sebpl 12.02.05, 19:45 Już dawno nie oglądałem telewizji. Co włączę, to jakieś nudy: konkursy, telenowele, te same twarze polityków, powtórki. Może ktoś mi podpowie, kiedy warto sięgnąć po pilota? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pra_gosia Lubię pilotów! 12.02.05, 19:49 Uwielbiam (naprawdę!) latanie samolotem. I wtedy miło uśmiecham się do przystojnych pilotów. A już z racji ładnego służbowego munduru należy im się uśmiech! Poza tym dziękuję im, że zawsze dowożą mnie do celu! Odpowiedz Link Zgłoś
sebpl Re: Lubię pilotów! 12.02.05, 19:53 Hmm... nie pytałem o rozdawanie uśmiechów, tylko o wzięcie pilota w dłoń. No cóż pra_gosiu, w twoich rękach... a co ja tam będę kończył ;) Odpowiedz Link Zgłoś
pra_gosia Lubię pilotów! 12.02.05, 20:03 Mówiłeś o włączaniu pilotów (do naszego życia towarzyskiego), a nie w y r ę c z a n i u ich w pracy. A w moich rękach jest teraz herbata z sokiem pra_malinkowym! Odpowiedz Link Zgłoś
sebpl Re: Lubię pilotów! 12.02.05, 20:06 Pra_malinki najlepiej wyglądają nad ranem, po namiętnej pra_nocy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
pra_gosia Re: Lubię pilotów! 12.02.05, 20:12 Zgadzam się całkowicie z Tobą, jak nigdy dotąd! Ranki są najpiękniejsze po pra_cochłonnej nocy! Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: ::: Czy warto dziś włączać telewizor?::: 13.02.05, 01:21 Tv to wielka chala i nie ma w niej doslownie niczego, na czym moznaby "zawiesic oko"... w przeciwienstwie do niektórych pilotów. Ci to dopiero maja tych guziczków. Przy mundurze. I jacy sa przystojni, fiu fiu.... Odpowiedz Link Zgłoś
pra_gosia Re: ::: Czy warto dziś włączać telewizor?::: 13.02.05, 12:03 Dzisiaj warto było o 10.25 na II TVP. Nawet mając pilota w łóżku, odłożyłabym go na te 50 minut na bok. Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: ::: Czy warto dziś włączać telewizor?::: 13.02.05, 19:47 Alez oczywiscie, ze istnieja pewne sytuacje, nawet takie przez Ciebie Gosiu Droga przywolane, w których trzeba pilotowi pokazac gdzie jegoz miejsce. Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: ::: Czy warto dziś włączać telewizor?::: 13.02.05, 20:00 sebpl napisał: > Szczyt!!! Szczytujesz? Litery oczywiscie. > Odpowiedz Link Zgłoś
sebpl Re: ::: Czy warto dziś włączać telewizor?::: 13.02.05, 20:09 ... i oczom nie wierzę. Miejsce pilota w łóżku? No to widzę, że obie panie bujają w obłokach ;) Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: ::: Czy warto dziś włączać telewizor?::: 13.02.05, 20:11 sebpl napisał: > ... i oczom nie wierzę. Miejsce pilota w łóżku? No to widzę, że obie panie > bujają w obłokach ;) I niech Ci podziala obraz ten powyzszy na wyobraznie. Na zdrowie! :) > Odpowiedz Link Zgłoś
sebpl Re: ::: Czy warto dziś włączać telewizor?::: 13.02.05, 20:16 Pilot, jak to pilot - zawsze na górze... a potem miękkie lądowanie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: ::: Czy warto dziś włączać telewizor?::: 13.02.05, 22:46 sebpl napisał: > Pilot, jak to pilot - zawsze na górze... a potem miękkie lądowanie ;) Taki pilot to ma dobrze i wszstko z lotu ptaka oglada;) Co do ladowania, owszem bywaja one i miekkie, ale i awarie nie sa wykluczone. W zaleznosci od umiejetnosci. Aha i sa jeszcze tacy, co to w razie czego ratuja sie ucieczka ze spadochronem,spadajac w efekcie koncowym na cztery lapy. Filemon bedzie wiedzial, z tym ze on pomaga sobie jeszcze ogonem :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beer_forever Filemon. IP: *.dial.usertools.net 14.02.05, 05:24 Nie tylko Filemon pomaga sobie ogonem. Ja jak juz padam na cztery lapy to dzieki tylko ogonowi. Zero awarii. Odpowiedz Link Zgłoś