Gość: tpi0 IP: *.el-4100100.acn.pl 02.12.01, 01:25 To ja się żegnam. Do zobaczenia. Pozdrawiam wszystkich forumowiczów :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
palker Re: DOBRANOC!!! 02.12.01, 01:29 beata_ napisał(a): > Dobranoc Tipi:-)) Ostatni gasi światło: Dobranoc :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
palker Re: DOBRANOC!!! 03.12.01, 00:13 Mało tu nas było dzisiaj! Kuleczka jeno myśl złota jedną rzucila i się odtoczyła, tipi i Aga szykowali się do poniedziałku. Ale za to gości rzadkich mieliśmy. I to by było na tyle Dobranoc Odpowiedz Link Zgłoś
beata_ Re: DOBRANOC!!! 03.12.01, 00:30 Dobranoc wszystkim - do jutra, mam nadzieję miłego:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: DOBRANOC ? - raczej słodkich snów. 04.12.01, 20:55 Cukiereczki z jednej bomboniereczki :) Odpowiedz Link Zgłoś
beata_ Re: DOBRANOC ? - raczej słodkich snów. 04.12.01, 21:42 sloggi napisał(a): > Cukiereczki z jednej bomboniereczki :) Czy to była złośliwość? Czy wręcz przeciwnie?:-) Odpowiedz Link Zgłoś
zdzicha Re: DOBRANOC!!! 08.12.01, 00:27 Teraz pójdę spać, a Wy bawcie się dobrze :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuleczka Re: DOBRANOC!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 08.12.01, 00:32 szkoda, no cóż noc długa i głęboka jak przestwór oceanu we dwoje teraz jak dwie samotne łódeczki... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tpi0 Re: DOBRANOC!!! IP: *.el-4100100.acn.pl 08.12.01, 00:36 zdzicha napisał(a): > Teraz pójdę spać, a Wy bawcie się dobrze :)) Jeszcze jest wczesna godzina, nie odchodź!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tpi0 Re: DOBRANOC!!! IP: *.el-4100100.acn.pl 09.12.01, 00:17 Gość portalu: tpi0 napisał(a): > To ja się żegnam. Do zobaczenia. Pozdrawiam wszystkich forumowiczów :) Tym razem na dłużej, bo chyba za 2 tygodnie się zgadamy :( Odpowiedz Link Zgłoś
palker Re: DOBRANOC!!! 09.12.01, 00:21 Gość portalu: tpi0 napisał(a): > Gość portalu: tpi0 napisał(a): > > > To ja się żegnam. Do zobaczenia. Pozdrawiam wszystkich forumowiczów :) > > Tym razem na dłużej, bo chyba za 2 tygodnie się zgadamy :( A gdzie przenosisz swoje tipi na tak długo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tpi0 Re: DOBRANOC!!! IP: *.el-4100100.acn.pl 09.12.01, 00:22 palker napisał(a): > Gość portalu: tpi0 napisał(a): > > > Gość portalu: tpi0 napisał(a): > > > > > To ja się żegnam. Do zobaczenia. Pozdrawiam wszystkich forumowiczów : > ) > > > > Tym razem na dłużej, bo chyba za 2 tygodnie się zgadamy :( > > A gdzie przenosisz swoje tipi na tak długo? Do Szczyrku Odpowiedz Link Zgłoś
beata_ Re: DOBRANOC!!! 09.12.01, 00:24 Gość portalu: tpi0 napisał(a): > palker napisał(a): > > > Gość portalu: tpi0 napisał(a): > > > > > Gość portalu: tpi0 napisał(a): > > > > > > > To ja się żegnam. Do zobaczenia. Pozdrawiam wszystkich forumowic > zów : > > ) > > > > > > Tym razem na dłużej, bo chyba za 2 tygodnie się zgadamy :( > > > > A gdzie przenosisz swoje tipi na tak długo? > > Do Szczyrku Farciarz!:-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tpi0 Re: DOBRANOC!!! IP: *.el-4100100.acn.pl 09.12.01, 00:26 beata_ napisał(a): > Gość portalu: tpi0 napisał(a): > > > palker napisał(a): > > > > > Gość portalu: tpi0 napisał(a): > > > > > > > Gość portalu: tpi0 napisał(a): > > > > > > > > > To ja się żegnam. Do zobaczenia. Pozdrawiam wszystkich foru > mowic > > zów : > > > ) > > > > > > > > Tym razem na dłużej, bo chyba za 2 tygodnie się zgadamy :( > > > > > > A gdzie przenosisz swoje tipi na tak długo? > > > > Do Szczyrku > > Farciarz!:-)))) > Ale ja na deskach nie potrafię jeździć (jeśli nawet będzie śnieg) :( Odpowiedz Link Zgłoś
beata_ Re: DOBRANOC!!! 09.12.01, 00:27 Gość portalu: tpi0 napisał(a): > beata_ napisał(a): > > > Gość portalu: tpi0 napisał(a): > > > > > palker napisał(a): > > > > > > > Gość portalu: tpi0 napisał(a): > > > > > > > > > Gość portalu: tpi0 napisał(a): > > > > > > > > > > > To ja się żegnam. Do zobaczenia. Pozdrawiam wszystkich > foru > > mowic > > > zów : > > > > ) > > > > > > > > > > Tym razem na dłużej, bo chyba za 2 tygodnie się zgadamy :( > > > > > > > > A gdzie przenosisz swoje tipi na tak długo? > > > > > > Do Szczyrku > > > > Farciarz!:-)))) > > > > Ale ja na deskach nie potrafię jeździć (jeśli nawet będzie śnieg) :( No to pechowy farciarz!:-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
palker Re: DOBRANOC!!! 09.12.01, 00:30 Gość portalu: tpi0 napisał(a): > beata_ napisał(a): > > > Gość portalu: tpi0 napisał(a): > > > > > palker napisał(a): > > > > > > > Gość portalu: tpi0 napisał(a): > > > > > > > > > Gość portalu: tpi0 napisał(a): > > > > > > > > > > > To ja się żegnam. Do zobaczenia. Pozdrawiam wszystkich > foru > > mowic > > > zów : > > > > ) > > > > > > > > > > Tym razem na dłużej, bo chyba za 2 tygodnie się zgadamy :( > > > > > > > > A gdzie przenosisz swoje tipi na tak długo? > > > > > > Do Szczyrku > > > > Farciarz!:-)))) > > > > Ale ja na deskach nie potrafię jeździć (jeśli nawet będzie śnieg) :( Za to ja jeżdżę na nartach , jak zakochana kobyła na wrotkach po lodzie, na dodatek. Da się z tym żyć :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
palker Re: DOBRANOC!!! 09.12.01, 00:26 beata_ napisał(a): > Gość portalu: tpi0 napisał(a): > > > palker napisał(a): > > > > > Gość portalu: tpi0 napisał(a): > > > > > > > Gość portalu: tpi0 napisał(a): > > > > > > > > > To ja się żegnam. Do zobaczenia. Pozdrawiam wszystkich foru > mowic > > zów : > > > ) > > > > > > > > Tym razem na dłużej, bo chyba za 2 tygodnie się zgadamy :( > > > > > > A gdzie przenosisz swoje tipi na tak długo? > > > > Do Szczyrku > > Farciarz!:-)))) Miłego wypoczynku! Wesołych Świat jeszcze nie życzę bo za 2 tygodnie bedzie dopiero 23. > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tpi0 to ja wyjaśnię... IP: *.el-4100100.acn.pl 09.12.01, 00:29 jadę tylko na 3 dni, ale to wypada w piątek sobotę i niedzielę czyli dni moich posiedzeń tutaj i stąd te dwa tygodnie Odpowiedz Link Zgłoś
beata_ Re: to wszystko jasne... 09.12.01, 00:30 Gość portalu: tpi0 napisał(a): > jadę tylko na 3 dni, ale to wypada w piątek sobotę i niedzielę czyli dni moich > posiedzeń tutaj i stąd te dwa tygodnie A może złamiesz zasadę niezaglądania tu w tygodniu - mam wrażenie, że juz ci sie zdarzało:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tpi0 Re: to wszystko jasne... IP: *.el-4100100.acn.pl 09.12.01, 21:30 beata_ napisał(a): > Gość portalu: tpi0 napisał(a): > > > jadę tylko na 3 dni, ale to wypada w piątek sobotę i niedzielę czyli dni m > oich > > posiedzeń tutaj i stąd te dwa tygodnie > > A może złamiesz zasadę niezaglądania tu w tygodniu - mam wrażenie, że juz ci si > e > zdarzało:-))) Zajżeć mogę ale to nie to samo :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beata_ Re: to wszystko jasne... IP: *.acn.waw.pl 09.12.01, 22:27 Gość portalu: tpi0 napisał(a): > beata_ napisał(a): > > > Gość portalu: tpi0 napisał(a): > > > > > jadę tylko na 3 dni, ale to wypada w piątek sobotę i niedzielę czyli > dni m > > oich > > > posiedzeń tutaj i stąd te dwa tygodnie > > > > A może złamiesz zasadę niezaglądania tu w tygodniu - mam wrażenie, że juz > ci si > > e > > zdarzało:-))) > > Zajżeć mogę ale to nie to samo :) Ale zawsze coś i nie tak przykro:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tpi0 Re: to wszystko jasne... IP: *.el-4100100.acn.pl 09.12.01, 22:32 Gość portalu: beata_ napisał(a): > Gość portalu: tpi0 napisał(a): > > > beata_ napisał(a): > > > > > Gość portalu: tpi0 napisał(a): > > > > > > > jadę tylko na 3 dni, ale to wypada w piątek sobotę i niedzielę c > zyli > > dni m > > > oich > > > > posiedzeń tutaj i stąd te dwa tygodnie > > > > > > A może złamiesz zasadę niezaglądania tu w tygodniu - mam wrażenie, że > juz > > ci si > > > e > > > zdarzało:-))) > > > > Zajżeć mogę ale to nie to samo :) > > Ale zawsze coś i nie tak przykro:-)) Nic tak nie rajcuje jak nocne rozmowy po 24. Odpowiedz Link Zgłoś
beata_ Re: to wszystko jasne... 09.12.01, 22:35 Gość portalu: tpi0 napisał(a): > Gość portalu: beata_ napisał(a): > > > Gość portalu: tpi0 napisał(a): > > > > > beata_ napisał(a): > > > > > > > Gość portalu: tpi0 napisał(a): > > > > > > > > > jadę tylko na 3 dni, ale to wypada w piątek sobotę i niedzi > elę c > > zyli > > > dni m > > > > oich > > > > > posiedzeń tutaj i stąd te dwa tygodnie > > > > > > > > A może złamiesz zasadę niezaglądania tu w tygodniu - mam wrażeni > e, że > > juz > > > ci si > > > > e > > > > zdarzało:-))) > > > > > > Zajżeć mogę ale to nie to samo :) > > > > Ale zawsze coś i nie tak przykro:-)) > > Nic tak nie rajcuje jak nocne rozmowy po 24. A widzisz, odkryłeś to w końcu:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
palker Re: to wszystko jasne... 09.12.01, 22:36 Gość portalu: tpi0 napisał(a): > > Nic tak nie rajcuje jak nocne rozmowy po 24. Te przed 24 też bywają niezłe :-) Odpowiedz Link Zgłoś
zdzicha Re: to wszystko jasne... 09.12.01, 22:42 Gość portalu: tpi0 napisał(a): > Nic tak nie rajcuje jak nocne rozmowy po 24. Podobno zycie zaczyna się po 50-tce... A niektórzy uważaja, ze dopiero po dwóch :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuleczka Re: gnaty IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 11.12.01, 23:24 ja jako 20 + VAT zmuszona jestem oddalić się do łoża i rozłożyć na nim swoje stare gnaty pozdrawiam do jutra Odpowiedz Link Zgłoś
zdzicha Re: DOBRANOC!!! 11.12.01, 23:44 Jeżeli jedziesz to na pewno nie będzie spokojna :)) Dobranoc mówię i ja. Odpowiedz Link Zgłoś
beata_ Re: DOBRANOC!!! 12.12.01, 00:09 Dobranoc wszystkim - dzisiaj ja gaszę światło... Odpowiedz Link Zgłoś
beata_ Re: DOBRANOC!!! 13.12.01, 00:13 Dobranoc, bawcie sie dobrze - nie gaszę jeszcze światła:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sloggi/k Re: DOBRANOC!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 13.12.01, 00:22 A my sobie wykręcimy bezpieczniki - będzie ciemno i niebezpiecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: DOBRANOC!!! 27.12.01, 21:03 opuszczam ten lokal z Bozej laski :)))))))))))))))))))) milego wieczoru. Odpowiedz Link Zgłoś
beata_ Re: DOBRANOC!!! 27.12.01, 21:04 Łaska boża ci do opuszczania lokalu potrzebna??:-)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
beata_ Re: DOBRANOC!!! 27.12.01, 21:20 No proszę, Sloggi przepadł bezpowrotnie (póki co - mam nadzieję) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tpi0 Re: DOBRANOC!!! IP: *.el-de5c9f57c5a26ee4a7f48057cc2c1265.el-4100100.acn.pl 28.12.01, 23:38 Dobranoc, idę spać, liczyłem na wasze niewyparzone języki i że pociągnę do 3 a tu taka cisza. PA AP Odpowiedz Link Zgłoś
palker Re: DOBRANOC!!! 28.12.01, 23:41 Gość portalu: tpi0 napisał(a): > Dobranoc, idę spać, liczyłem na wasze niewyparzone języki i że pociągnę do 3 a > tu taka cisza. PA AP Chmielowo-słodowych snów :-) Odpowiedz Link Zgłoś
d.z Re: DOBRANOC!!! 28.12.01, 23:45 A ja spać nie idę... tyle stron do zobaczenia na spokojnie... Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: DOBRANOC!!! 28.12.01, 23:47 Czyżbyś był jak mały chłopczyk z nową zabawką ? Ja też tak czasem mam, ale ogólnie dostęp do internetu z domu nie wprawił mnie w taką euforię. Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: DOBRANOC!!! 29.12.01, 01:28 Idę na piechtę z pl.Grunwaldzkiego na Bródno - dobranoc wszystkim Niepiochom i BEACIE. Odpowiedz Link Zgłoś
zdzicha Re: DOBRANOC!!! 29.12.01, 03:56 sloggi napisał(a): > dobranoc wszystkim Niepiochom Czy Ty nas aby nie obrażasz? Odpowiedz Link Zgłoś
palker Re: DOBRANOC!!! 29.12.01, 18:37 eela napisał(a): > Jakie dobranoc? Dla mnie dzień dobry :)) Witaj Elu na naszym forum gościnnym :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
beata_ Re: DOBRANOC!!! 29.12.01, 18:39 No proszę, jak obiecała - tak zrobiła:-))) Witaj Elu:-))) Ps. do P. Leć na pocztę:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
palker Re: DOBRANOC!!! 29.12.01, 19:03 beata_ napisał(a): > Ps. do P. > Leć na pocztę:-)) Odebrałem, odpowiedziałem. Tylko nie zachrypnij od śpiewu :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
zdzicha Re: DOBRANOC!!! 29.12.01, 18:50 A co Ty tu robisz w taki dzień i o takiej porze? Odpowiedz Link Zgłoś
eela Re: DOBRANOC!!! 29.12.01, 18:52 Odpowiadam hurtem, bo nie wiem od kogo mama zacząć. Słowna jestem to przygnałam. Na pocztę już lecę. A przyszłam sobie bo chciałam dla miłego towarzystwa. :)) Buźka dla wszystkich Odpowiedz Link Zgłoś
beata_ Re: DOBRANOC!!! 29.12.01, 18:54 Elu, wybacz ale poczta tym razem nie do ciebie:-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
eela Re: DOBRANOC!!! 29.12.01, 19:02 beata_ napisał(a): > Elu, wybacz ale poczta tym razem nie do ciebie:-)))) Cha, była jednak :))) Odpowiedz Link Zgłoś
beata_ Re: DOBRANOC!!! 29.12.01, 19:03 To sie cieszę, że rozczarowania nie doznałaś:-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
zdzicha Re: DOBRANOC!!! 29.12.01, 18:57 eela napisał(a): > A przyszłam sobie bo chciałam dla miłego > towarzystwa. :)) Buźka dla wszystkich To poczęstuj się moim wirtualnym królikiem, który się właśnie upiekł był za pomocą piekarnika. Jako dodatek mogą być grzybki marynowane lub ogórki kiszone. A na deser szarlotka, piernik lub makowiec. Kutia też była ale wyszła. Odpowiedz Link Zgłoś
beata_ Re: DOBRANOC!!! 29.12.01, 18:58 zdzicha napisał(a): > eela napisał(a): > > > > A przyszłam sobie bo chciałam dla miłego > > towarzystwa. :)) Buźka dla wszystkich > > To poczęstuj się moim wirtualnym królikiem, który się właśnie upiekł był za > pomocą piekarnika. Jako dodatek mogą być grzybki marynowane lub ogórki kiszone. > A > na deser szarlotka, piernik lub makowiec. Kutia też była ale wyszła. A co, nóg dostała???? Odpowiedz Link Zgłoś
zdzicha Re: DOBRANOC!!! 29.12.01, 19:15 beata_ napisał(a): > zdzicha napisał(a): > Kutia też była ale wyszła. > > A co, nóg dostała???? W pewnym sensie - wyszła razem z gośćmi :) Odpowiedz Link Zgłoś
eela Re: DOBRANOC!!! 29.12.01, 19:05 zdzicha napisał(a): > eela napisał(a): > > > > A przyszłam sobie bo chciałam dla miłego > > towarzystwa. :)) Buźka dla wszystkich > > To poczęstuj się moim wirtualnym królikiem, który się właśnie upiekł był za > pomocą piekarnika. Jako dodatek mogą być grzybki marynowane lub ogórki kiszone. > A > na deser szarlotka, piernik lub makowiec. Kutia też była ale wyszła. Bardzo dziękuję za zaproszenie do stołu :)). Skorzystam z grzybków i ogórków (chyba nie każesz mi wybierać jednego lub drugiego? taka mało gościnna jesteś?) oraz szarlotki. Królików nie jem - nie lubię Odpowiedz Link Zgłoś
zdzicha Re: DOBRANOC!!! 29.12.01, 19:14 eela napisał(a): > Bardzo dziękuję za zaproszenie do stołu :)). Skorzystam z grzybków i ogórków > (chyba nie każesz mi wybierać jednego lub drugiego? taka mało gościnna jesteś?) > > oraz szarlotki. Królików nie jem - nie lubię Alez proszę - ja mam wszelakich dóbr konsumpcyjnych paszczowo pod dostatkiem :) Odpowiedz Link Zgłoś
palker Re: DOBRANOC!!! 29.12.01, 19:04 zdzicha napisał(a): > A co Ty tu robisz w taki dzień i o takiej porze? Wizyta Eli była zapowiedziana (na mokotowskim forum) i oczekiwana :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
zdzicha Re: DOBRANOC!!! 31.12.01, 00:03 Idę się wyspać na zapas przed nocą przełomową. Jak ktoś trafi 5.000 to niech da znać. Uścisk ręki prześlę pocztą :) Udanego Sylwestra życzę! Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: DOBRANOC!!! 12.01.02, 01:18 Spokojnej nocy wszystkim jeszcze surfującym po necie. Odpowiedz Link Zgłoś
precious Re: DOBRANOC!!! 12.01.02, 01:29 dobranoc, dobranoc mezczyzno juz ksiezyc na czarnej lsni tacy dobranoc i niech co sie przysnia pogodni, zamozni Polacy co rano do pracy zdązają wytworną konfekcją okryci i darza usmiechem sie wzajem i wszyscy do czysta wymyci ... (...) dobranoc nad wieś i nad miasto, jak rączym rumakiem wzleć łóżkiem niech rycerz cie na nim porywa co madry i dobry jest wielce co zrobił zakupy, pozmywał i dzieciom dopomógł zmóc lekcje a potem tak objął cię ciasno jak amant ekranów i sceeeeeeen Dobranoc ojczyzno kochana, juz czas na sen Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: DOBRANOC!!! 13.01.02, 00:33 Na dziś wystarczy - spokojnej nocy i kolorowych snów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sloggi Re: DOBRANOC!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 19.01.02, 00:32 Opuszam gościnne progi - idę w diabły spać. Odpowiedz Link Zgłoś
d.z Re: DOBRANOC!!! 19.01.02, 00:38 Gość portalu: sloggi napisał(a): idę w diabły spać. To raczej na spokojną noc się nie zanosi ... ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
abc2001 Re: DOBRANOC!!! 19.01.02, 00:43 Ale On nie poszedł z diabłami ino w diabły, to może nie bedzie tak źle? Odpowiedz Link Zgłoś
beata_ Re: DOBRANOC!!! 19.01.02, 00:48 abc2001 napisał(a): > Ale On nie poszedł z diabłami ino w diabły, > to może nie bedzie tak źle? To jeszcze gorzej - sam za diabła robic będzie!!! Zaczynam się baś, a taki miły facet z niego był.... Odpowiedz Link Zgłoś
abc2001 Re: DOBRANOC!!! 19.01.02, 00:51 beata_ napisał(a): > To jeszcze gorzej - sam za diabła robic będzie!!! > Zaczynam się baś, a taki miły facet z niego był.... To ja też zaczynam bać się bać, ale może jeszcze coś z tego miłego zostanie??? Odpowiedz Link Zgłoś
beata_ Re: DOBRANOC!!! 19.01.02, 00:54 Nadzieję mam taką, bo szkoda by było:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: DOBRANOC!!! 05.02.02, 21:32 Opuszczam gościnny dom koleżanki Kulki. Idę do domu spać. Paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. Odpowiedz Link Zgłoś
precious Re: DOBRANOC 10.02.02, 22:50 teraz juz na pewno, bo film się zaczął dobrej nocy p Odpowiedz Link Zgłoś
akacyjna Re: DOBRANOC!!! 13.02.02, 22:59 Odpadam! Walentynkowej (dobrej) nocy życzac! Odpowiedz Link Zgłoś
lelu Re: DOBRANOC!!! 13.02.02, 23:04 Też już zmykam. Zaraz przyjdzie 3-cia zmiana. Odpowiedz Link Zgłoś
precious Re: DOBRANOC!!! 13.02.02, 23:14 jest już trzecia zmiana, ale dziś padam i zaraz do snu się układam dobrej nocy Odpowiedz Link Zgłoś
palker Re: DOBRANOC!!! 13.02.02, 23:20 precious napisał(a): > jest już trzecia zmiana, ale dziś padam i zaraz do snu się układam > dobrej nocy A ja sie własnie na gadki do ciebie wybierałem. Pech :-( Odpowiedz Link Zgłoś
palker Re: DOBRANOC!!! 13.02.02, 23:26 lelu napisał(a): > A co to Pani B. tak milcząca. Ona jest wieloznaczna (....) albo na wietrzną ospę zapadła może :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
palker Re: DOBRANOC!!! 13.02.02, 23:38 beata_ napisał(a): > ...... No już siedź sobie na moich kolanach, ale przestań pisać te traktaty filozoficzne na tematy egzystencjalne :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
beata_ Re: DOBRANOC!!! 13.02.02, 23:41 palker napisał(a): > beata_ napisał(a): > > > ...... > > No już siedź sobie na moich kolanach, ale przestań pisać te traktaty filozoficz > ne > na tematy egzystencjalne :-)) ..... :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
palker Re: DOBRANOC!!! 17.02.02, 23:05 Myślałem, ze sobie dzisiaj wieczorkiem pobędę na forum :-(( Odpowiedz Link Zgłoś
abc2001 Re: DOBRANOC!!! 17.02.02, 23:35 dobranoc szanownym gospodarzom, idę spać, bo jutro PITuję 11 i 8B i to od samego rana. dobrej nocki Odpowiedz Link Zgłoś
beata_ Re: DOBRANOC!!! 17.02.02, 23:39 abc2001 napisał(a): > dobranoc szanownym gospodarzom, > idę spać, > bo jutro PITuję 11 i 8B i to od samego rana. > dobrej nocki Dobrej przedPITnej nocki:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
palker Re: DOBRANOC!!! 17.02.02, 23:42 abc2001 napisał(a): > dobranoc szanownym gospodarzom, > idę spać, > bo jutro PITuję 11 i 8B i to od samego rana. > dobrej nocki Jak duża firma to współczuję. NaPI(T)cisz sie z tym co niemiara. Dobranoc :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
precious Re: DOBRANOC!!! 18.02.02, 01:44 no tak, trzecia zmiana idzie spać. dziś nie zaczynam już żadnych wątków, bo się to źle skończy :-) dobrej nocy i dobrego dnia wszystkim Odpowiedz Link Zgłoś
palker Re: DOBRANOC!!! 02.10.02, 21:17 sloggi napisał: > Idę do domu. > Koniec tej środy wreszcie. Nieźle cię wcięło dzisiaj w tej robocie. Jeszcze niecałe trzy godziny i mógłbyś śmiało ruszać wątek o porannej kawie:-) Odpowiedz Link Zgłoś