IP: *.chello.pl 04.05.05, 05:39
------------------------------------------------------------------------------
--
Czy wszystkie berety do Wawy już zajechały, czy wałóweczki wypakowały, a tak
było pięknie, a tak było miło, kiedy beretów tutaj nie było...
Obserwuj wątek
    • introligator_snu Re: berety 04.05.05, 11:46
      ale o co chodzi?
      • z_y_z_i_o Re: berety 04.05.05, 18:30
        jak zwykle o koszmar
      • Gość: ufo Re: berety IP: *.chello.pl 05.05.05, 02:46
        "berety" to nasi kochani nowi obywatele miasta z pól szerokich, łąk i lasów.
        • Gość: ewus Re: berety IP: *.tpi.pl 05.05.05, 12:38
          no tak, bo jedni dobrze pracujący nowi obywatele z pol szerokich, ląk i lasów
          majowy weekend mieli wolny, inni- obywatele szerokiej Warszawy, musieli tkwić w
          pracy albo w swoim M2 z rodzicami w bloku z wielkie płyty...oj nie chciało się
          uczyc, to jak ktoś odpoczywa poza wawą, ktos w tej wawie tkwić musi........
          • Gość: ufo Re: berety IP: *.chello.pl 05.05.05, 18:31
            O tak, odpoczywali i wałówę ze wsi pobierali..! Zawsze beret będzie kmiotem,
            choćby nie wiem jak się odszczekiwał.
        • introligator_snu Re: berety 05.05.05, 13:54
          Masz jakies kompleksy, frustracje, czy jakies traumatyczne przejscia z
          przeszlosci zwiazane z "beretami"? Dziwisz sie, ze np. nie dostales stanowiska
          managiera w jakiejs korporacji bo sie okazalo, ze ze swoja matura nie dales
          rady konkurowac z kims kto ma 2 fakultety i doswiadczenie? Serio, ciekawi mnie
          to. Mozna zrobic zaje..ste studium psychologczne na becwalach twojego pokroju.
          Juz mam nawet tytul: "Ambicje i marzenia warszawskiego blockersa w chinskim
          dresie".
          • Gość: bassPL Re: berety IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.05, 14:57
            Między beretem z dwoma fakultetami a "warszawskim blockersem w chinskim dresie"
            jest wiele interesujących postaci. Ci dwaj to przypadki żałosne i
            niereformowalne. Niby krańcowo przeciwne a jednak podobnie ograniczone umysłowo.
            • introligator_snu Re: berety 05.05.05, 15:01
              forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=51&w=23459364&a=23467453
            • Gość: Automobilista Re: berety IP: 62.233.175.* 05.05.05, 15:03
              Nie to, co przedmówcy - ci mają niezwykle szerokie horyzonty myślowe :)
              • pra_gosia Beret nie jest be 05.05.05, 17:48
                Gdzie można kupić berecik z antenką?
          • Gość: ufo Re: berety IP: *.chello.pl 05.05.05, 18:32
            Nie mam żadnych kompleksów przed polactwem-wieśniactwem. Po prostu was, kmioty,
            nie lubię.
            • yoma Re: berety 05.05.05, 19:02
              A ja myślałam, że chodzi o moherowe berety - w końću plenum LPRu było
    • sloggi Re: berety 06.05.05, 09:25
      Czy to w zimie, czy to w lecie...
      • marmullo Warszawa miasto beretow....... 06.05.05, 14:25
        Smieszą mnie te polemiki o wyższości bereta bez antenki nad beretem z
        antenką.Warszawę w 95% tworzą berety w czym przejawia sie jej stołeczny charakter.
        Loski dwie,Zamachowski,Olbrychski,Hanuszkiewicz itd. to berety bez antenki
        implantowane do stolicy z róznych zreszta powodów.Potem ida całe rzesze
        urzedników ministerialnych i innych,ktore przybyły w beretach z antenką,ale
        pobyt kilkuletni upowaznia ich do odciecia antenki,czym beret nabiera innego
        charakteru,ale w istocie pozostaje przeciez beretem.Warszawa traci swoj
        charakter,a rdzenni warszawiacy zepchnieci gdzieś na Pragę niczym do rezerwatu
        patrzą jak ich miasto
        tworza bereciarze skutecznie eliminując z życia warszawski sznyt,zastepując go
        stolecznym.Pada foklor i gwara warszawska,która wyrózniała to miasto i nadawała
        mu swoisty charakter.
        • Gość: ufo Re: Warszawa miasto beretow....... IP: *.chello.pl 06.05.05, 14:47
          O, to, to..!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka