Gość: ADA IP: *.pwr.wroc.pl / *.wroclaw.dialog.net.pl 19.06.02, 17:44 A MOZE JEST SPOSOB ABY NIE CZEKAC DLUGO - VIZE TURYSTYCZNA Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: olala Re: JAK DŁUGO CZEKALISCIE NA VIZE DO USA IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 20.06.02, 08:46 Jak już ją dostaniesz to możesz odebrać tego samego dnia po 16-tej w ambasadzie, lub poczekac aż przywiezie ci ja kurier (ok 2-3 dni);-) A jeśli chodzi ci o termin rozmowy z konsulem to teraz jest sezon i po złożeniu wniosku możesz czekac nawet 2 m-ce na wyznaczenie daty rozmowy:-)) Życzę powodzenia. Odkąd wygralismy mecz z Amerykańcami nie patrzą na nas życzliwym okiem ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ula Re: JAK DŁUGO CZEKALISCIE NA VIZE DO USA IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 20.06.02, 09:02 To wprawdzie bylo dawno (2000r.), ale przyspieszylam zalatwienie wizy przez biuro podrozy Marco Polo (blisko ambasady, na Pieknej). Pozdr Ula Odpowiedz Link Zgłoś
tassman DO USA 20.06.02, 10:33 Nie zamierzam wyjezdżać do kraju imbecylów, grubasów i hitów w stylu "God bless America" tassman:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qwer Re: DO USA IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 20.06.02, 16:09 tassman napisał(a): > Nie zamierzam wyjezdżać do kraju imbecylów, grubasów i hitów w stylu "God bless > > America" > > tassman:) No to po co się odzywasz dobry człowieku ??? "niezdawałem sobie sprawy jak wielu jest idiotów na świecie aż poznałem internet" Odpowiedz Link Zgłoś