Dodaj do ulubionych

Handlowcy z Arkadii nie chcą pracować w Boże Ciało

IP: *.wesola.sdi.tpnet.pl 21.05.05, 03:16
banda nierobow.
Obserwuj wątek
    • Gość: Robert Re: Handlowcy z Arkadii nie chcą pracować w Boże IP: *.acn.waw.pl 21.05.05, 11:09
      Wszystko fajnie tylko jestem ciekaw ile osób pójdzie do kościoła. Bo zazwyczaj w jakiekolwiek święta jak jest ciepło to ludziom ani przez myśl nie przejdzie poświętować tylko lecą na działeczke lub za miasto. Wierze że sporo osób chce uczestniczyć w święcie, ale jednak to są dla wiekszości po prostu dni wolne i tyle. Widać to chociażby po świętach państwowych wszyscy odpoczywają i nie pracują, a flage to co 20 wywiesza, jak również pustki np. na plPiłsudskiego, to jest świętowanie??
      • Gość: jac Re: Handlowcy z Arkadii nie chcą pracować w Boże IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.05, 11:32
        Ja nie chcą pracować w Boże a musze pracuje w MZA.
        W tej sytuacj powiny niepracować wszystkie zbedne firmy?
        Takie jak: telewizja, komunikacja, sklepy aby ludzie się nudzili.
        • Gość: Sprawiedliwy Re: Handlowcy z Arkadii nie chcą pracować w Boże IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.05, 11:40
          Banda palantów z Was....Jeżeli Wy pracujecie, to lepiej, żeby inni
          teżpracowali, za karę że Wy musiscie. Tak się składa, że ja nie pracuję Boże
          ciało, ale uważam, że duże centrum handlowe nie musi być otwarte tylko dla
          przyjemności garstki debili, którzy zamiast wyjechać nad Zalew, albo do lasu
          idzie na spacer pooglądać towar w sklepach...Obudźcie się !!! ŚmierćPApieża jak
          widzę niewiele Was nauczyła...Taka jest natura Polaczka, którym też jestem
          (teraz żałuję)...Skoro ja mam źle, to i niech mój sąsiad ma gorzej...
          • Gość: Robert Re: Handlowcy z Arkadii nie chcą pracować w Boże IP: *.acn.waw.pl 21.05.05, 12:52
            Odnosisz się do liczby mnogiej, czy mógłbys wymienić dwie osoby które napisały w stylu "jak ja to niech inni tez pracują".
            Ja osobiście napisałem że te 130 sklepó wi ludzi protestuje, a prawda jest taka że tylko znikoma ilość z nich pójdzie do kościoła, większość potraktuje to jako dzień wolny i tyle. Jak chcą wolne jak wszyscy, to ja tego nie bronie ale nie dorabiajmy teorii że Polacy tak strasznie praktykujący.
    • Gość: herman Co tam święta! Kupowanie sensem życia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.05, 11:41
      Tak mysla wlasciciele centrów handlowych.
      W koncu jednak sami handlowcy chca wypisac sie
      z ich 'kosciola'.
      Pazernosc nie poplaca, olac Arkadie!
    • Gość: Groźny Re: Handlowcy z Arkadii nie chcą pracować w Boże IP: *.aster.pl 21.05.05, 12:07
      A JA MAM PYTANIE: DLACZEGO W TYM KRAJU NIKT NIE WALCZY W WOLNE DNI 11 LISTOPADA
      ALBO 3 MAJA? CZEMU ŚWIĘTA KOŚCIELNE SĄ DLA POLAKÓW O WIELE WAŻNIEJSZE OD ŚWIĄT
      PAŃSTWOWYCH? MOIM ZDANIE TO ŻENUJĄCE, ŻE ZAMIAST CZCIĆ SWÓJ KRAJ, POLACY
      SZLAJAJĄ SIĘ PO HIPERMARKETACH, A W ŚWIĘTA KOŚCIELNE NAGLE SIĘ ROBIĄ TACY
      NABOŻNI I TAK BARDZO POTRZEBUJĄ WOLNEGO DNIA.
      POWIEM WAM SZCZERZE: MIMO WSZYSTKO MAM NADZIEJĘ, ŻE DOŻYJĘ DNIA, GDY POLSKA
      PRZESTANIE BYĆ RZYMSKOKATOLICKIM PAŃSTWEM WYZNANIOWYM.
    • Gość: Nessie bezpłatny urlop IP: *.acn.waw.pl 21.05.05, 12:20
      Każdy pracownik ma prawo wziąć dzień bezpłatnego urlopu "z ważnych przyczyn".
      Nie rozumiem, dlaczego rozgoryczeni pracownicy sklepów w Arkadii sobie nie
      wezmą. A może oni chcieliby nie pracować, ale żeby im płacili?
      • Gość: vojtas Re: bezpłatny urlop IP: *.chello.pl 21.05.05, 13:26
        A wyobraz sobie ze wszyscy pracownicy sklepu tego dnia biora urlop z waznych
        przyczyn? I co wtedy?
    • dziedzicznacytadelafinansjery Co za durne komentarze powypisywali 21.05.05, 16:08
      Zgroza!
      • Gość: jaca 66 Re: Co za durne komentarze powypisywali IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.05, 19:01
        JE..Y KAPITALIZM
    • Gość: mIKA [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.05, 20:49
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • Gość: misiek Re: Handlowcy z Arkadii nie chcą pracować w Boże IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.05, 10:34
      Nie dziwie się, że ludzie chodzą i nic nie kupują, a szczególnie w sklepie Pepe
      Jeans. Jest po prostu za drogo. Bez przesady 500 zeta za spodnie
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka