marutka2 11.10.06, 21:03 Witam, macie jakieś namiary na ofrte sprzedazy niedrogiego, ale suchego drewna do kominka? Bardzo zależy mi na sprawdzonym kontakcie. Z góry dziękuję za pomoc. p.s. w Józefowie metr kosztuje o zgrozo 220 pln. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bbb21 Re: drewno do kominka 11.10.06, 21:54 witam, w ub roku kupiliśmy w okolicach UP w Otwocku, to jest ul. Górna, w stronę Świdra, po prawej stronie skład drewna; nie wiem, czy w tym roku mają; w ub roku drewno do palenia było super! Odpowiedz Link
onuferek Re: drewno do kominka 18.10.06, 09:11 w Radości po zachodniej stronie ul. Patriotów. Spoko. Sam korzystam. Kosztuje, jeśli dobrze pamiętam, 140 liściaste mieszane i 150 dębowe Odpowiedz Link
marutka2 Re: drewno do kominka 19.10.06, 23:04 Serdecznie dziekuje. Prawa strona jadąc od centrum, czy może od Otwocka??? Odpowiedz Link
onuferek Re: drewno do kominka 20.10.06, 15:37 nie prawej, a zachodniej, jak już wspomniałem. A zachodnia to ta, która jest bardziej na zachód od wschodniej, bez względu na kierunek marszu ;-) Odpowiedz Link
menx Re: drewno do kominka 26.10.06, 12:26 Tak, zdecydowanie moge polecici goscia co mi 25m3 drewienka przywiozl. po jakies +/- 145 m3 Dab, Olcha, Brzoza -> porabane w szczapy RTB - ready to burn :-) . W miare suche, olcha sucha, dab tak srednio, brzoza niezbyt ale i tak sie swietnie pali! polecam. Tel moge podac na majla... pozdr.P Odpowiedz Link
marutka2 Re: drewno do kominka 31.10.06, 11:26 tak poprosze o nr tel na @. Rozumiem, ze piszesz o punkcie sprzedazy przy Patriotów? Odpowiedz Link