Gość: Houk KIBOLE - DO BUDOWY AUTOSTRAD IP: *.um.krakow.pl 30.11.04, 12:22 wszytskich kiboli - na ciężkie roboty - do budowy autstrad - tak aby mi się odechciało głupich mysli... WSZYSCY MAMY DOŚĆ IDIOTÓW - KIBOLI! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic pilki noznej Re: Bandyci napad w biały dzień IP: *.bredband.comhem.se 30.11.04, 12:29 No coz... Co mozna o takich debilach powiedziec...To jest takie zalosne. Dlaczego musza sie wyzywac na innych ludziach? Dlaczego nie moga skupic sie na pilce. Dlaczego sa w stanie dla pilki noznej pobic,a nawet zabic czlowieka? Przeciez to jest tylko sport, rozrywka. Ja bym po prostu chuliganow wysylal do roboty na Syberie, zeby tam mogli sie porzadnie wyzyc. Przy okazji nikomu nie robili by krzywdy a i troche pozytku bylo by z ich pracy. A tych ktorzy nie chcieli by pracowac wieszalbym na najblizszej galezi. Bo tacy ludzi to pasozyci,na ktorych trzeba placic podatki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Toureq Re: Bandyci napad w biały dzień IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.11.04, 12:37 Cwaniaki z legii..debile... od Lecha w rownej walce non stop w pier.......dostajecie jetescie silni tylko w wiekszosci bezhonorowe chamy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szteter Re: Bandyci napad w biały dzień IP: *.his.uni.torun.pl 30.11.04, 12:42 w normalny kraju te skurywysny byłyby już ścierwem...jak powiedział klasyk... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aras Re: Bandyci napad w biały dzień IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.04, 12:49 to jest wlasnie cala zawszona legia w 8 na jednego ale jakby od nas jeden lechita poszedl na takiego jednego legioniste to by ten sral w gacie. Dobra dam mu fory - 1 lechita i 2 legionistow, przypuszczam ze i tak tych dwoch sralo by w pory ale przynajmniej nie byli by osamotnieni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: \ Re: Bandyci napad w biały dzień IP: *.dsl.netsource.ie 30.11.04, 12:54 dlatego nie mieszkam w Polsce to nie jest bezpieczny kraj a policja jest beznadziejna Odpowiedz Link Zgłoś
pan_padaczka Re: Bandyci napad w biały dzień 30.11.04, 12:57 Dawno nie miałem czasu zabrać głosu na stronach "gazety".Mimo że dziś też jestem bardzo zajęty nie mogę zostać obojętny wobec takiej tragedi.Jestem kibicem Legi Warszawa i z chęcią bym się wybrał na Łazienkowską lecz ze względu na obawę o moje życie wolę obejrzeć mecz w tv.Bardzo mi przykro że nasza policja nie może lub nie chce zajmować się stadionowymi bandziorami.Sport to piękna żecz i żaden łajdak tego nie zmieni!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mr x Widze ze GW raz jest za kibolami a raz przeciw IP: *.p.lodz.pl 30.11.04, 13:06 jak w lodzi w czasie zamieszek policja zabila chuligana to zrobiono z niego na lamach GW biednego 18 letniego studenta ktory przyszedl sie pobawic na juwenalia. A teraz jednak ci chuligani sa bleee... No to moze sie zdecydujcie panowie redaktorzy, po ktorej stronie jestescie?! PO zajsciach w lodzi nie bylo slowem na waszych lamach o tym czy kibole zostali w jakikolwiek sposob ukarani. Tylko ze winnna policja itd. A tu tyle szumu o zwykle pobicie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aśka Re: Bandyci napad w biały dzień IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.04, 13:12 No co?! Są kluby, mają swoje prawa i swoje zasady. Mlodzi ludzie chcą mieć cel w życiu, chcą z honorem za czymś stać i z honorem za coś ginąć. Takie czasy.. bo to Polska. Takim artykułem niczego nie zmienicie, znam gorsze przypadki. Zostawcie tą sprawe im... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mr00fkojad Re: Bandyci napad w biały dzień IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.11.04, 13:35 Dziewczyno lecz się !!! Albo myśl co piszesz. Co Ci sie marzy? Siekiera czy glany od kumpeli? To jest choroba, z która trzeba walczyć. Jak nie prasa to kto? Masz propozycje ? Ja nie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KA Re: Bandyci napad w biały dzień IP: *.ipartners.pl / *.ipartners.pl 30.11.04, 14:31 No cóż bezpieczeństwo w warszawie wzrasta bo mamy najbardziej PRAWORZADNEGO prezydenta jaki tylko istnieje. Obiecanki to wszystko coś Kaczor prawił na temat czego to ty nie dokonasz jako prezydent Warszawy. Mam nadzieje że przegrasz w sądzie i bedziesz musiał odejśc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: W-wiak 112 lub 997 !!! IP: 212.160.172.* 30.11.04, 14:39 Podstawowa sprawa: dlaczego nikt z przechodniów lub pasażerów nie zadzwonił na policję? Chyba wyraźnie widać, że chłopak jest „wyprowadzany” z autobusu czy tramwaju. Pasażerowie powinni dyskretnie zadzwonić z komórki na bezpłatny numer 997 lub 112 lub do Straży Miejskiej 22986. Nie trzeba być bohaterem i samemu interweniować. Wystarczy ZADZWONIĆ!!! Na przystanku ludzie na pewno widzieli, że 8 ludzi wciąga chłopaka do samochodu. Nie zwalajmy wszystkiego na strach przed bandytami. Pod numerem 112 lub 997 możemy nie podawać nazwiska i na pewno nie dosięgnie nas zemsta (nawet, jeśli podamy). Raz miałem taką sytuację: Wracając z pracy zauważyłem, że kilku gości trzyma skuter dostawcy pizzy i nie daje mu odjechać. Kilkaset merów dalej stał radiowóz. Od razu zgłosiłem sprawę. Po kilku minutach okazało się, że dostawca się przewrócił, a oni pomagali mu wstać… Policjanci podziękowali i sprawa z głowy. Naprawdę, nie bójmy się zadzwonić na Policję. Nieważne, kto, kogo i dlaczego bije i jaki szalik nosi… W Polsce po czasach komunizmu został wstyd „donoszenia” na innych. Należy to jednak odróżnić od zgłaszania przestępstwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wave Re: 112 lub 997 !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.04, 15:36 Masz rację!!! Po prostu pomagajmy sobie choć trochę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANka Re: 112 lub 997 !!! POPIERAM IP: 81.15.236.* 30.11.04, 20:49 Może jestem szalona ale kiedyś udalo się nam (z koleżanką) uratować dziadka. Zostałby pobity i ograbiony przez gościa 2 x większego ode mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SZCZAKSA Bandyci napad w biały dzień IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.11.04, 16:33 JAk do takih ekcesó dochodzi to cza tez żeby cala polska napie..ła kibiców legi bo to debile jakih mało!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KSP spoko IP: *.crowley.pl 30.11.04, 23:07 no coz, dzieki za wsparcie... ale wolałbym jednak moc chodzic po ulicy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anonim Re: Bandyci napad w biały dzień IP: *.aster.pl / *.aster.pl 30.11.04, 17:10 Kibicuje Legi i nie dziwie sie kibicą <chociaż troszke przesadzili> wczoraj moj kolega został pobity przez polonistów za to ze szedł w szaliku Legi Warszawa.Było ich trzech mieli około 25 lat a mój kolega nie cale 18 i dziwić sie że ten krąg przemocy sie ciągnie sie dalej ??.Nic nie mam przeciwko porachunką między kibicami ale uwarzam że szanse w ty sporze powinny byc wyrównane jeśli ktoś chce sie bic to 1 na 1 było by honorowym wyjście ale 1 na 8 to lekka przesada< przesadzili > ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: (L) Je.. polonie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.04, 17:43 I dobrze mu tak.. trzeba tepic tych czarnych pedalow.KSPsy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ubek Re: Bandyci napad w biały dzień IP: *.compower.pl 30.11.04, 21:21 Przeciesz nasi miszczowie alexander kwasniewski i adas michnik nie pozwolili zle muwic na ubekow!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic MIT KRAKOWSKICH KLIMATÓW IP: *.crowley.pl 30.11.04, 22:58 Legionisci ozpuszczaja tutaj jakies legendy o tym jakoby Polonia przeszczepila na grunt Warszawkski klimaty z Krakowa. To wszystko wspaniale brzmi ale mija sie z prawdą. Chuliganka obu stron od niepamietnych czasow (lata 80te) używała kijów, drągów i desek do walenia sie po ... po wszystkim. zadna ze stron nie przeszla jeszcze na prawdziwe krakowskie klimaty - nie ma w uzyciu maczet, siekier a noze zdarzaja sie - slyszalem o posunietym nozem Poloniscie ze Starowki, slyszalem o pocietym Legioniscie, podczas torturowania jednago z kibicow KSP - piknika zreszta - bandyci z Legii rowniez cieli go nożem, a podczas awantury na Varsovii, gdzie obie strony mialy kije, przy Teddy Boysach znaleziono tez ostry sprzet - noż kuchenny. nie wiem kto tu co przeszczepia - wiem napewno ze tortur, kulek od łożysk oraz młotka po raz pierwszy użyła Legia. Moze powiecie ze to ejst honorowe? ze mlotek to zaden sprzet?. I Polonia jeszcze cale szczescie tym samym nie odpowiedziała. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basket legia zawsze bardziej bandycka IP: *.crowley.pl 30.11.04, 23:04 porownajcie sobie kibicow koszykowki obu klubów. Po meczach LEgii byla masa burd i awantur - ostatnio na Bemowo policja musiala sciagac posilki kiedy hołota wylazła z hali postanowiła przewrócic autobus z pasazerami w srodku... szkoda słów na meczach Polonii nie zdarzyla sie zadna awantura - fakt niepodwazalny. Natomist były przypadki ataków kiboli Lagii na Polonistwo wychodzacych z meczów koszykówki na TORWARze - chocby dwa lata temu, kiedy zabrali zupelnie niekumatym fanom kosza flage. Zabieranie szalików i bicie po meczach na AWFie jest na porzadku dziennym... i nie dziąła tu tym razem prawo skali - kibicow Polonii na meczach koszykowki jest duzo wiecej - ale to zupenie inne grupy spoleczne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roktiw Re: Bandyci napad w biały dzień IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.04, 00:00 to nie bandyci, czy kibice. to zwierzęta, homofoby, prostaki, frustraci i nędzni tchórze. dno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robert Re: Bandyci napad w biały dzień IP: *.plusgsm.pl 01.12.04, 10:19 w 2000 roku kupiłem koszulkę Polonii po tym jak zdobyła mistrzostwo. Leżała w szafie 4 lata. Będę ja teraz zakładał na każdy mecz na sali gimnastycznej z kolegami z pracy. Będę ją teraz nosił demontracyjnie. Odpowiedz Link Zgłoś
lesiosta Re: Bandyci napad w biały dzień 01.12.04, 11:49 Bzdura!!!że to byli kibice Legii.Przecież nie pytali by się o rządzących w Polonii bo to doskonale każdy wie .Powiedz koleś komu podpadłeś .Moze jakieś nie oddane pieniążki albo coś innego!Ludzie nie nakręcajcie spirali nienawiści.Bo jak jakiś niby kibic Legii ma telefon do kolesia.I ta życie daje nam w dupę czy to kibic Legii czy Polonii czy jakiegoś innego klubu.NIE DAJMY SIĘ ZWARIOWAĆ.P R O S Z Ę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :? Re: Bandyci napad w biały dzień IP: *.chello.pl 01.12.04, 13:12 > Przecież nie pytali by się o rządzących w > Polonii bo to doskonale każdy wie . No to napisz ziomus kto, a wszyscy kibice w Warszawie beda spac spokojnie. Legionisci, bo nie beda musieli nikogo szukac i byc podejrzewanym o bandyterke. Polonisci, bo nie beda juz zgadywac czy lista jest i kto na niej widnieje :P ps. Tylko dziennikarze GW beda musieli sobie wymyslec jakis inny chodliwy temat ale nie martw sie - najwyzej namierza Ciebie jako sprawce i mnie jako wspoludzialowca tej akcji i znowu bedzie o czym pisac :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: form me Re: Bandyci napad w biały dzień IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.12.04, 16:44 ja piernicze czy to jest jakas wojna?? czy to ma jakis sens bick kogos bo lubi jakis team? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xanax Re: Bandyci napad w biały dzień IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.04, 19:45 polonisci wszczynaja awantury Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pablo Re: Bandyci napad w biały dzień IP: *.uznam.net.pl / *.uznam.net.pl 02.12.04, 00:56 To musieli być bardzo odważni ludzie... W tylu chłopa na jednego, bezbronnego młodzieniaszka... Godne pogardy... Kibicuję Legii, ale Legia to prawdziwi kibice i piłkarze. Ci którzy skatowali tego chłopaka to zwykli bandyci z marginesu... Skoro walą całą grupą na jednego i na dodatek ośmielają się identyfikować z Legiunią, to nie mają za grosz honoru... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antyL Legięęę trzeba p....ić!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.04, 15:28 Tacy kibole Legii mocni??? 8 na jednego? Za mordę i do więzienia dożywocie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: G_KSP Re: Bandyci napad w biały dzień IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.12.04, 13:43 Pamiętajcie bandyci z legii... kto mieczem wojuje - ten od miecza ginie.. to nie groźba... to ostrzeżenie.... /G_KSP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Bandyci napad w biały dzień IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 04.12.04, 19:05 legionistow powinno sie mordowac... Odpowiedz Link Zgłoś