Dodaj do ulubionych

ZLEGŁA WARSZAWA

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.04, 20:20
warszawskie cwaniaczki i frajerzy dostali w dupe od mojej ukochanej Pogoni... nawet woda z Wisły wam nie pomoże... zgoda z Pogonią - buhaha, frajerzy

szczecinianin
Obserwuj wątek
    • carrramba Re: ZLEGŁA WARSZAWA 27.10.04, 20:49
      Gość portalu: Po prostu ja napisał(a):

> warszawskie cwaniaczki i frajerzy dostali w dupe od mojej ukochanej Pogoni...
      n
      > awet woda z Wisły wam nie pomoże... zgoda z Pogonią - buhaha, frajerzy
      >
      > szczecinianin

W sporcie tak jest Kolego, ze wygrywa lepszy. Przynajmniej powinien. Gratulacje
      dla Pogoni. Po co komu tu Twoje chamstwo ?
      Pozdrawiam mądrych ludzie ze Szczecina.
      • Gość: Po prostu ja Re: ZLEGŁA WARSZAWA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.04, 20:55
        Jeżeli uraziłem przeprosiny. Chamstwem wykazywali się Twoi "ziomkowie" (nie znoszę tego słowa), którzy chcieli w Szczecinie bić moich... "ziomków". To byli cwaniaczkowie i frajerzy. Dla ciebie szacunek

Bogu co Boskie, cesarzowi co cesarskie

ppj
        • niech Re: ZLEGŁA WARSZAWA 27.10.04, 21:00
          Ciebie chyba pobili. W glowe.
        • carrramba Re: ZLEGŁA WARSZAWA 27.10.04, 21:07
          No wiesz, mnie na tym meczu nie było /zresztą nie chodze na mecze/. Jesli moi
          ziomale wykazali się chamstwem, to moze być mi tylko wstyd. Jesli Ci się
          wydaje, że wszyscy w Warszawie identyfikują sie z chamstwem naszych kibiców, to
          jesteś w błędzie. Poza tym nigdy nie uwierzę, że w Szczecinie nie ma chamów.
          Zapewniam Cie -są wszędzie. W każdym mieście. To od nas własnie zalezy, jakie
          relacje sobie zbudujemy. Moze nie więc,wyluzuj Kolego.
          Pozdrawiam
          ps.
          Pozdrwiam moich Przyjaciół ze Szczecina:)
          Carrramba
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka