszcze smie przekonywac o swojej racji. Do mnie to nie
                trafia. Po to sa organizowane rajdy, zeby tacy jak nasz forumowy zapaleniec
                mogli sie wyszalec.
                • Gość: Marse (L) Re: Marse ;-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.05, 09:48
                  Nie chcę mi się po raz kolejny pisać o kosztach profesjonalnyhch rajdów bo o
                  tym już wspominałem! Nie biorę odpowiedzialności za łepków którzy ustawią się
                  na 3y fury i szaleją!nawet tata z synem może wziąść samochód i jechać
                  poszaleć.Równie dobrze możecie się mnie czepnąć za korki na Płowieckiej!
    • Gość: edka Re: Rajdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.05, 16:02
      Moi znajomi ścigali się na opustoszałek drodze tam gdzie nikt nie jeżdzi , i
      teraz jeden chodzi w kołnierzu a drugi leży nieprzytomny w szpitalu :( .I co
      nadal twierdzisz że ściganie się na pustych ulicach jest bezpieczne ????
      • Gość: Marse (L) Re: Rajdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.05, 09:49
        Nie mówiłem że jest bezpieczne dla samych uczestników ale dla osób
        postrąnnych!!! Biorąc udział w wyścigu podejmujesz ryzyko którego jesteś
        świadomy!!!
    • e._ Re: Rajdy 20.09.05, 16:19
      Marse.
      Po pierwsze, znaczek (L) "wmieszałeś" tu sam.
      Po drugie zgadzam się, że fajnie jest się pościgać ale też fajnie byłoby wziąć
      sobie ze sklepu to, co ci się podoba a jednak tego nie robisz. Bo rozsądek
      podpowiada ci, że prawo nie patrzy na to przychylnie. Więc moze nie zawsze
      trzeba robić coś, co wydaje sie fajne właśnie w taki sposób - o 1 w nocy na
      miejskiej ulicy.
      Po trzecie nie lubisz, kiedy sąsiedzi hałasują, dzieciaki wrzeszczą grajac w
      piłkę albo gdy sąsiad używa wiertarki udarowej. A sam chcesz zafundować innym w
      środku nocy niezły ryk.
      Po ostatnie, naprawdę zajrzyj do tego linku: www.luknij.to.pl/ bo to
      wyjaśni ci wiecej, niż wszelkie rozmowy.
      • Gość: Marse (L) Re: Rajdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.05, 09:57
        do (L) jakiś burak z tego forum juz się czepiał.Ja pierdziele i tu ujawnia się
        że nic nie kumacie!!! Wyścigi są organizowane np. Spalarnia - długa prosta
        wzdłoż torów na Targówku,na około PUSTKA (PUSTKA) , NIE MA NIC, ŻADNEGO
        DOMKU,SZKOŁY,SKLEPU,PRZYSTANKU, N I C !!! Domyślam sie że odgłosy
        samochodów przeszkadzają! dlatego sa to miejsca odosobnione! Na link
        patrzyłem,ale piszę po raz kolejny (czytajcie wszystkie wątki bo wiele
        stwierdzeń się powtarza) "co ma pijaństwo do rajdów "? Ile było przypadków że
        pijany ksiądz,policjant ,kogoś zabił???!!! Od cholery,a co oni się ścigali???
        Proszę nie mylcie wątków!!!
        • makoba Re: Rajdy 21.09.05, 11:09
          Ja mam taka propozycje: przestan nas przekonywac, ze cos nielegalnego jest ok,
          bo tylko ludzi draznisz. Skoro chcesz narazac wlasne i innych zdrowie i zycie to
          rob to. to tylko swiadczy o Tobie i Twojej doroslosci i odpowiedzialnosci. Zal
          mi Ciebie czlowieku.
        • Gość: zibi_72 Re: Rajdy IP: 212.76.37.* 21.09.05, 11:36
          A ja proponuję juz się z Marcelem nie sprzeczać, bo to i tak do niczego nie
          doprowadzi. On swoje, my swoje. Może i mylimy wątki, ale wiemy swoje. A dla
          Marcela mam propozycję - załóż swoje prywatne forum, pt. "Nielegalne rajdy" i
          tam umawiaj sie na wyścigi po opustoszałych ulicach ze znawcami tematu, których
          jak mi sie wydaje jest niestety sporo. No i oni na pewno wprowadzą cie a temat -
          Która OPUSTOSZAŁA ULICA BEZ DOMÓW, PRZYSTANKU, SKLEPU, SZKOŁY ITD. na Pr. Płd.
          czy gdziekolwiek indziej nadaje sie na takie rajdy.

Koniec i kropka.
          • Gość: Grzesiek Re: Rajdy IP: *.mofnet.gov.pl 23.09.05, 10:13
            Jak juz ktos wczesniej napisal rajdy to nie wyscigi wiec nie wiem skad ten
            tytul postu i wplatywanie rajdow do bezsensownego scigania sie po prostym
            odcinku drogi.
            Jesli czyms sie interesujesz, obojetnie czy legalnym czy nie, to chociaz zadaj
            sobie trud sprawdzenia jak to sie definiuje.
    • Gość: kozaq Re: Rajdy IP: *.acn.waw.pl 30.09.05, 12:31
      o taaak masz swojego 20 letniego golfa gt? lakier jeszcze bude w całosci
      trzyma? a moze bmw e26? niewazne przesta takich ciołów jak wy gina ludzie na
      drogach... zorganizowalibyście sie jakoś i pochodzili moze wam fso wynajmie tor
      testowy na zeraniu... ale to wymaga troche pracy i zaangazowania.... narazie
      polecam need for speed underground....
    • Gość: MZ Re: Rajdy IP: *.pwpw.pj / 217.168.193.* 30.09.05, 14:57
      Wynajac sobie tor i tluc swoje szroty do bolu. U mnie tez po nocy jezdzili.
      Teraz nie jezdza - od razu dzwonie po policje, a ona sie szybko zjawia i
      zdejmuje idiotow.
      • w_v_w Re: Rajdy 30.09.05, 16:04
        Jest jeszcze inny aspekt tej sprawy, dlaczego mam partycypować w kosztach
        leczenia amatorów nielegalnych wyścigów, dlaczego ma być angażowany sprzęt
        medyczny, lekarze, karetki. Może ich zabraknąć dla innych potrzebujących.
        Wawerka
        • baabcia Re: Rajdy 01.10.05, 19:13
          u nas też szaleja, dzwonimy natychmiast na policję.
          Gdyby jechali wolniej to zobaczyli by ślady poprzedników.
          Barierki są powginane co parę metrów.
          Deszcz ostatnio nie pada to i DNA by można
          oznaczać. Ciekawe jaki gen mają zrąbany???
          • miedzylesianin1 Re: Rajdy 01.10.05, 22:03
            Ja bym był bardziej skłonny do twierdzenia, że nie mają żadnych genów w normie.
            Totalny brak odpowiedzialnosci. Może jak któryś się połamie i bedzie jeździł ma
            wózku inwalidzkim, to pozostali może zmądrzeją. Dwa lata temu były dobre
            plakaty (bilboardy) społeczne - jeden z nich przedstawiał siedzącego na wózku
            mlodego chłopaka. Na dole był napis - oto mój nowy wózek. Trochę mocne, ale
            powinni więcej takich plakatów rozwieszać. Póki nie jest jeszcze zapóźno (dla
            niektórych).
            Pozdrawiam
            • Gość: Anita Re: Rajdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.05, 14:22
              Ludzie z takimi pomysłami, nigdy chyba nie otarli się o ludzkie tragedie
              związane z wypadkami na drodze.
              Międzylesianin1 -popieram -platakty, bilbordy były dobrą rzeczą.
              Duże firmy, reklamodawcy powinni włączyć się w takie akcje. Mogliby ograniczyć
              nudne reklamy i w inny sposób podkreślać swoją markę - sponsoring, bilbordy itp.
          • Gość: Marse (L) Re: Rajdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.05, 09:52
            U WAŚ TZN. GDZIE?
      • Gość: Marse (L) Re: Rajdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.05, 09:51
        S P O Ł E C Z N I A K ! ! !
        • Gość: nie-rajdowiec Re: Rajdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.05, 14:31
          Skoro, jak mówisz mieszkasz na Bambusowej w Falenicy...
          Patriotów to przecież jedna dluga nitka - 0 2.00 nad ranem pusta. Życzę
          spotkania na drodze jakiegoś sporego zwierzaka...
          • Gość: Marse (L) Re: Rajdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.05, 09:55
            zonk!!! niestety ktoś się podemnie podszywa na innym forum,ale brawo za
            spostrzegawczość!!!
            • adminppdwir Podszywanie 18.10.05, 10:05
              Mógłbyś wskazać, które posty podpisane Marse(L) są oryginalne, a które
              podszywkami? Bo coś w tym jest...
              Przy okazji: jakbyś się logował byłoby łatwiej. Niezalogowani (zwłaszcza
              neostradowcy) muszą niestety liczyć się z podszywkami.
              • Gość: nie-rajdowiec Re: Podszywanie IP: *.aster.pl 18.10.05, 12:12
                A ja sądzę, że się Marse(L)
                przestraszył...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka