Dodaj do ulubionych

Kibic Legii: Ratujmy, co się da

IP: *.jersyc01.nj.comcast.net 08.05.05, 21:12
text swietny, ale robiony od kilku juz tygodni czyli "na wypadek zwyciestwa",
winszuje animuszu, ale karwan jak to karwan w srode lub czwartek odpadnie na
3-4 tygodnie i zostanie wam tylko ta za przeproszeniem szala hahahahahaha
Archeo mialo o wiele mniejszy burdel niz wy warszawskie chlopaczki !!
mam nadzieje ,ze trenerem zostanie Kasperczak, zobaczymy wtedy ,ze graja
pilkarze , nie trener. no a Kasper uda sie na dawno oczekiwana emeryture
(chyba,ze wezmie slaski wodzislaw hahahahhaha) alllllllllllleeeeeeeeee
jajaaaaaaaaaaaaaa
pozdrowcie korzyma !!!!!!!!!!! jak sie miewaja jego 3 set dvd ???????
haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahahahaha
Obserwuj wątek
    • Gość: kixx Re: Kibic Legii: Ratujmy, co się da IP: *.acn.waw.pl 08.05.05, 22:04
      "zlac Wisle"
      ?!!!!!
      a moze pomyslec zanim sie cos napisze??
      na pewno nie przy tym skladzie i nie w tym sezonie
      • Gość: PawełB Re: Kibic Legii: Ratujmy, co się da IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.05, 10:26
        "Polonia nigdy nie spadnie" - może trzeba pomyślec kixx,
        zanim się coś napisze.
        • Gość: kixx Re: Kibic Legii: Ratujmy, co się da IP: *.acn.waw.pl 09.05.05, 10:40
          czepiasz sie misiu
          tamto to byl zart,dla niekumatych (czyzby dla Ciebie?)dodalem emotikona
          tymczasem Legia moze wygrac z Wisla
          ale zlac to na pewno nie w tym sezonie i nie z tym skladem
          • Gość: PawełB Re: Kibic Legii: Ratujmy, co się da IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.05, 11:39
            Moje powyższe też było żartem, przy czym nie używam emotikonów(emotikon?),
            gdyż nie piszę dla niekumatych(dla Ciebie?) i nie obawiam się nizrozumienia.
            Przypomnij sobie, jak całkiem niedawno złoilismy Wisłe 4-1, mając
            podobny skład, a Wisła na pewno lepszy. Na takie wzniesienie się
            na wyżyny liczył Gruby. I trafił w sedno, bo na to samo liczę ja!
            Tak na osłodę straconego sezonu.
            • Gość: kixx Re: Kibic Legii: Ratujmy, co się da IP: *.acn.waw.pl 09.05.05, 12:03
              no to trzeba bylo dodac ten emotikon
              dla niekumatych(byc moze dla mnie takze)

ps.czy to faktycznie bylo tak niedawno?
              19-09-03-minelo poltora roku
              www.betexplorer.com/soccer/poland/polish-league-2004-2005/mutual.php?idHome=431188&idAway=433460&idLeague=87496&submit=show
              • Gość: PawelB Re: Kibic Legii: Ratujmy, co się da IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.05, 13:25
                Jak ktoś kibicuje ponad 25 lat, to 1,5 roku jest niedawno.
                I w niczym nie zmienia to faktu, że różnica klas była wtedy podobna.
                A o ile jeszcze moja słaba pamięc mnie nie myli, to trzech
                strzelców bramek dla Legii nadal gra. To także powoduje,
                iż mogę użyć w stosunku do wspomnianego meczu określenia "niedawno"
                • Gość: kixx Re: Kibic Legii: Ratujmy, co się da IP: *.acn.waw.pl 09.05.05, 20:30
                  aaaaha
                  czy 19-09-1998 to tez jest niedawno?
                  • Gość: PawełB Re: Kibic Legii: Ratujmy, co się da IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.05, 11:48
                    Powiedziałbym - stosunkowo niedawno. W porównaniu np. do daty 01-04-1982.
                    A dla Ciebie, ile dni wstecz jest granicą końcową do określenia "niedawno"?
                    • Gość: kixx Re: Kibic Legii: Ratujmy, co się da IP: *.acn.waw.pl 10.05.05, 12:33
                      dysksja czysto akademicka sie robi
                      ale moim zdaniem w przypadku meczu(czyli zdarzenia ktore sie juz pare razy
                      zadarzylo w przeciagu tego,dosc dlugiego zreszta czasu) mozna by napisac ze
                      grano go niedawno,jesli by byl rozegrany pare miesiecy temu,a nawet skrocilbym
                      ten interwal czasowy do wiosny tego roku-pisanie o meczu,ktory odbyl sie rok i
                      osiem miesiecy temu ze grano go niedawno wydaje mi sie z lekka niewlasciwe
                      inna sytuacje mielibysmy w przypadku np wybudowania jakiegos budynku,tu
                      okreslenie budynku wybudowanego nawet dwa,czy trzy lata temu jako wybudowanego
                      niedawno nie raziloby specjalnie
                      okreslenie stosunkowo niedawno jest pojemniejsze i wydaje mi sie wlasciwsze dla
                      okrelsenia czasu rozegrania tego meczu ,kiedy to Legia wygrala 4-1

acz osobiscie tez bym tego okreslenia nie uzyl,bardziej bylbym sklonny do
                      uzycia zwrotu"nie az tak dawno,bo w poprzednim sezonie jesienia",lub dodanie
                      tego zwrotu "bo w poprzednim sezonie jesienia" do slowa "niedawno",lub
                      do 'stosunkowo niedawno"
                      niby drobna roznica,ale zauwazalna
                      zapewne sie nie zgodzisz z moim punktem widzenia,nawet jestem ciekaw co
                      napiszesz,ale dalsze ciagniecie tej dyskusji jest chyba jednak bezcelowe,tak ze
                      na koniec pozdrawiam i "do przeczytania w innym temacie'-jesli mozna tak napisac

• Gość: PawelB Re: Kibic Legii: Ratujmy, co się da IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.05, 13:38
                        Czuję się usatysfakcjonowany, że poświęciłeś mi aż tak dużo
                        czasu. Wyjaśnienia przyjmuję i zgadzam się z nimi. Natomiast muszę
                        powiedzieć, iż przy pisaniu krótkich postów, nie zawsze chce mi się
                        zachować pełną poprawność językową. Bo i szkoda czasu i miejsca,
                        choć czasem przez to można być źle zrozumiany. Rzeczywiście określenie
                        "stosunkowo niedawno" byłoby bardziej na miejscu. Zresztą sam właściwie
                        nie używasz znaków interpunkcyjnych ani dużych liter, co ja tłumaczę
                        sobie względami praktycznymi, a nie nieznajomością ortografii, nieprawdaż?
                        Również pozdrawiam i do przeczytania.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka