Gość: zawiedziona IP: *.cm-upc.chello.se 19.11.04, 07:25 A GDZIE ZDJECIE ?!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pan_pndzelek >>>Rzeczywiście to perełka architektury... 19.11.04, 08:50 Rzeczywiście to perełka architektury!!! Estetyka osinobusa dowożącego parobków do pracy w pegieerze... Może toto by pasowało do Służewca Przemysłowego ale w tej okolicy było i pozostanie przykrym dysonansem podobnie zresztą jak pobliska ambasada US... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Warszawiak Re: >>>Rzeczywiście to perełka archit IP: *.client.comcast.net 19.11.04, 22:52 Pewnie Francuzom pozostaly jeszcze jak widac czesci z obrzydliwego lotniska Ch. De Gaulla i wsadzili toto w amabsade w Waffce:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: recznik Re: Ambasada Francji jak nowa IP: 62.181.161.* 19.11.04, 11:28 Tylko, ze ten chory architekt nie bedzie musial przebywac i pracowac w tym horrorze. Warunkami pracy w tych ciemnych wnetrzach, z obowiazkowa klimatyzacja - bez mozliwosci otwierania okien oraz psychodelicznym kolorem pomaranczowym powinna zainteresowac sie Inspekcja Pracy. Ale czy starczy jej jaj, zeby oceniac placowke dyplomatyczna ? Watpie. Niech "Gazeta" wysle reporterow, kiedy na miejscu beda juz pracownicy. Odpowiedz Link Zgłoś
more.more.more palma francuska 19.11.04, 11:54 ja tam stawiam że GW da ambasadzie jakiś puchar bo oni lubią takie "fenomeny" i kręci ich wszystko co jest szpetne jak np. palma w alejach (najbardziej tragiczna rzecz jaką widziałem w życiu) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roxie Re: palma francuska IP: *.putnamlovellnbf.com 19.11.04, 16:15 Taking a break from a jerk-off session? If so, better spend it on finding your brain. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: warszawiak a mnie sie ten budynek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.04, 16:52 bardzo podoba! brawo dla Frncozow za udana renowacje i przebudowe. ciesze sie, ze go nie zniszczyli. Odpowiedz Link Zgłoś
de_oakville Re: Palma w Alejach 19.11.04, 18:47 Gosc portalu: more.more.more napisal(a): >jak np. palma w alejach >(najbardziej tragiczna rzecz jaką widziałem w życiu) A dla mnie jedna z najmilszych. "W jaki sposob - wyobrazcie sobie - mozna rzadzic krajem, ktory ma 246 roznych gatunkow sera" Charles de Gaulle (o Francji) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pwk Polska nie Francja---Ambasada nie Supersam.. IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 22.11.04, 10:57 Okazuje się że można przebudować stary modernistyczny budynek bez burzenia.. Od francuzów moglibyśmy nauczyć się duzo - w temacie tak nie istotnych bzdur- jak dobry smak, szacunek do projektu i jego twórcy itd itd. Znamienne jest chyba Do Francji miliony turystów przyjeżdżają w zasadzie tylko z jednego powody--aby oglądać twory ludzkiego intelektu--od zamków nad loarą po centrum pompidou. Do Polski jeśli już ktoś tu zbładzi to chyba tylko w celu zwiedzenia Auschwitz.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Automobilista Re: Ambasada Francji jak nowa IP: 62.233.175.* 22.11.04, 11:20 I tak oto odtrąbiono wielki sukces w postacji renowacji największej w Warszawie okropnej blaszanej puszki :( Odpowiedz Link Zgłoś