Gość: polynesianbrand IP: *.noname.net.icm.edu.pl 30.05.05, 21:27 ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jaa_ga Re: Hmmm.. cisza przed burza? 30.05.05, 21:48 We Wrocłwiu już po burzy. Podobno kataklizm: powódź, brak prądu, powyrywane drzewa na drogach i ulicach, totalny chaos. W Warszawie może nas zaskoczyć tej nocy... Odpowiedz Link Zgłoś
warzaw_bike_killerz Re: Hmmm.. cisza przed burza? 30.05.05, 21:55 Ale my mamy sztab kryzysowy. Ostatnio z gazet dowiedzial sie, ze pol Warszawy nie ma pradu. Teraz pewnie juz wie, ze moze byc burza. Odpowiedz Link Zgłoś
jaa_ga Re: Hmmm.. cisza przed burza? 30.05.05, 22:01 Kurczę...jak będziemy tak zatruwać w korkach spalinami atmosferę - klimat oszaleje. Czy te ekologi zrozumieją w końcu, że zagrażają Ziemi, blokując możliwość swobodnej, bezkolizyjnej jazdy szerokimi arteriami na Ziemi i pod nią?? Odpowiedz Link Zgłoś
warzaw_bike_killerz Re: Hmmm.. cisza przed burza? 30.05.05, 22:03 Ja czytalem, zreszta gdzies tutaj, ze jakis naukowy klimatolog nie kazal wiazac upalnego maja ze zmianami klimatycznymi wywolanymi przez samochody. Ale tez optuje i popieram zakladanie katalizatorow na Etne i Wezuwiusza. Odpowiedz Link Zgłoś
warzaw_bike_killerz Idzie, idzie!! 30.05.05, 22:01 Powolutku, mam piekny "view" na poludniowy zachod i non stop sie blyska. Za jakies 2-3 godziny powinna dojsc. Wszystkie iglaki zaczely aromatycznie pachniec, na 100% dzis bedzie. Odpowiedz Link Zgłoś
jaa_ga Re: Idzie, idzie!! 30.05.05, 22:29 Łoł!Na Ursynowie wiatr zaczyna szaleć...zamykajcie okna! Odpowiedz Link Zgłoś
vtec_z Re: Idzie, idzie!! 30.05.05, 22:43 jaa_ga napisała: > Łoł!Na Ursynowie wiatr zaczyna szaleć...zamykajcie okna! A na Ochocie poszalał, poszalał i... przestał --------------------- First man than machine Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mb Re: Idzie, idzie!! IP: *.idea.pl 30.05.05, 23:33 Polecam mapkę: www.wetterzentrale.de/topkarten/fsbeobl.html i kliknąć "Ganz Mitteleuropa letzte 2 h". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brooner Burzy nie będzie.. IP: *.net-serwis.pl 30.05.05, 23:38 polacy nie gęsi...swoją mapkę mają :P www.imgw.pl/wl/internet/burza/burza.html chyba wyraźnie widać że burza nas olała i poleciała sobie dalej :) dodatkowo polecam www.meteo.waw.pl ..nie ma za co :) Odpowiedz Link Zgłoś
jaa_ga Re: Burzy nie będzie.. 30.05.05, 23:48 Hmm...myslałam, że choć troche popada... PS. Za to pooglądąć można chociaż (niesamowite zjęcia burzowe!): www.imgw.pl/wl/internet/burza/wyladowania.html W imieniu własnym - dziękuję:) Odpowiedz Link Zgłoś
fuzzy7 Re: Burzy nie będzie.. 31.05.05, 00:13 jaa_ga napisała: > Hej, czterokropku:)) Witaj jaa_go! Fuzzy = czterokropek, hehehehehehe, tak jak równanie algebraiczne z wieloma niewiadomymi, ale jednak daje sie rozwiazac, hehehehehe... Pzodrowienia, Fuzzy, czterokropek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brooner Re: Burzy nie będzie.. IP: *.net-serwis.pl 30.05.05, 23:53 no ja cały czas czekam aż pojawią się jakieś foty z wrocławia.. bo nie wierze zeby nikt nie robił.. ktoś tam na onecie sie chwalił że film nawet ma.. ale tamte komentarze traktowałbym z przymrużeniem oka :) Odpowiedz Link Zgłoś
jaa_ga Re: Burzy nie będzie.. 31.05.05, 00:02 Te zdjęcia są niezwykłe, ale niezbyt aktualne (2002-2003) Myslisz, że zaktualizują i pojawi się Wrocław?.. PS. Kurczę...straszna to musiała być burza - zginęli młodzi ludzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brooner Fotki z Wrocławia.. IP: *.net-serwis.pl 31.05.05, 00:11 Ale ja nie pisałem że na stronie IMGW:) tylko aż ktoś gdzieś w neta wrzuci :) No i oto są :] hell.pl/yaal/smietnik/img/fotki/2005-05-30/ Odpowiedz Link Zgłoś
jaa_ga Re: Fotki z Wrocławia.. 31.05.05, 00:37 Dzięki:) Obejrzałam wszystkie i przyznam, że największe wrażenie zrobiło na mnie uchwycenie w kadrze pozornie "martwej natury" parkingu z autami, zaatakowanego deszczo-wiatrem. Ten podmuch musiał mieć niesamowitą prędkość... Dobranoc, researcher'ze:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brooner Re: Fotki z Wrocławia.. IP: *.net-serwis.pl 31.05.05, 01:00 A prosze cie bardzo... znalazłem jeszcze to.. koloko.superihost.com/wroclaw/ Odpowiedz Link Zgłoś
jaa_ga Re: Idzie, idzie!! 31.05.05, 00:09 U nas też...szkoda...przyznam, że u w i e l b i a m b u r z e :) PS. Te w przyrodzie, nie życiowe he he Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beemwu1 Re: Idzie, idzie!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.05, 00:14 Spokojnie , moze Was minie . W Belchatowie bylo wietrzysko , teraz jest OK.Mozecie spac spokojnie . Odpowiedz Link Zgłoś