atob 12.05.02, 23:35 Czyli ITI i wszystko czyli nic jasne ... Poczekamy zobaczymy . A co Wy na to .? Kaczka dzienikarska? Ps Miller [kibic Widzewa] bylby wsciekly ... hhhehehehehehhehe Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
atob Re: Aj ti aj :))) 13.05.02, 11:23 Podczas dzisiejszego meczu RAP-TVN prezes koncernu ITI na pytanie dzienikarza, czy prawdą jest to że chcą zainwestować w futbol i gdzie będzie można go zobaczyć z uśmiechem na twarzy odpowiedzał: "Na pewno często będe gościł na stadionie Legii, i to z różnych powodów. Na pewno zobaczycie mnie na rozpoczęciu ligi". Czyżby ITI zrobiło odwrót z Łodzi i chce wejść do Legii? W obecnej sytuacji klubu, kibiców stołecznej jedenastki by to nie zmartwiło...0 To cytat ktory wywolal spekulacje prasowe. Ale jak napiaslem w pierwszym poscie moze to byc "kaczka dzienikarska" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mike Re: Aj ti aj :))) IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 13.05.02, 12:01 atob napisał(a): > Podczas dzisiejszego meczu RAP-TVN prezes koncernu ITI na pytanie dzienikarza, > czy prawdą jest to że chcą zainwestować w futbol i gdzie będzie można go zobacz > yć z uśmiechem na twarzy odpowiedzał: "Na pewno często będe gościł na stadionie > Legii, i to z różnych powodów. Na pewno zobaczycie mnie na rozpoczęciu ligi". > Czyżby ITI zrobiło odwrót z Łodzi i chce wejść do Legii? W obecnej sytuacji klu > bu, kibiców stołecznej jedenastki by to nie zmartwiło...0 > To cytat ktory wywolal spekulacje prasowe. Ale jak napiaslem w pierwszym poscie > moze to byc "kaczka dzienikarska" Ja już za duzo czytalem roznych rzeczy kto to niby lada chwila ma wejsc do Legii wiec poki sie nie stanie to prawda radzilbym nie wierzyc dziennikarzom! Musza w koncu o czyms pisac!~~ Odpowiedz Link Zgłoś
atob Re: Aj ti aj :))) 13.05.02, 12:12 Zgadzam sie !!! Na razie to TYLKO plotki i nic wiecej Odpowiedz Link Zgłoś