dobbi 29.10.04, 11:41 czy ktos sie moze orientuje jak obecnie dostac sie darmowym autobusem do Janek z Ursusa, bo przez te rozkopy nic nie wiadomo. bede wdzieczna za informacje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: NiewazneKto Z Jankiem do Janek, z Markiem do Marek! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.04, 11:45 Zamiast z Jankiem do Janek, przejedź się z Markiem do Marek. Tu też jest IKEA, a przy okazji zwiedzisz Warszawę. A w ogóle to teraz wszyscy do Arkadii, gazet nie czytasz, nie wiesz co jest na topie i trendy i tak na czasie? Odpowiedz Link Zgłoś
dobbi Re: Z Jankiem do Janek, z Markiem do Marek! 29.10.04, 12:46 nie dzieki ale mam swojego meza z ktorym mam zamiar wybrac sie wlsnie do Janek, a Arkadie i inne trendy sprawy mam zasadniczo pobieznie w dupie i raczej nie pojawiam sie tam gdzie chadzaja inni. gazety czytam, wiem co jest na topie ale niekoniecznie mi to pasi bo jestem troche de mode. dzieki za malo konkretna odpowiedz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NiewazneKto Re: Z Jankiem do Janek, z Markiem do Marek! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.04, 14:37 Przykład idzie czasem z góry i jest raz na jakiś czas zaraźliwy. Ci na górze dają mało konkretne odpowiedzi, więc ja też tak jakoś ... Ale obiecuję poprawę. Odpowiedz Link Zgłoś