Gość: Po prostu ja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.04, 20:20 warszawskie cwaniaczki i frajerzy dostali w dupe od mojej ukochanej Pogoni... nawet woda z Wisły wam nie pomoże... zgoda z Pogonią - buhaha, frajerzy szczecinianin Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
carrramba Re: ZLEGŁA WARSZAWA 27.10.04, 20:49 Gość portalu: Po prostu ja napisał(a): > warszawskie cwaniaczki i frajerzy dostali w dupe od mojej ukochanej Pogoni... n > awet woda z Wisły wam nie pomoże... zgoda z Pogonią - buhaha, frajerzy > > szczecinianin W sporcie tak jest Kolego, ze wygrywa lepszy. Przynajmniej powinien. Gratulacje dla Pogoni. Po co komu tu Twoje chamstwo ? Pozdrawiam mądrych ludzie ze Szczecina. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Po prostu ja Re: ZLEGŁA WARSZAWA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.04, 20:55 Jeżeli uraziłem przeprosiny. Chamstwem wykazywali się Twoi "ziomkowie" (nie znoszę tego słowa), którzy chcieli w Szczecinie bić moich... "ziomków". To byli cwaniaczkowie i frajerzy. Dla ciebie szacunek Bogu co Boskie, cesarzowi co cesarskie ppj Odpowiedz Link Zgłoś
carrramba Re: ZLEGŁA WARSZAWA 27.10.04, 21:07 No wiesz, mnie na tym meczu nie było /zresztą nie chodze na mecze/. Jesli moi ziomale wykazali się chamstwem, to moze być mi tylko wstyd. Jesli Ci się wydaje, że wszyscy w Warszawie identyfikują sie z chamstwem naszych kibiców, to jesteś w błędzie. Poza tym nigdy nie uwierzę, że w Szczecinie nie ma chamów. Zapewniam Cie -są wszędzie. W każdym mieście. To od nas własnie zalezy, jakie relacje sobie zbudujemy. Moze nie więc,wyluzuj Kolego. Pozdrawiam ps. Pozdrwiam moich Przyjaciół ze Szczecina:) Carrramba Odpowiedz Link Zgłoś